Kde hledáte protějšky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
105953
16.11.25 13:09
@Apolo556 píše: Více

porad tam budou někde vedle…do toho tezko někdo půjde

• načítám...
8943
16.11.25 13:13

Nehledám nikde. Našla jsem náhodně. To byla tehdy úplná haluz. Ve správný čas jsme byli oba na stejném místě.

• načítám...
10091
16.11.25 13:33

Složité období, chápu :roll:. Otázka zní i tak, kde by jste vy, zadané nyní hledali partnera. Já teda fakt nevím :nevim:.

• načítám...
10091
16.11.25 13:33
@Venetia píše: Více

Přesně :zed: Čtu dál…

• načítám...
10091
16.11.25 13:34
@smile_xxx píše: Více

Přesně 8o 8o
Průser na entou 8o.

• načítám...
1371
16.11.25 13:45
@1010 píše: Více

Nad tím jsem se zamyslela - jsem hrozný introvert a byly by dvě cesty, jak najít partnera. První - přemáhala bych se a i jako introvert bych prostě chodila na různé akce. Druhá - mám kolegyně, které mají různé kamarády, známé, příbuzné atd. A určitě by měly tendence mi někoho dohazovat a seznamovat nás, kdybych byla svobodná.
Ale nešla bych na sílu, to by stejně nikam nevedlo, prostě buď bychom si sedli, nebo ne.
Zakladatel přece taky musí mít kolegy nebo kamarády, kteří mají svobodné známé, kámošky, příbuzné nebo ta kámoška má kámošku…

• načítám...
24777
16.11.25 13:54

:zed: inzeruješ nezávislost a vlastní bydlení, a pak z toho vyjde, že bydlíš s rodiči, ještě na stejném patře :mrgreen: to bych zdrhala-ani bych se s tebou nesešla.. píšeš nudně, nemáš pořádné koníčky (např. nějaký sport, cestování, filmy, cokoliv prostě), vyřeš si to bydlení (rodiče aspoň nastěhovat dolů, ale i tak to bude problém, už jen kvůli společné zahradě apod…), no nedivím se, že nemůžeš najít.

• načítám...
616
16.11.25 13:58

A co jsi měl za zájmy třeba na SŠ? Dělej něco, nebo ti jebne. Modeluj letadýlka, chovej rybičky, piš povídky, něco upeč, pracuj se dřevem, hraj šachy, to je fuk, ale buď něčím zajímavý, měj něco svého, co ti bude vyplňovat ty víkendy, co budeš moct dělat v důchodu, co bude zábava a uvolnění. Něco, co tě zabaví, až přítelkyně půjde na dvojku vína s kámoškou. Takhle působíš fakt jak z minulého století: „Zajištěný, spořádaný muž hledá milou ženu za účelem sňatku“. Ideální by ještě bylo mít koníček, co tě přivede mezi lidi. Turistický oddíl, judo, klub deskovek…

• načítám...
Anonymní
16.11.25 14:01

Hele. Narovinu. Bratranec má 36 let. Zrekonstruovaný barák. Pracovitý. Má tedy hypotéku na rekonstrukci…a stejně nenašel. V přízemním bytě totiž bydlí jeho ovdovělá maminka…

• Upravit
616
16.11.25 14:11

Tak zrovna to bydlení bych jako nepřekonatelnou překážku neviděla. Pokud budou s rodiči každý v jiném patře, tak radši bych šla do domu se zahradou než si brát hypotéku jak kráva do panelákového 3kk, kdybych sama nic neměla. Je mu 27, klidně může randit se studentkama, co nic vlastního ještě nemají. Jen musí pro tu holku prostě být zajímavý.

• načítám...
37131
16.11.25 15:27
@Apolo556 píše: Více

A to je ten problém, ty hledáš spíš někoho, kdo tě povede a zabaví a na oplátku nabízíš finance, ale tak to moc nefunguje, když chceš něčím zaujmout, tak prostě musíš dělat něco zajímavého. Vždyť není problém mit nějaký koníček sám ne? A při něm se s někým třeba seznámit :nevim: z toho co píšeš si fakt nezajímavý a ženský tohle moc brát nebude.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová