Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Našla jsem doma akorát takovou delší plastovou hadici, myslíte, že to můžu zkusit tím? Záleží jak hluboko je ta zátka udělaná
Ideální.
Jinak se dá třeba v Hornbachu koupit 3 m „péro“ na prošťouchnutí odpadů, to by mohlo stačit a chtějí za něj snad stovku…
Zvonem to taky půjde, nejspíš.
Hlavně né klacek nebo vařečku, to je pevné, to maximálně v ohybu odtoku zlomíš a budeš z toho ještě navíc lovit to dřevo ![]()
Příspěvek upraven 30.03.22 v 13:06
Když jsi tam nalila krtka, tak do toho hlavně nesahej holou rukou (kdyby tě to čirou náhodou napadlo) a dej si veliký!!! pozor na to, aby ti nějaká kapka nevycákla do oka. A vezmi si na to staré oblečení. Krtek (- louh) je fakt agresivní věcička, i když už naředěný obsahem mísy.
Zajdi do nejbližší drogerie či domácích potřeb a kup tam zvon a tím to prošťouchni.
@unuděná píše:
Já neříkám, že ten můj by to neudělal. Ale mě by bylo pitomý to po něm chtít, přesně jako zakladatelce.
Nám se to stalo nedávno, konkrétně mně 😄 Řešili jsme to totálně všichni, nezabral zvon, krtek, péro.. nakonec musel přijet pan profesionál s nějakým elektrickým pérem a až ten to vyřešil s odmontovaným záchodem 🤣
Takže někam val pro zvon, páč to je tvoje jediná šance.. s pérem to asi umět nebudeš.. navíc se doporučuje odmonzovat záchod a to bys musela odsat všechno ze záchodu někam do kýblu.. nebo prostě rukou do toho, pokud to nehodláš řešit s přítelem.
Je to prekérka, já vím.. 😄
Pokud máte starý barák a starý trubky, je to raz dva.. držím pěsti ať to není zacpaný někde, kam nedosáhneš 🤞🏼 😄
@stinga píše:tak u nás doma to vždy prošťouchával taťka, ať ucpal wc kdokoli, mamka určitě nikdy wc nešťourala
a mně se to teda naštěstí za dospěla ještě nestalo - ťuky ťuk,
ale vím, že spousta lidí na ucpaný wc volá instalatéra
Fakt jo? A on přijde, udělá zvonem nahoru dolu, zinkasuje pětikilo a jde jo?
No, proti gustu ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím holky, stala se mi taková mega nepříjemná věc. Ráno jsem šla na wc a ten se ucpal. Asi větším množstvím papíru a..ehm… Jinak jsem do něj nic nevylévala. Zkusila jsem tam nalít krtka a ten nezabralneodtéká to a teď mi to přijde ještě horší a je to plné hnědé vody
Jsem zoufalá, ve 4 přichází přítel z práce, ale opravdu s ním nechci tohle řešit. Je to strašně trapné, ráda bych to vyřešila sama. Pomoc, co mám dělat?
Zvon jedině..je tu nechutné se v tom hrabat ale nejlepší. Koupíš ho v marketu, možná i u vietnamců.
@unuděná píše:
Fakt jo? A on přijde, udělá zvonem nahoru dolu, zinkasuje pětikilo a jde jo?No, proti gustu
přečti si, co píše @Gaforia, instalatér odmontuje wc mísu a má na to speciální elektrický vercajk,
a vůbec
nedávno tu byly v diskusi názory, že chlapi nesnášejí ženské, které si dokážou samy s každým problémem poradit, že ti chlapi pak mají dojem, že je ta ženská nepotřebuje - tak ať se snaží ![]()
Příspěvek upraven 30.03.22 v 13:25
@stinga píše:
přečti si, co píše @Gaforia, instalatér odmontuje wc mísu a má na to speciální elektrický vercajk
A proč, když to stačí prošťouchnout? ![]()
Ja se priznam, ze bych se to teda taky snazila vyresit sama a bylo by mi trapne to chtit po manzelovi
zakladatelko radu nemam, ale drzim palce ![]()
@unuděná píše:
A proč, když to stačí prošťouchnout?
a když to nepomůže?
@stinga píše:
a když to nepomůže?
@Gaforia No jasně, ale pak to neprošťouchne ani přítel/manžel. Já jen reaguji na to, že by s tím někdo čekal na partnera, až dojde domů.
Zkus použít něco pevného a ohebného, nějaký kus drátu nebo něco, čím se dostaneš za tu zatáčku. Na ruku aspoň dva pytle do koše, do rukavic by ti nateklo a zkusit to tam nějak „narušit“ a pokud aspoň pomaličku voda odtéká tak pak zkusit znovu spláchnout.
Snad se zadaří ![]()