Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Holky prosim radu co s tim…mam 2 roky pračku se sušičkou nyni jsme 2 krat volali opraváře kvůli tomu ze susicka nesusi odešlo cosi..Dneska jsem si všimla že okolo dvirek na aviváž se začíná dělat rez co s tim lze reklamovat nejak nebo co s tim? Přece není normální aby po 2letech se stalo tohle
pokud už není v záruce, tak těžko budeš něco reklamovat.
Záleží na tom, co je to za značku. U těch levnějších si podobné problémy dovedu představit…
@nozu píše:
Záleží na tom, co je to za značku. U těch levnějších si podobné problémy dovedu představit…
Bude to i o stesti. Mam pracku pres deset let, tehdy asi za sest tisic (?) do prvního spolecneho pidi bytu. A porad jede jak zběsila. V podle heureky jsem dokonce na zaklade recenzi koupila tri roky zpet myčku za petku, predtim mi ve trech letech dve mycky drazsich značek odesly, a spokojenost. ![]()
Po 2 letech, aby mela pracka takovych problemu…
To bych ji vyhodila z okna…my kupovali pracku tenkrat z porodneho pamatuji, kdyz se narodila dcera…
Dceri bude 17 a pracka bez jedine opravy a pere uplne v pohode
I kdyz obcas vydava divne zvuky, vestsinou staci procistit tu rouru na odpad a zase jede jako nova…:) ty novy kramy nic nevydrzi koukam. To je tak se vsim. Veci uz se nevyrabi, aby vydrzely.
@Anonymní píše:
@vokishka v záruce ještě je
tak pokud je v záruce, tak to řeš. Zavolej si opraváře a chtěj, at ten díl třeba vymění.
Můj manžel je servisák a sám říká, že ty „levnější“ jsou prostě jen na dva roky. Tím k tomu, že to není normální… Bohužel je
Jelikož jsem po 12-ti letech poměrně informavaná, dovolím si tvrdit, že: Asi máš přicpaný odtok z té nádržky (ucpává se to tím slizem avivážovým) a tím pádem dlouhodobě přetéká voda, kam nemá a proto ti to začalo rezivět. Takže reklamovat nelze a pravidelně čistit, aby se neucpávalo, potažmo nezhoršovalo tak rychle. Pro uklidnění, nevím jestli to pomůže, ale taky mi to ani po těch letech hlava nebere, jak může třeba pračka za 10.000,– vydržet jen 2 roky… ![]()
@Sonarka píše:
Po 2 letech, aby mela pracka takovych problemu…To bych ji vyhodila z okna…my kupovali pracku tenkrat z porodneho pamatuji, kdyz se narodila dcera…
Dceri bude 17 a pracka bez jedine opravy a pere uplne v pohode
I kdyz obcas vydava divne zvuky, vestsinou staci procistit tu rouru na odpad a zase jede jako nova…:) ty novy kramy nic nevydrzi koukam. To je tak se vsim. Veci uz se nevyrabi, aby vydrzely.
tahle stará jo, ale počkej, až si koupíš novou ![]()
@Anonymní píše:
@nozu je to značka whirpool stala mě 22 tisic levná zrovna nebyla
No jo, ale za tu cenu jsou to dva „levné spotřebiče“. Servis zkusit můžeš, ale počítej s tím, že pokud to nebude vadným kusem (což může být, ale moc bych se k tomu nepřikláněla), tak zaplatíš za to že přijede a řekne ti, že to na záruku nejde uznat a třeba 1000,– je v háji za nic. Já tě nechci strašit, ale většinou je to takhle. Proto kdyby můj chlap nedělal co dělá a já neměla servis jen za cenu dílů, tak bych asi měla místo pračky valchu a myčka bych byla stále já, protože jsou to nehorázné sumy… ![]()
@vokishka píše:
tahle stará jo, ale počkej, až si koupíš novou
Přesně, tak
bohužel
@Anonymní píše:
Holky prosim radu co s tim…mam 2 roky pračku se sušičkou nyni jsme 2 krat volali opraváře kvůli tomu ze susicka nesusi odešlo cosi..Dneska jsem si všimla že okolo dvirek na aviváž se začíná dělat rez co s tim lze reklamovat nejak nebo co s tim? Přece není normální aby po 2letech se stalo tohle
Beko?!- jj mám taky pračkosušičku Beko a taky už dvakrát opravovali, že nesušila a ano, taky už rezne..
@vokishka píše:
tahle stará jo, ale počkej, až si koupíš novou
No taky se divim…
Schvalne jsem koukala co je to za znacku, ani jsem nevedela
A je to Fagor…taky byla docela levna, asi tech 8 tisic tenkrat…nee jinou nechcu, to pak bude hned v haji prave, uz to vidim… ![]()
Přestala bych taky používat aviváž, pračku hodně zanáší. Sice to není důvod poruchy ale jen tip. Používám parfém na praní, toho stačí kapka.