Kde hledáte protějšky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12572
16.11.25 15:37
Anonymní píše: Více

Asni nejsi moc atraktivni, pritazlivy, no proste hezky.

• načítám...
37131
16.11.25 16:08
@Apolo556 píše: Více

Tak cvičení může být zajímavé, ale je to lepší někde ve skupině, kde se můžeš s někým i seznámit, než si cvičit sám doma :nevim: taky záleží jaké cvičení, takový ty fitnesaci co neřeší nic jiného než cvičení a jídlo sou taky ke vzteku :mrgreen: a tebe jakoby nic nebavi? Nebo jak trávíš čas mimo praci? Mas nějaké přátele? Precejenom asi musis hledat nekoho, kdo je podobne založený :nevim: asi blbost si najít třeba nějakou extrémní sportovkyni, cestovatelku, umělkyni apod, kdyz tobě její zájmy nebudou nic rikat a nebudeš na to mít čas :nevim: takhle to spis vypada, ze chceš holku co s tebou založí rodinu, bude bydlet v domě s tvými rodiči a ty budeš většinu času trávit v práci, ale do toho se fakt žádná nepohrne.

• načítám...
11455
16.11.25 16:30

Já četl Kde hledáte propisky, strašně se mi rozzářily oči. Nesmíš být suchar, ženy nechtějí zkrachovalce a rády muže, které nemusí sponzorovat. Pokud jsi ale bohatý a nudný, budeš to mít těžké, protože mnoho žen radši vtipného houmlese (nebo vozíčkáře) než bohatého suchara. Choď do míst, kde se srocují ženy. Já, co nezlomím prachama, to ukecám. A to dosahuji na krasoměru tak 1,5 z 10, pokud má žena upito, tak až 4 z 10. Prý mám roztomilou pleš. Do začátku si kup knihu JAK SBALIT ŽENU.

• načítám...
11455
16.11.25 16:32
@Lucy75 píše: Více

No no no… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
24783
16.11.25 16:38
@Ploskutáček píše: Více

Plosky, zde k smíchu není NIC, on je mladý kluk, co nějak si myslí, že peníze jsou mantra… tak jsou logicky důležité a pro život fajn, ale inzerovat se s fotkou a finanční nezávislostí a přitom bydlet s rodiči, neni nic jiného, než OBROVSKÝ TRAPAS
to by se seznámil daleko líp jako lezec na hory nebo rockový hráč na kytaru, chápeš při tvém iq snad ten rozdíl

• načítám...
479
16.11.25 17:56

Protějšky už nehledám. Ony někde jsou, ale geocaching s appkou v ruce jsem z toho přestala dělat ve 30 letech. Tenkrát mi kamarád věštil, že přebírám, až přeberu úplně, že zůstanu sama a že si mám radši najít chlapa s aspoň nějakými vlastnostmi, než čekat, že najdu někoho, kdo bude mít všechno, co od chlapa chci. Že si mám radši vsadit a s větší pravděpodobností vyhraju jackpot než se dvěma dětmi najít chlapa podle mých naivních představ. Ve 30 a půl letech jsem našla ten svůj jackpot. Kamarád mého kamaráda.

• načítám...
213
17.11.25 13:33

A co tě zajímá? Posloucháš nějaké podcasty? Čteš nějaké knihy? Když máš volno, jak vypadá tvůj den?
Jinak osobitost je to, co zaujme - mě zajímá, čím ten člověk žije, co jej baví, jaký je jeho příběh, co jej formovalo a kvůli čemu je ochotný vstát třeba dřív z postele, nebo do čeho dává peníze, čemu věří a co pro něj má smysl.
Normálně nad tím začni přemýšlet. Co tě baví, co naplňuje, jak chceš žít…

• načítám...
1737
17.11.25 13:33

Takže jste melancholický introvert, který bydlí s rodiči, má nějaké vlastní finanční prostředky, chodí do práce a jinak sedí doma. Koníčky jste ochotný dělat s partnerkou. Sám od sebe ne. Jinak řečeno celý společenský život by musela táhnout a vymýšlet ona. A stejně by nejspíš polovinu času slyšela, že vám se zrovna chce být doma… Že byste se finančně zvládl postarat o rodinu, je hezké. Ale když je to vaše jediné plus, tak je to prostě moc málo. Začněte žít teď, nečekejte s tím na ženskou… Zkuste si představit svou ženskou verzi. Melancholickou introvertku, která nemá žádné zájmy. Prostě jen chodí do práce a dýchá vzduch. To je všechno. Vždyť to by byla nuda i na ženskou, která za rok nastupuje do důchodu… Nejspíš byste si takové ani nevšiml, že? No a to je odpověď na vaši otázku. Musíte někde uvnitř sebe vykřesat svou skutečnou osobnost a začít ji žít. Ty ženské pak přijdou tak nějak samy…

• načítám...
2469
20.11.25 15:37
Anonymní píše: Více

Já být holkou, tak rozhodně neocením to měkké i v tom „tohle holky mohli ocenit“.
Rada ode mě. Snaž se být lepším člověkem. A nemyslím to tak, že budeš mít lepší auto, byt, plat, nebo budeš umět víc jazyků. Myslím být lepším co se týče morálky a vztahu ke světu. Ať ti není špatně ze sebe sama.

• načítám...
Elielieliii
23.11.25 16:21

Něco o sobě, výšks barva vlasů, očí…Kde žiješ a koho hledáš!!!
A to nemyslíš vážně, chtít potencionální partnerku nastěhovat do společného domu s rodiči! Snad bys pořešil společné bydlení s ženou jako muž činu a ne maman…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová