Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ráda bych se zeptala, kde koupím levné pokojové rostliny, ať už velké nebo malé..????
Nechci nic drahého, protože mi to stejně po čase chcípne🤭 Asi se o to nemím starat, tak se to musím naučit!????
Já chodím do OBI, tam mají stojan 50 až 70 %. Mám velký dům a tak ho plním kytkama. Mají tam všechno možné. Mám odtud spoustu kytek.
Já mám nějaký z OBI, něco jsem dostala jako dárek, něco si sama vypěstovala/ namnozila. Záleží jak co, ale u něčeho stačí třeba dostat ustřižený kousek, nechat zakořenit ve vodě a pak zasadit a kytka zadarmo je na světě
možná budeš mít v okolí nějakou takovou skupinku, kde si to lidi vyměňují ![]()
@alisekR píše:
Já chodím do OBI, tam mají stojan 50 až 70 %. Mám velký dům a tak ho plním kytkama. Mají tam všechno možné. Mám odtud spoustu kytek.
Taky tam chodím! Mám odtamtud hromadu super kytek a ještě dobrej pocit, že jsem ty chudinky z jejich „péče“ zvládla zachránit.
Hornbach je drahý, někdy někdo daruje kytky ve vsezaodvoz.cz, ale na to se nedá spolehnout.
Jestli pracuješ, nech si od kolegů donést odnože i s návodem na jejich pěstění. Třeba za kafe nebo čokoládu.
Jestli by nebylo lepší nejdřív prozkoumat domácí podmínky, mrknout se na nenáročné pokojovky a pak až shánět určité druhy?
Vlhkomilné kapradiny ti třeba v suchém panelákovém bytě úplně prospívat nebudou, i kdyby byly zadarmo.
@mokkk píše:
Taky tam chodím! Mám odtamtud hromadu super kytek a ještě dobrej pocit, že jsem ty chudinky z jejich „péče“ zvládla zachránit.Hornbach je drahý, někdy někdo daruje kytky ve vsezaodvoz.cz, ale na to se nedá spolehnout.
Teď jsem třeba vytvořila toto. Dóza velká za 81 z Pepca, sleva protože vánoční motiv na keramické víku. Manželovi jsem nařídila uříznout flexou toho Santa Clause, nalepila jsem mušle, osázela kytkama z Obi za 50 Kč dohromady.
@alisekR píše:
Teď jsem třeba vytvořila toto. Dóza velká za 81 z Pepca, sleva protože vánoční motiv na keramické víku. Manželovi jsem nařídila uříznout flexou toho Santa Clause, nalepila jsem mušle, osázela kytkama z Obi za 50 Kč dohromady.
Ty jo, super! ![]()
@Ricotka píše: Více
*edit admin- smazaná reklama, nevkládejte ji jinak vám bude blokován účet.