Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše: Více
jejda, ukňučený zoufalec, každá s tebou vydrbala, chudáčku, to určitě zapůsobí na seznamování - nic není tak odpudivé, jak ukňouraný chlap, který ze sebe dělá chudáčka a ještě si stěžuje na to, jak s ním holky vydrbaly ![]()
a nemáš nic, nemáš ani byt, ani zájmy, ani charisma - ubohoučký řidič kamionu - ne s takovým nastavením nenajdeš ani poslední anču z vesnice, která vyšla 7 tříd pomocné školy
Hele, ale s tím bydlením bych to tak tragicky neviděla. Tady jsi dostal kartáč, ale třeba nějaká holčina křesťanka (jako tím myslím hodnotově orientovaná jako hodná, pomáhající, pečující a přijímající, skromná) bude vděčná, že neresite hypotéku.
Tady všichni praskají, jak s rodiči nikdy, ale pokud jsou to dvě samostatné bytové jednotky, tak to prostě není zas takové peklo. Dají se v tom najít i výhody, ale vždy záleží na povaze všech.
Pro mě je daleko horší, že jsi nevyhraněný, nemastný- neslaný, bez zájmů.
@smile_xxx píše: Více
Dobře, i tak si myslím, že pro nějakou to nemusí být problém. Kdyby dávali peníze do nájmu, nemají nic oba. Tak co. Život plyne, nějak to dopadne, nejde mít vše ideální, s dnešní cenou nemovitostí vlastní domeček nebo byt 3+1 (pro rodinu) není prostě dostupný pro všechny. Bohužel. Není to ideální. Ale nevěřím, že to každá odsoudí (když si holka sama spočítá, na co sama má a kolik by naházela do nájmu nebo musela šetřit do svého základu hypotéky).
Holka si může koupit byt a pronajímat, když bude mít problém s „nevlastněním“)
@hygienistka750 Hl. problém není v pocitu nevlastnění, i když i to může hrát roli. Ale mít v bezprostřední blízkosti tchána a tchýni. Zde dokonce pod jednou střechou. Ano, jsou vyjímky, kdy to funguje, nicméně to již nejde o rodinné ale vícebytové domy a také zralost a životní zkušenosti všech zúčastněných. Což u mladého muže, který očividně nikdy nežil samostatně a matky, která s ním sdílí jednu střechu nepředpokladám.
@Elielieliii píše: Více
Jasně, ale záleží na osobnosti všech zúčastněných. Jsou tchyně, co bydlí daleko a přesto mají vliv. A pak jsou i normální tchýně, co třeba pohlídají děti, odmakaji zahradu a o prázdninách s dětmi vyrazí na dovču. ![]()
Mladší generace zas zrekonstruuje, co je potřeba a odmaká to jinak.
Bydlím vedle tchýně 15 let, normálně a v klidu.
@Apolo556, já bych ti poradil, nebudu opakovat to, co již bylo zmíněno, ale pokud jsi kamioňák, zřejmě hodně cestuješ a měl bys mít mnohem lepší možnosti k seznámení než většina z nás, co chodí pořád tu samou trasu do práce nebo na svůj koníček? Patrně budeš mít i zajímavé zážitky z cest, tím bys mohl zkusit při seznamování oslnit.
Jinak vskutku působíš takhle nudně.
Když si tedy hypoteticky najdeš přítelkyni, umíš si představit, co budete dělat, co podniknete, na co ji pozveš?
Na seznamkách mě také štvaly profily žen, co nenapsaly o sobě nic anebo dokonce napsaly „nevím, co napsat“
To jako fakt někdo takhle uvažuje?
A co mě zaujalo, když někdo zmínil stejný zájem anebo stejný názor na určitou věc jako mám já. Ale jinak mi přijde nejpřirozenější napsat jsem takový, baví mě to a hledám tamtu.
Něco v tom duchu.
Bylo by lepší něco vskutku originálního, ale ze své zkušenosti, ono to přiláká víc lidí, jenže rychle to zas vyšumí. ![]()
Ahoj lidičky, hledám nikoho na pokec. Hlavně ženy, které mají jiný pohled na svět než my muži.
Děkuji
Dobrý den,
téma na žádost zakladatele zamykám.
Krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat