Vyhledávání v diskusi

21081
20.1.10 22:03

Vyhledávání v diskusi

Zdravím,

tak po urputném boji jsme konečně připravili vyhledávání v diskusi.

Můžete ji vyzkoušet na adrese: https://www.emimino.cz/…use/hledani/. Ukázka hledání např. slova Afty je zde: https://www.emimino.cz/…use/hledani/?….

Dále je vyhledávání v každé skupině - stačí kliknout na záložku Hledání vedle Chatu.

Jen pár technických detailů:

• příspěvky i témata se do vyhledávání přidávají každou hodinu, tj. například v 14:33 se naposledy vyhledávají příspěvky z 14:00, příspěvek z například z 14:23 se objeví ve vyhledávání až v 15:00
  • když je zaškrtnuto hledání podle relevance tak se to snaží nahoře vypsat témata, která co nejvíce odpovídají zadání, při hledání dle času přidání se nahoře vypisují nejnovější příspěvky odpovídající hledanému dotazu

Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
20.1.10 22:21

Jůůů, zatím chválím :mrgreen: Funguje to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.1.10 22:23

Akorát dotaz - bylo by technicky možné, aby se dal zadávat dotaz s pravo nebo levostranným rozšířením - např. za použítí * , případně ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
22.1.10 11:17

Já to taky chválím..Na zkoušku jsem hledala a našla,co jsem zadala :palec: Chválím :potlesk:

Jen se obávám,jestli budou chtít na emimino další nováčci,pokud si napřed najdou ve vyhledavači podobné diskuze na nějaké neobvyklé,konfliktní nebo velmi časté téma.

Až takovým vnitřním vyhledáváním jsem zjistila,kolik negativních reakcí,uštěpačných poznámek apod. :nevim: To jen tak na okraj..

Já,kdybych si přečetla,to,co sem si přečetla před tím,než bych si založila diskuzi vlastní,asi bych hledala jiný server :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.1.10 12:12

Jani a cos proboha hledala? 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
22.1.10 12:25

8-o Ježíš,jestli jsem to já nenapsala trošku drsně :zed: :zed: :zed:

Vyhledávala jsem si staré diskuze,třeba i rok a víc.To jsem sem ještě nechodila,spíš jako host :nevim:

To byla jen poznámka na okraj,snad to nevyvolá nějaký konflikt.To bych nechtěla,nechodím se sem hádat :pocitac:

Nemyslím jen diskuze typu „jsem těhotná nebo ne“,těch je dost :lol: :lol:

Ještě jsem se chtěla zeptat,jak jsou pod vyhledávačem diskuzí nejnovější příspěvky,v těch jde taky nějak listovat?Jsou to příspěvky jen veřejné nebo i z uzamčených skupin?Nevšimla jsem si,že by šlo nějak listovat,myslím si,že by to ani nebylo dobré.Ztratilo by smysl uzamykání profilů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.1.10 13:42

Ne, to určitě ne, jenom mě zajímalo, pod jakým kličovým slovem se ukrývá tolik drsáren :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová