Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ani štětkou to nejde prošťouchnout? zvonem? Hlavně teď nesplachuj ať to nevyteče ![]()
Zakryj mísu fólií tak, aby byla přilepená, ideálně pevnější, a zatlač na ni, aby se vytvořil podtlak
pokud je tam dost místa, tak zkus spláchnout
jinak holt rukavice a pěkně ručně
@Anonymní píše:
@pikola zvon doma nemám, ani nevím, kde ho sehnat.
Tak štětkou, to je fuk. Hlavně tam už nic nelij a nesplachuj.
Našla jsem doma akorát takovou delší plastovou hadici, myslíte, že to můžu zkusit tím? Záleží jak hluboko je ta zátka udělaná ![]()
Zvon koupíš v hobymarketu, potřebách pro kutily, domácích potřebách, možná i v drogerce (takových těch menších lokálních) anebo ve větším supermarketu. Nebo sežeň nějaký delší zahnutý klacek a zkus to prostě prošťouchnout ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím holky, stala se mi taková mega nepříjemná věc. Ráno jsem šla na wc a ten se ucpal. Asi větším množstvím papíru a..ehm… Jinak jsem do něj nic nevylévala. Zkusila jsem tam nalít krtka a ten nezabralneodtéká to a teď mi to přijde ještě horší a je to plné hnědé vody
Jsem zoufalá, ve 4 přichází přítel z práce, ale opravdu s ním nechci tohle řešit. Je to strašně trapné, ráda bych to vyřešila sama. Pomoc, co mám dělat?
no - vtipné je, že to s přítelem nechceš řešit, přítel neví, že jsi také člověk a kadíš? nebo on vypouští růžový vonící rosol?
většina žen by právě na přítele počkala, ať to vyřeší
@stinga píše:
no - vtipné je, že to s přítelem nechceš řešit, přítel neví, že jsi také člověk a kadíš? nebo on vypouští růžový vonící rosol?
většina žen by právě na přítele počkala, ať to vyřeší
Fakt jo? S tímhle bych nečekala ani na manžela, který toho se mnou prožil dost včetně porodů. Jedna věc je vědět, že ten druhý normálně vyměšuje a druhá uklízet to po něm ![]()
Jak může někdo nemít zvon? Ten právě vytvoří podtlak a většinou to odteče. Tak to prošťouchni vareckou nebo rychle někam vlitni koupit ten zvon, mívají ho i ve větších drogerkach.
@unuděná píše:
Fakt jo? S tímhle bych nečekala ani na manžela, který toho se mnou prožil dost včetně porodů. Jedna věc je vědět, že ten druhý normálně vyměšuje a druhá uklízet to po něm
Tak po mě by to manžel láskyplně prošťouchl bez problémů. Nicméně poradila bych si bez něj.
@Paoloska píše:
Tak po mě by to manžel láskyplně prošťouchl bez problémů. Nicméně poradila bych si bez něj.
Já neříkám, že ten můj by to neudělal. Ale mě by bylo pitomý to po něm chtít, přesně jako zakladatelce.
Zdravím holky, stala se mi taková mega nepříjemná věc. Ráno jsem šla na wc a ten se ucpal. Asi větším množstvím papíru a..ehm… Jinak jsem do něj nic nevylévala. Zkusila jsem tam nalít krtka a ten nezabral
neodtéká to a teď mi to přijde ještě horší a je to plné hnědé vody
Jsem zoufalá, ve 4 přichází přítel z práce, ale opravdu s ním nechci tohle řešit. Je to strašně trapné, ráda bych to vyřešila sama. Pomoc, co mám dělat?