Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin můžu se prosím zeptat, zda i můj deníček je v pořadí a nesežral ho nějaký elektronický šotek? dík ![]()
Zdravím,
u deníčků došlo ke dvěma drobným změnám.
Vzhledem ke tvoření duplicitních nicků jen za účelem napsání deníčků nyní platí, že deníček mohou napsat pouze uživatelé s minimálně 100 příspěvky. Zabrání to také nováčkům psát provokativní texty, po jejichž zveřejnění chtějí hned smazat. Slibujeme si tedy zvýšení kvality textu.
Druhá změna se týká také schvalování deníčků. Po odeslání deníčků vám přijde e-mail, že deníček byl přijat a čeká na schválení. Druhý e-mail vám přijde po schválení, a to i s datem, kdy bude deníček zveřejněn.
Hezký týden, ![]()
Monika
Zdravím všechny nemůžu najít deníček Klárka jde domů a ty ostatní od též uživatelky poradíte?
@katula9 Myslíš tyto? https://www.emimino.cz/…-svete-8702/ Vpravo je pak seznam i těch ostatních.
Proč nemůžu u deníčku Příběh kamarádky Lenky najít komentáře? Vidím tam napsáno 75 komentářů, ale když rozkliknu deníček, nic tam není. Díky.
@vokishka píše:
Proč nemůžu u deníčku Příběh kamarádky Lenky najít komentáře? Vidím tam napsáno 75 komentářů, ale když rozkliknu deníček, nic tam není. Díky.
Tam bylo dneska docela husto, je možné, že to nějak blokli..
Zdravím,
ano, deníčku jsme blokovali komentáře. Na žádost autorky i vzhledem k reakcím uživatelek.
Brzy však bude naprogramované, že se u blokovaných komentářů ukáže i důvod blokace a počet pkomentářů se vynuluje.
Monika
Zdravim, psala jsem deníček už před docela dlouhou dobou a furt nic, kde je problém? ![]()
Ještě chci dodat, že mi tedy nepřišel žádný potvrzovací mail ![]()
Zdravím,
je mi líto, ale Váš deníček nám nedorazil. Proto ani nepřišel potvrzovací e-mail.
Monika
Děkuji za odpověď