Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@DanielaD píše:
ty jsi navátá v každé diskuzi, kde se snažíš urputně každému cosi poradit, píšeš o sobě jak si ve všem zdatná, dokonalé manželství, máš údajně práci, ale ono to bude asi všechno trochu jinak. Už sem chodím minimálně, přesto na tebe vždy narazím.
Až sem nebudeš chodit vůbec, nenarazíš na mě. Všem se uleví.
@unuděná píše:
Kde to píše, ty inteligentko? Krom tří příspěvků na úvodní stránce už se neozvala, takže si snad vzala něco z těch rad a shání něco, čím to prošťouchne, ne? Navíc já vůbec nereagovala na zakladatelku, ale na @stinga která tvrdila, že by to prostě nechala být a počkala, až přijde chlap a ten to vyřeší.
no to je hypotetický nápad - já žádného chlapa, který by přišel a vyřešil, nemám ![]()
ale nedávno mi tu psali o tom, jak chlapi nemaj rádi ženské, které dokážou vše vyřešit, tak co ![]()
@stinga píše:
no to je hypotetický nápad - já žádného chlapa, který by přišel a vyřešil, nemám
ale nedávno mi tu psali o tom, jak chlapi nemaj rádi ženské, které dokážou vše vyřešit, tak co
Na tom asi něco bude. Přílišná schopnost se neodpouští
Taky občas na manžela dělám smutné oči, že mi nejdou povolit okurky nebo neumím namazat řetěz od kola, jenom aby se cítil potřebný ![]()
Tyjo, tady se rozjela ale diskuze
Jinak holky, povedlo se!!! Našla jsem v garáži nějakou plastovou dlouhou hadici, asi nějaký zbytek od něčeho. Tak jsem to prošťouchla tím a pomohlo to!! Tyjo mě se úplně ulevilo, nepříjemný to pocit
Hadice bude asi na vyhození, snad nebude chybět ![]()
@Anonymní píše:
Tyjo, tady se rozjela ale diskuzeJinak holky, povedlo se!!! Našla jsem v garáži nějakou plastovou dlouhou hadici, asi nějaký zbytek od něčeho. Tak jsem to prošťouchla tím a pomohlo to!! Tyjo mě se úplně ulevilo, nepříjemný to pocit
Hadice bude asi na vyhození, snad nebude chybět
No vidíš, šikulka. A přítel si dál může myslet, že kakáš duhu
![]()
Priste si podrit zvon, mame ho pro tyto pripady trvale vedle wc
po zkusenosti ![]()
@Anonymní píše:
Tyjo, tady se rozjela ale diskuzeJinak holky, povedlo se!!! Našla jsem v garáži nějakou plastovou dlouhou hadici, asi nějaký zbytek od něčeho. Tak jsem to prošťouchla tím a pomohlo to!! Tyjo mě se úplně ulevilo, nepříjemný to pocit
Hadice bude asi na vyhození, snad nebude chybět
Hlavně kup ten zvon. Klidně tajně, když se stydíš před chlapem. Ale pořídit a mít ho v garáži.
@Gabiiinka když je to její bobek, tak to nechutné zas tak není.
Horší bybyl bobek někoho jiného.