Daruji hračky mamince v nouzi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Daruji hračky mamince v nouzi
Ahoj v předvánočním čase ![]()
Ráda bych darovala pár hraček po dceři(ještě stále v hezkém stavu) mamince v nouzi. Pouze osobní odběr, Nymbursko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@weyky a co to podarovat třeba na dětské oddělení nemocnice? nebo podobně
udělá to radost vícero dětem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trinetka zkoušela jsem nemocnici i místní DD, ale nechtějí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weyky píše:
@Trinetka zkoušela jsem nemocnici i místní DD, ale nechtějí
To bude tím, že materiální nouzí ty děti tam netrpí. Tam chybí obvykle úplně jiné hodnoty
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bavila jsem se o tom s kamarádkou, co pracuje v hospicu a taky chtěla dávat věci po dětech. Říkala, že z dětských domovů ji „vyhnali“, že nic nepotřebujou a už vůbec né použité, ale v azylovém domě a v Klokánku byli nadšení, vděční a její dary přebírali pomálu se slzami v očích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 děkuji za tip
hračky to sice použité jsou, ale vůbec nic jim není…mám tu bárbínky, plastový vysavač, hry, nové nerozstříhaná pexesa, dřevěné kostky a domino atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a pokud by se nechtělo hledat, vsadím se, že nějaká cukrárna s koutkem pro děti, restauračky, by takový dar také přijaly s povděkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weyky píše:
Ahoj v předvánočním časeRáda bych darovala pár hraček po dceři(ještě stále v hezkém stavu) mamince v nouzi. Pouze osobní odběr, Nymbursko.
Moc děkujeme za nápad a pomoc.
Zkuste se zeptat v diskuzích z Vašeho okolí. Našla jsem například okolí Nymburka?, Centrum Nymburk nebo Hledám kamarádku (maminku) - Nymburk, Lysá n. Labem nebo Kostomla. ![]()
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabatko píše:
To bude tím, že materiální nouzí ty děti tam netrpí. Tam chybí obvykle úplně jiné hodnoty.
Nejvíc to pomůže obyčejným maminkám s dětmi. Děcáky a různá zařízení pro děti tím opovrhnou, mají toho hromady od sponzorů. Tam je třeba spíš pohlazení, obejmout dítě, ale to se nesmí, vychovatelka by za to dostala sodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!