Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@unuděná a co má jako dělat jinýho, než čekat? 😄 odstěhovat se?
@unuděná píše:
A proč, když to stačí prošťouchnout?
umíš číst? Píše, že jí to nejde, ty selskej rozume
@Gaforia píše:
@unuděná a co má jako dělat jinýho, než čekat? 😄 odstěhovat se?
Třeba zkusit to vyřešit sama?
Jako nevím, když doma cokoli „podělám“, tak se to prostě primárně snažím vyřešit sama a neobtěžovat tím nikoho dalšího. Až když by to fakt nešlo, tak přistoupím k dilematu, jestli to zvládne manžel nebo je potřeba objednat nějakého profíka.
Zrovna tenhle problém jsem dneska řešila… zvon je fakt super
Podstatně lepší než štětka (která se pak musí dlouze oplachovat od zbytků papíru). I když musím přiznat, že já to celkem dlouho šťouchala taky štětkou, než jsem koukala na Dva a půl chlapa, kde tam Jake používá zvon
Vida, jak je to poučný seriál ![]()
@DanielaD píše:
umíš číst? Píše, že jí to nejde, ty selskej rozume
Kde to píše, ty inteligentko? Krom tří příspěvků na úvodní stránce už se neozvala, takže si snad vzala něco z těch rad a shání něco, čím to prošťouchne, ne? Navíc já vůbec nereagovala na zakladatelku, ale na @stinga která tvrdila, že by to prostě nechala být a počkala, až přijde chlap a ten to vyřeší.
Taky jsme jednou valili pro zvon, když syn naházel do mísy snad půlku rolky papíru. Pak se hodil i později když se ucpalo WC. Ještě jsme ho neucpali tak moc aby to nešlo se zvonem uvolnit.
@unuděná dokážeš pochopit, že když to je ucpaný někde ve stoupačkách, tak se může třeba postavit na hlavu a nic s tím neudělá?! 🤣 je to tak 2 měsíce, co jsem to řešila a že já si dokážu hodně poradit!
Volala jsem asi 20ti vodákům, nikdo mi s tím nebyl schopnej pomoct, protože na to neměli vercajk a až 21. mi řekl, že když mu to výjde, tak snad přijede drujý den večer!!!
Co bys dělala v tu chvíli ty? Aha?!
@unuděná píše:
Třeba zkusit to vyřešit sama?Jako nevím, když doma cokoli „podělám“, tak se to prostě primárně snažím vyřešit sama a neobtěžovat tím nikoho dalšího. Až když by to fakt nešlo, tak přistoupím k dilematu, jestli to zvládne manžel nebo je potřeba objednat nějakého profíka.
škoda, že se hajzlík neucpal tobě, byl by tady chvilku klid od rozdávání rozumných návodů na život
@Gaforia píše:
@unuděná dokážeš pochopit, že když to je ucpaný někde ve stoupačkách, tak se může třeba postavit na hlavu a nic s tím neudělá?! 🤣 je to tak 2 měsíce, co jsem to řešila a že já si dokážu hodně poradit!
Volala jsem asi 20ti vodákům, nikdo mi s tím nebyl schopnej pomoct, protože na to neměli vercajk a až 21. mi řekl, že když mu to výjde, tak snad přijede drujý den večer!!!
Co bys dělala v tu chvíli ty? Aha?!
Ale jistě, že to dokážu pochopit. Dokážeš ty pochopit, že jsem pouze podpořila zakladatelku v tom, že to chce vyřešit sama, než čekat na přítele?
Pokud je problém velký, tak to nevyřeší ani on a bude potřeba zavolat nějakýho profíka, nic víc, nic míň.
@DanielaD píše: škoda, že se hajzlík neucpal tobě, byl by tady chvilku klid od rozdávání rozumných návodů na život
Kde se objevíš, tam mě jen urážíš. Ale jak už jsem ti několikrát psala, mě dokáže urazit jen inteligentní člověk pravdou. Tyhle výkřiky opravdu ne.
Zakladatelko, prošťouchni to rukou, obal si jí pytlem na koš třeba, hlavně ať to neprosákne, kvůli krtkovi. Je to asi nejspolehlivější i když těžce nechutné ![]()
U nás se to občas stane (prý horší tvar odtoku). Pomůže vždy z výšky nality kýbl vody. Tak jen jako další tip k vyzkoušení ![]()
Mě se to stává často.
prostě tam nahazim dost papíru a splachnu.
A prostě už mám na to. Koupené rukavice. Vždy vezmu rukavici, hrabnu tam a vytáhnu to a splachnu znovu. ![]()
Prostě nemám ráda, když jdu na větší akci na WC, když mi to cakne na kadinku. ![]()
Tak tam hodím předem papír. No a holt se to někdy ucpe no. ![]()
Dávám to jako anonym. Nemusí každý vědět jak praktikují větší akce na WC.
![]()
@unuděná píše:
Kde se objevíš, tam mě jen urážíš. Ale jak už jsem ti několikrát psala, mě dokáže urazit jen inteligentní člověk pravdou. Tyhle výkřiky opravdu ne.
ty jsi navátá v každé diskuzi, kde se snažíš urputně každému cosi poradit, píšeš o sobě jak si ve všem zdatná, dokonalé manželství, máš údajně práci, ale ono to bude asi všechno trochu jinak. Už sem chodím minimálně, přesto na tebe vždy narazím.
O inteligenci jsme spolu zatím nediskutovaly, to jsi asi psala někomu jinému
Příspěvek upraven 30.03.22 v 13:53