Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda téměř vše prodala na Vintedu nebo FB market place ![]()
A co s neprodalo, tak to buď bylo moc drahé, nebo to prostě byla hovadina ![]()
Některé věci jsem pak nabídka zadarmo, za odvoz anebo čokoládu.
Když neprodavas vůbec nic tak dlouho, mas to asi předražené, špatně popsané nebo jinak neduveryhodne
nebo osklive nebo je to shit
já jsem prodala po prvním dítěti vše na aukru a tak rychle, ze jsem se nestačila divit ![]()
Já prodávám na FB na Marketplace a nebo měním na Swap Prague, také na FB
Většina vždy radí Vinted, ale já už všechny snahy vzdala. Neprodávám po dětech, ani po sobě. Nikdo nic nechce, jen by se to tady válelo. Pokud neprodáváš nový gatě TH nebo Guess za 100,– tak mám pocit, že po tim pes neštěkne 🤷🏻♀️
Já mám zkušenost, že ve městě se prodá téměř ihned. U nás na vesnici je to bída a věci raději vyhodím, než to tu rok schovávat a sledovat, jestli to někdo koupí nebo ne ![]()
Já prodávam v balíku za par korun, většinou značkové, ať je to dříve pryč..ostatní nosím do Šatníku a nebo zkusim swapnout
Jen bych dodala, že taky záleží, kdy to prodáváš… Roční období, i třeba část měsíce… Já taky většinou neprodam.. ale teď jsem filtrovala malimu šatník a prodala vše… Ale třeba po sobě nabízím nové rifle, i s visackou za pár kaček a nic ![]()
Pardon za off topic, ale hodně mě pobavil název diskuze a jak chybějící čárka změní význam věty
Musela jsem se jít podívat, kde se inzerují holky.
Jinak já prodávám na fb, ale ne na marketplace, ale ve skupinách k tomu určených - bazar kosmetiky, bazar dětských věcí, bazar oblečení a podobně. Co nemůžu prodat, zkouším přes swap.
Já hodně prodala na vinted po pár korunách.. na bazosi to nechtěl nikdo..
Ahoj,
chtěla jsem prodat některé věci které nepoužívám, od věcí do domácnosti, přes oblečení, kosmetiku, věci na pečení apod.
Podotýkám že nové věci, nebo v top stavu.
Nic jsem však neprodala, podotýkám že už jsem inzerovala několikrát období cca 1,5 roku, kdy jsem inzeráty pouze postupně mazala.
Inzerce tipu: sbazar, vinted, marketplace, soukromé skupiny fb, hyperinzerce,…
Kde holky prodáváte úspěšně?
Díky