Ztracené děti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Russet Je to chlap, nebo aspoň dosud tady se tak projevoval. Podle mě chtěl diskusi založit anonymně jako provokaci a spletl se.
Jako napsat, že žije v hrůze, že se mu/jí ztratí dítě a pod to fláknou fotky uprchlíků, tak blbej snad nikdo není, aby to udělal neanonymně.
@renap
Treba zije v hruze
.
Ma hruzu z toho, ze mu priplave lod pred barak
![]()
@renap píše:
@Russet Je to chlap, nebo aspoň dosud tady se tak projevoval. Podle mě chtěl diskusi založit anonymně jako provokaci a spletl se.
Jako napsat, že žije v hrůze, že se mu/jí ztratí dítě a pod to fláknou fotky uprchlíků, tak blbej snad nikdo není, aby to udělal neanonymně.
A adminky vaří kávičku…
@mado píše:
Jen sem proletla oficialni stranky policie a v hledanych osobach zadni takovi nejsou. Nevim, zda zakladatel-ka rozsiruje nejaky hoax.
Taky jsem si myslela, ale jsou tam. Většinou u uprchlíků bez minulosti nebo dokladů se dává datum narození 2.1. Kolik jim je doopravdy je věc druhá a je to věc úřadů. Rodiče ho asi nehledají
Je to jen pindání do větru
@Andy27 píše:
Pani dala spravny odkaz, podle zakona je dite do 18…nevim co se vam nelibi..probo rict ze se nebojim protoze mizi jen urcite deti je sila…deti se unaseji a u aset budou ve vsech ruznych vrstvach..a to jak dite vychovavate vazne nema stim souvislost..propo rozdil mezi pictem uteku a unosu, vrazdy atd je minimalni
Ty si to ještě jednou přečti…
Nejedná se o hoax jedná se o pohřešované děti, kterým nebylo 18let.
děti jo?
jako myslíte toho 30 letého chlupatého Afgánce, ojoj
ale tak zase chápu že například babička řekne i 50 letému „to je ještě dítě “
no jo no
neee nakažlivé nemoci nemá, tuberu zatím nemá otevřenou…jasná páka
ale jo, taky se někdy cítím na 18…ale že jsem narozena 2001 to o sobě fakt netvrdím
![]()
tyhleti jsou děti asi jako já jsem Lolita
Je to přesně tak, jak tu už zaznělo – uživatel až dosud vystupoval jako muž. Teď chtěl buď anonymně provokovat a zapomněl na anonym – nebo půjčil svůj profil dětičkám, které se v neděli nudí. ![]()
Obojí by chtělo zásah admina.
ešišiš to je sladký
jeden by to drbal pod bradiškou celej večer ![]()
@Borrealis píše:
@MartinKa36děti jo?
jako myslíte toho 30 letého chlupatého Afgánce, ojoj
ale tak zase chápu že například babička řekne i 50 letému „to je ještě dítě “
no jo no
neee nakažlivé nemoci nemá, tuberu zatím nemá otevřenou…jasná páka
Prosím nezpochybňuj informace které jistě detailně prověřila policie české republiky dřív než je začala hledat.
Příspěvek upraven 14.01.18 v 16:28
@BohunkaP píše:
Je to přesně tak, jak tu už zaznělo – uživatel až dosud vystupoval jako muž. Teď chtěl buď anonymně provokovat a zapomněl na anonym – nebo půjčil svůj profil dětičkám, které se v neděli nudí.Obojí by chtělo zásah admina.
a nebo jen a prostě nezřízeně chlastá / aktuálně /
a ani se mu nedivím, v tomhletom mordoru, přemejšlím že si snad taky naleju
@MartinKa36 píše:
Jak můžeš považovat za provokaci pravdivé informace zvěřejněné na stránkách policie ČR.
Ze by treba proto, ze v dobe uprchlicke krize, kdy se mnoho lidi obava zvyseneho vyskytu uprchliku a s tim spojeny narust trestni cinnosti, zverejnis foto takovychhle ztracenych nebozacku? Neni to vtipny, ani ftipny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!