Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše: Více
Asni nejsi moc atraktivni, pritazlivy, no proste hezky.
@Apolo556 píše: Více
Tak cvičení může být zajímavé, ale je to lepší někde ve skupině, kde se můžeš s někým i seznámit, než si cvičit sám doma
taky záleží jaké cvičení, takový ty fitnesaci co neřeší nic jiného než cvičení a jídlo sou taky ke vzteku
a tebe jakoby nic nebavi? Nebo jak trávíš čas mimo praci? Mas nějaké přátele? Precejenom asi musis hledat nekoho, kdo je podobne založený
asi blbost si najít třeba nějakou extrémní sportovkyni, cestovatelku, umělkyni apod, kdyz tobě její zájmy nebudou nic rikat a nebudeš na to mít čas
takhle to spis vypada, ze chceš holku co s tebou založí rodinu, bude bydlet v domě s tvými rodiči a ty budeš většinu času trávit v práci, ale do toho se fakt žádná nepohrne.
Já četl Kde hledáte propisky, strašně se mi rozzářily oči. Nesmíš být suchar, ženy nechtějí zkrachovalce a rády muže, které nemusí sponzorovat. Pokud jsi ale bohatý a nudný, budeš to mít těžké, protože mnoho žen radši vtipného houmlese (nebo vozíčkáře) než bohatého suchara. Choď do míst, kde se srocují ženy. Já, co nezlomím prachama, to ukecám. A to dosahuji na krasoměru tak 1,5 z 10, pokud má žena upito, tak až 4 z 10. Prý mám roztomilou pleš. Do začátku si kup knihu JAK SBALIT ŽENU.
@Ploskutáček píše: Více
Plosky, zde k smíchu není NIC, on je mladý kluk, co nějak si myslí, že peníze jsou mantra… tak jsou logicky důležité a pro život fajn, ale inzerovat se s fotkou a finanční nezávislostí a přitom bydlet s rodiči, neni nic jiného, než OBROVSKÝ TRAPAS
to by se seznámil daleko líp jako lezec na hory nebo rockový hráč na kytaru, chápeš při tvém iq snad ten rozdíl
Protějšky už nehledám. Ony někde jsou, ale geocaching s appkou v ruce jsem z toho přestala dělat ve 30 letech. Tenkrát mi kamarád věštil, že přebírám, až přeberu úplně, že zůstanu sama a že si mám radši najít chlapa s aspoň nějakými vlastnostmi, než čekat, že najdu někoho, kdo bude mít všechno, co od chlapa chci. Že si mám radši vsadit a s větší pravděpodobností vyhraju jackpot než se dvěma dětmi najít chlapa podle mých naivních představ. Ve 30 a půl letech jsem našla ten svůj jackpot. Kamarád mého kamaráda.
A co tě zajímá? Posloucháš nějaké podcasty? Čteš nějaké knihy? Když máš volno, jak vypadá tvůj den?
Jinak osobitost je to, co zaujme - mě zajímá, čím ten člověk žije, co jej baví, jaký je jeho příběh, co jej formovalo a kvůli čemu je ochotný vstát třeba dřív z postele, nebo do čeho dává peníze, čemu věří a co pro něj má smysl.
Normálně nad tím začni přemýšlet. Co tě baví, co naplňuje, jak chceš žít…
Takže jste melancholický introvert, který bydlí s rodiči, má nějaké vlastní finanční prostředky, chodí do práce a jinak sedí doma. Koníčky jste ochotný dělat s partnerkou. Sám od sebe ne. Jinak řečeno celý společenský život by musela táhnout a vymýšlet ona. A stejně by nejspíš polovinu času slyšela, že vám se zrovna chce být doma… Že byste se finančně zvládl postarat o rodinu, je hezké. Ale když je to vaše jediné plus, tak je to prostě moc málo. Začněte žít teď, nečekejte s tím na ženskou… Zkuste si představit svou ženskou verzi. Melancholickou introvertku, která nemá žádné zájmy. Prostě jen chodí do práce a dýchá vzduch. To je všechno. Vždyť to by byla nuda i na ženskou, která za rok nastupuje do důchodu… Nejspíš byste si takové ani nevšiml, že? No a to je odpověď na vaši otázku. Musíte někde uvnitř sebe vykřesat svou skutečnou osobnost a začít ji žít. Ty ženské pak přijdou tak nějak samy…
Anonymní píše: Více
Já být holkou, tak rozhodně neocením to měkké i v tom „tohle holky mohli ocenit“.
Rada ode mě. Snaž se být lepším člověkem. A nemyslím to tak, že budeš mít lepší auto, byt, plat, nebo budeš umět víc jazyků. Myslím být lepším co se týče morálky a vztahu ke světu. Ať ti není špatně ze sebe sama.
Něco o sobě, výšks barva vlasů, očí…Kde žiješ a koho hledáš!!!
A to nemyslíš vážně, chtít potencionální partnerku nastěhovat do společného domu s rodiči! Snad bys pořešil společné bydlení s ženou jako muž činu a ne maman…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat