Kde koupím levné pokojovky?

133
17.3.22 14:35

Kde koupím levné pokojovky?

Ahoj ráda bych se zeptala, kde koupím levné pokojové rostliny, ať už velké nebo malé..????

Nechci nic drahého, protože mi to stejně po čase chcípne🤭 Asi se o to nemím starat, tak se to musím naučit!????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9077
17.3.22 14:48

Já chodím do OBI, tam mají stojan 50 až 70 %. Mám velký dům a tak ho plním kytkama. Mají tam všechno možné. Mám odtud spoustu kytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3562
17.3.22 14:49

Co zkusit zelený swap? Na fb je skupin spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
17.3.22 14:53

Na fb je mraky swap skupin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
17.3.22 14:54

Já mám nějaký z OBI, něco jsem dostala jako dárek, něco si sama vypěstovala/ namnozila. Záleží jak co, ale u něčeho stačí třeba dostat ustřižený kousek, nechat zakořenit ve vodě a pak zasadit a kytka zadarmo je na světě :mrgreen: možná budeš mít v okolí nějakou takovou skupinku, kde si to lidi vyměňují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.3.22 14:54

@lachtanice86
Nemam fb😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
17.3.22 15:07

@Ricotka obi, hornbach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
17.3.22 15:28
@alisekR píše:
Já chodím do OBI, tam mají stojan 50 až 70 %. Mám velký dům a tak ho plním kytkama. Mají tam všechno možné. Mám odtud spoustu kytek.

Taky tam chodím! Mám odtamtud hromadu super kytek a ještě dobrej pocit, že jsem ty chudinky z jejich „péče“ zvládla zachránit. :lol: Hornbach je drahý, někdy někdo daruje kytky ve vsezaodvoz.cz, ale na to se nedá spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 15:28

Jestli pracuješ, nech si od kolegů donést odnože i s návodem na jejich pěstění. Třeba za kafe nebo čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.3.22 16:25

Jestli by nebylo lepší nejdřív prozkoumat domácí podmínky, mrknout se na nenáročné pokojovky a pak až shánět určité druhy?
Vlhkomilné kapradiny ti třeba v suchém panelákovém bytě úplně prospívat nebudou, i kdyby byly zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9077
17.3.22 16:58
@mokkk píše:
Taky tam chodím! Mám odtamtud hromadu super kytek a ještě dobrej pocit, že jsem ty chudinky z jejich „péče“ zvládla zachránit. :lol: Hornbach je drahý, někdy někdo daruje kytky ve vsezaodvoz.cz, ale na to se nedá spolehnout.

Teď jsem třeba vytvořila toto. Dóza velká za 81 z Pepca, sleva protože vánoční motiv na keramické víku. Manželovi jsem nařídila uříznout flexou toho Santa Clause, nalepila jsem mušle, osázela kytkama z Obi za 50 Kč dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
17.3.22 17:26
@alisekR píše:
Teď jsem třeba vytvořila toto. Dóza velká za 81 z Pepca, sleva protože vánoční motiv na keramické víku. Manželovi jsem nařídila uříznout flexou toho Santa Clause, nalepila jsem mušle, osázela kytkama z Obi za 50 Kč dohromady.

Ty jo, super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.25 01:13
@Ricotka píše: Více

Ja kupuju tady, maji jak klasicke tak i raritnejsi

*edit admin- smazaná reklama, nevkládejte ji jinak vám bude blokován účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová