Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Nerozumím…auto, o kterém mluvím by bylo cca za 70.tis… nebo o 7let novější za 219.tis. s menším nájezdem.
To je fuk, proste si na ten nakup najdi odbornika.
Koupili byste auto z autorizovaného servisu, relativně nové 2017,s malým nájezdem cca 48.tis.km na dálku?(nechali si dovézt domů?
@Anonymní píše:
Koupili byste auto z autorizovaného servisu, relativně nové 2017,s malým nájezdem cca 48.tis.km na dálku?(nechali si dovézt domů?
Ne, ne a ne. Pokud za něco dám 100 tis+ a chci to, tak se na to dojedu podívat, ne? Autorizovaný servis není čehokoliv záruka…
No je to hodně daleko, asi 200km…a bez auta se cestuje těžko…chlap právě narazil na tohle, že to má malý nájezd a je to relativně nové…a kupované prý tam, kde to teď prodávají… prý zřejmě pán po záruce auto vyměnil tam kde ho koupil, za jiné… Tak že by mohlo být ok…
Mě se to taky moc nepozdává, jako 300.tis.je hodně… mají psané auto domů, tak nevím..ale zadarmo to asi taky nedovezou…
![]()
Tak nikdy jsem moc neřešil, jestli má někdo anonym nebo ne, ale tady je dle mě teda úplně zbytečný ![]()
Nové je teď těžko, ale nějaká ta ojetá toyota s malým nájezdem by neměla být řádný problém.
@boricmytu píše:
Tak nikdy jsem moc neřešil, jestli má někdo anonym nebo ne, ale tady je dle mě teda úplně zbytečný![]()
Nové je teď těžko, ale nějaká ta ojetá toyota s malým nájezdem by neměla být řádný problém.
třeba:
https://www.sauto.cz/…v4/185432558
Jenže tady paní přijde moc dát i 500tis za nové auto.. Takže za ojeté 900 fakt nedá ![]()
@makyp93 píše:
Jenže tady paní přijde moc dát i 500tis za nové auto.. Takže za ojeté 900 fakt nedá
Nečetl jsem další komentáře, jen to, že s penězi by to až takový problém nebyl a teď už ani ne nad 500tis., tak to je problém koupit nové, větší do 500tis. ![]()
Trošku oživím diskuzi… budeme si s manželkou kupovat nové autí a chceme jít do elektroauta, ale nového. Náš rozpočet je nějakých 600-700 tisíc. Máte někdo tipy a doporučení, do jakého jít? Asi to nemusí být hned SUV, stačí něco menšího.
@nozu píše: Více
200 tisic není žádný nájezd. Měl jsem auto na servis s nájezdem 470 tisíc km. Jednalo se o cca 10let staré auto. Majitel auto kupoval starší s tím, že o jeho historii věděl - bylo to firemní auto z jeho práce, kde s ním jezdil převážně jen on. Emise bez problémů a jediná závada, díky které auto neprošlo na jedné z STK byl ošoupaný pás řidiče.
Ale s rokem 2006 souhlas, to už jsou staré krámy. Ale nájezd je hrozně relativní. Každý chce auto s nájezdem okolo 100 tisíc a pak jsou plné bazary stočenek.
@Ludwar píše: Více
Nové auto a elektro za 600?
To aktuálně snad jedině Spring od Dacia, nebo nějaký číňan.
600 jinak stojí nové benzíny, které jsou významně levnější, než elektro.
Ještě mě napadlo, pokud byste to elektro kupovali na IČ, je na to nějaká dotace, ale detail nevím.
@z.pepa píše: Více
Asi to tak vypadá
. Možná se budeme muset spokojit s ojetinou. Pro nás je to elektro priorita, a pokud půjdou ceny baterií opravdu dolu, tak co se týče údržby, ta by mohla být cenově únosná, obvzlášť tak za 5+ let, až to auto bude vyžadovat velké opravy.
Díky za tip, vím, že v Německu něco na dotace je, ale u nás jsem o tom neslyšel.
@z.pepa @Ludwar Je dotace až 200tis. Takže například nejlevnější Tesla 3 za 1M je bez DPH 790.000,– mínus dotace a je to auto za 600tis. Docela o tom přemýšlím, že bych si k FVE pořídil dobíjecí stanici a onu Teslu.
Nerozumím…auto, o kterém mluvím by bylo cca za 70.tis… nebo o 7let novější za 219.tis. s menším nájezdem.