Kde hledáte protějšky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
76306
23.11.25 16:35
Anonymní píše: Více

jejda, ukňučený zoufalec, každá s tebou vydrbala, chudáčku, to určitě zapůsobí na seznamování - nic není tak odpudivé, jak ukňouraný chlap, který ze sebe dělá chudáčka a ještě si stěžuje na to, jak s ním holky vydrbaly :poblion:
a nemáš nic, nemáš ani byt, ani zájmy, ani charisma - ubohoučký řidič kamionu - ne s takovým nastavením nenajdeš ani poslední anču z vesnice, která vyšla 7 tříd pomocné školy

• načítám...
11416
23.11.25 16:49

Bral bys kousek protějšku? Jdi studovat na vejšku!

• načítám...
213
23.11.25 20:08

Hele, ale s tím bydlením bych to tak tragicky neviděla. Tady jsi dostal kartáč, ale třeba nějaká holčina křesťanka (jako tím myslím hodnotově orientovaná jako hodná, pomáhající, pečující a přijímající, skromná) bude vděčná, že neresite hypotéku.
Tady všichni praskají, jak s rodiči nikdy, ale pokud jsou to dvě samostatné bytové jednotky, tak to prostě není zas takové peklo. Dají se v tom najít i výhody, ale vždy záleží na povaze všech.
Pro mě je daleko horší, že jsi nevyhraněný, nemastný- neslaný, bez zájmů.

• načítám...
213
24.11.25 06:31
@smile_xxx píše: Více

Dobře, i tak si myslím, že pro nějakou to nemusí být problém. Kdyby dávali peníze do nájmu, nemají nic oba. Tak co. Život plyne, nějak to dopadne, nejde mít vše ideální, s dnešní cenou nemovitostí vlastní domeček nebo byt 3+1 (pro rodinu) není prostě dostupný pro všechny. Bohužel. Není to ideální. Ale nevěřím, že to každá odsoudí (když si holka sama spočítá, na co sama má a kolik by naházela do nájmu nebo musela šetřit do svého základu hypotéky).
Holka si může koupit byt a pronajímat, když bude mít problém s „nevlastněním“)

• načítám...
Elielieliii
24.11.25 06:47

@hygienistka750 Hl. problém není v pocitu nevlastnění, i když i to může hrát roli. Ale mít v bezprostřední blízkosti tchána a tchýni. Zde dokonce pod jednou střechou. Ano, jsou vyjímky, kdy to funguje, nicméně to již nejde o rodinné ale vícebytové domy a také zralost a životní zkušenosti všech zúčastněných. Což u mladého muže, který očividně nikdy nežil samostatně a matky, která s ním sdílí jednu střechu nepředpokladám.

• Upravit
Elielieliii
24.11.25 06:53

@smile_xxx Přesně! A ještě s tchyní „za zadkem“.

• Upravit
213
24.11.25 06:55
@Elielieliii píše: Více

Jasně, ale záleží na osobnosti všech zúčastněných. Jsou tchyně, co bydlí daleko a přesto mají vliv. A pak jsou i normální tchýně, co třeba pohlídají děti, odmakaji zahradu a o prázdninách s dětmi vyrazí na dovču. :srdce:
Mladší generace zas zrekonstruuje, co je potřeba a odmaká to jinak.
Bydlím vedle tchýně 15 let, normálně a v klidu.

• načítám...
Elielieliii
24.11.25 07:10

@hygienistka750 Gratuluji! Super, že Vám i všem ostatním to vyhovuje.

• Upravit
2226
24.11.25 11:21

@Apolo556, já bych ti poradil, nebudu opakovat to, co již bylo zmíněno, ale pokud jsi kamioňák, zřejmě hodně cestuješ a měl bys mít mnohem lepší možnosti k seznámení než většina z nás, co chodí pořád tu samou trasu do práce nebo na svůj koníček? Patrně budeš mít i zajímavé zážitky z cest, tím bys mohl zkusit při seznamování oslnit. :) Jinak vskutku působíš takhle nudně. :nevim: Když si tedy hypoteticky najdeš přítelkyni, umíš si představit, co budete dělat, co podniknete, na co ji pozveš?

Na seznamkách mě také štvaly profily žen, co nenapsaly o sobě nic anebo dokonce napsaly „nevím, co napsat“ :cert: To jako fakt někdo takhle uvažuje? 8o A co mě zaujalo, když někdo zmínil stejný zájem anebo stejný názor na určitou věc jako mám já. Ale jinak mi přijde nejpřirozenější napsat jsem takový, baví mě to a hledám tamtu. :) Něco v tom duchu. :D Bylo by lepší něco vskutku originálního, ale ze své zkušenosti, ono to přiláká víc lidí, jenže rychle to zas vyšumí. :mrgreen:

• načítám...
1
28.11.25 19:44

Ahoj lidičky, hledám nikoho na pokec. Hlavně ženy, které mají jiný pohled na svět než my muži.
 Děkuji

• načítám...
20820
13.12.25 07:44

Dobrý den,

téma na žádost zakladatele zamykám.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat