Ztracené děti

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1606
14.1.18 16:43
@tronelka píše:
Protoze tak vypadaj a nabizi se to.

Rozhodne tak vypadaj vic nez deti :mrgreen:

• načítám...
5672
14.1.18 16:44
@Mmsg píše:
Je jim 16-17 let. :nevim:

A že je tam napsané, že pátrání bylo vyhlášeno 1.9.2018?
Vždyť je to jen smyšlená provokace.

• načítám...
35740
14.1.18 16:47
@Adinal píše:
A že je tam napsané, že pátrání bylo vyhlášeno 1.9.2018?
Vždyť je to jen smyšlená provokace.

Tak asi je to 9.ledna, co? :think:
ten třetí se taky asi nenarodil v 16. měsíci, ale 16. dne

• načítám...
5672
14.1.18 16:49
@pikola píše:
Tak asi je to 9.ledna, co? :think:
ten třetí se taky asi nenarodil v 16. měsíci, ale 16. dne

Aha, tak to asi jo.
Ale provokace to je tak jako tak.

• načítám...
13010
14.1.18 16:51

Ehm ehm

že se tak naivně ptám

vážně myslíte že po těch vousatých chlapech někdo reálně pátrá??

• načítám...
7228
14.1.18 16:53
@Borrealis píše:
Ehm ehm

že se tak naivně ptám

vážně myslíte že po těch vousatých chlapech někdo reálně pátrá??

no pokud utekly z detenčního zarizení, tak po nich pátrá minimálně Policie čr :think:

• načítám...
7228
14.1.18 16:57

Jinak jsem koukala na ty strany pčr a je podle mě velký rozdíl mezi hledaným a pohřešovaným dítětem…pokud zmizí malé dítě, tak je to opravdu průšvih, ale řekla bych, že tech je v čr minimum a všechny připady se objevují v tv…

• načítám...
1606
14.1.18 16:59
@welovefashion píše:
no pokud utekly z detenčního zarizení, tak po nich pátrá minimálně Policie čr :think:

A aby v lidech nevyvolali paniku, tak to nazvali ztracene deti :mrgreen:

• načítám...
65011
14.1.18 17:02

http://tn.nova.cz/…i-desitky-le Tady jsou ty opravdu ztracené děti, které se už zřejmě nikdy nenajdou. Ty ostatní jsou útěkáři nebo děti odvezené druhým rodičem.

• načítám...
5455
14.1.18 17:03
@Borrealis píše:
@Apajikropáčem děvče, kropáčem

Nu, podle gusta každého soudruha :pankac: :mrgreen: Ale kropáč také není na škodu, dělala jsem 7 let historický šerm, takže k tomu mám blízko, ačkoliv to není můj oblíbený nástroj číslo 1. Nejraději mám tesák, potom dvě dýky, následuje řemdih, pak už je to z gotiky jedno…A ze současnosti je to Taurus :andel:

Ale napadá mě, kdo by tomu drobečkovi měnil plínky? :think:

Ne, vážně, mám dceru, které bude brzy 13 let. Otevřela otázku dětských práv - cítila se ublížená a ukřivděná, že nemůže jít volit. Já otevřela otázku náboženství (jsme pohané,, dcera tíhne k vikingským bohům), kdy i dítě má právo na své vyznání. Otevřela jsem otázku dětských nevěst, ženské obřízky, cizoložství, odpadlictví od islámu (kdy dítě narozené muslimovi, je muslim a nemůže si vybrat, jinak ridda - odpadlictví), tresty z kapitoly sharia´h…Ukázala jsem ji fotky dětských nevěst, s tím, že v těch zemích by si nemohla vybrat a na její názor by kálela moucha.

Otevřela jsem otázku očkování proti HPV viru, které spadá do období 13 let a preventivku bude mít na jaře. Vysvětlila jsem jí rozdíl mezi HPV virem a HIV (plete se jí to). Našla jsem jí články o rakovině děložního čípku, příbalový leták vakcíny…Má na výběr. Vysvětlila jsem jí, že je to její tělo, její život a může to zvážit (osobně bych to neočkovala, ale dceři jsem dala na výběr) - vzala si čas na rozmýšlenou, a to se bojí injekcí (ačkoliv chtěla darovat krev, protože má AB- a ví, že to je vzácná skupina a chce pomáhat, a to prý jehlu zvládne)…Nu, mám to teď doma prapodivné s puberťákem. Jednou je jak pětiletá, jednou jako dospělá…Ode zdi ke zdi. Sorry, za OT.

• načítám...
13010
14.1.18 17:05

@Mmsg

no jo no jo honem honem

chudinky malý jedny bezbranný…nevinná naivní dětská očíčka :roll:

• načítám...
13010
14.1.18 17:08

@Apaji

drobečkovi mění plíny nejmladší manželka

ta nejstarší se jen pochechtává a pokuřuje vítězný doutník

koukám že vaše dcera furt něco otevírá… 8o

ale to tá naše taky…moje laky na nehty, moje drahé vůně
dveře od lednice
hubu / na mě /

no, jsou to prostě miláškové

• načítám...
53518
14.1.18 17:08
@Apaji píše:
Nu, podle gusta každého soudruha :pankac: :mrgreen: Ale kropáč také není na škodu, dělala jsem 7 let historický šerm, takže k tomu mám blízko, ačkoliv to není můj oblíbený nástroj číslo 1. Nejraději mám tesák, potom dvě dýky, následuje řemdih, pak už je to z gotiky jedno…A ze současnosti je to Taurus :andel:

Ale napadá mě, kdo by tomu drobečkovi měnil plínky? :think:

Ne, vážně, mám dceru, které bude brzy 13 let. Otevřela otázku dětských práv - cítila se ublížená a ukřivděná, že nemůže jít volit. Já otevřela otázku náboženství (jsme pohané,, dcera tíhne k vikingským bohům), kdy i dítě má právo na své vyznání. Otevřela jsem otázku dětských nevěst, ženské obřízky, cizoložství, odpadlictví od islámu (kdy dítě narozené muslimovi, je muslim a nemůže si vybrat, jinak ridda - odpadlictví), tresty z kapitoly sharia´h…Ukázala jsem ji fotky dětských nevěst, s tím, že v těch zemích by si nemohla vybrat a na její názor by kálela moucha.

Otevřela jsem otázku očkování proti HPV viru, které spadá do období 13 let a preventivku bude mít na jaře. Vysvětlila jsem jí rozdíl mezi HPV virem a HIV (plete se jí to). Našla jsem jí články o rakovině děložního čípku, příbalový leták vakcíny…Má na výběr. Vysvětlila jsem jí, že je to její tělo, její život a může to zvážit (osobně bych to neočkovala, ale dceři jsem dala na výběr) - vzala si čas na rozmýšlenou, a to se bojí injekcí (ačkoliv chtěla darovat krev, protože má AB- a ví, že to je vzácná skupina a chce pomáhat, a to prý jehlu zvládne)…Nu, mám to teď doma prapodivné s puberťákem. Jednou je jak pětiletá, jednou jako dospělá…Ode zdi ke zdi. Sorry, za OT.

Ale to je docela fajn dítě :kytka:

• načítám...
13010
14.1.18 17:14

Když tak koukám na ty obličeje…Chcete je?

Neveme si je někdo na stravu a byt?

• načítám...
5455
14.1.18 17:25
@Borrealis píše:
@Apaji

drobečkovi mění plíny nejmladší manželka

ta nejstarší se jen pochechtává a pokuřuje vítězný doutník

koukám že vaše dcera furt něco otevírá… 8o

ale to tá naše taky…moje laky na nehty, moje drahé vůně
dveře od lednice
hubu / na mě /

no, jsou to prostě miláškové

No jo, mi při MS, dochází slovní zásoba :oops: A to jsem čtenář, který v posteli čte klidně do 1-2 do rána :oops: Dneska mi není přáno :,(

To ta moje si denně myje vlasy a chce po mně, abych jí je vyfoukala s pěnovým tužidlem. Na laky, vůně, šminky zvysoka kašle. Oblíbí si jedno oblečení, ve kterém je schopna chodit týden (na víked si vezme oblečení na doma), tím, že teď je horké topení, takže vyperu, hodím na topení, ona si obleče totéž. Na jaře si oblíbí jiné a opět bude mít stejné… :zed: Aspoň chodí čistá a voňavá, nicméně vypadáme jak socky, že nemá jiné oblečení, přitom má plnou skříň :zed:

Příspěvek upraven 14.01.18 v 17:30

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!