Kde koupit autosedačku v Ostrave

3950
22.6.10 13:37

kde koupit autosedačku v Ostrave

nevim kde koupit autosedačku jelikož chicco v carefuru i v shoping parku byli zrušenya do sam baby ja nakupovat nechci poradite :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
22.6.10 13:49

Ahojky,sice nejsem z Ostravy,ale kupovali jsme autosedačku ke kočárku v Hrabůvce ve Špalíčku,jestli víš kde to je.Za 1000kč ke kočárku a kolem 1200kč samostatně,tak zkus zajet mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.6.10 14:00

tam sem taky uvažovala ale ja nepotřebuju vajičko maji velky vyber i pro starši deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.6.10 15:12

Nemolko a proč si nekoupíš na internetu? určitě to bude levnější? JInak v Ostravě teď skoro nic není. Ještě je v bývalé delvitě , kousek od stadionu.Já tedy raději nakupuji přes net. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.10 15:48

pročpak ne Sambaby, špatná zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.6.10 18:32
AngelinaBalerina píše:
pročpak ne Sambaby, špatná zkušenost?

sam baby mame špatnou skušenost když chcete zboži reklamovat drželi nam kočar 3 měsice stale volali že se omlouvaji a kdesi cosi a nakonec nam dali kočar ktery nebyl nas a tvrdily pokud si ho nevezmem že ho prodaji a mi že jsme o sve zboži neprojevily zajem tak že je to nas problem až sme přišli z fotkama puvodniho kočaru a řekli že v tom to připade přijdeme bohužel z čoi tak zmenili a okamžitě vydali kočar novy z omluvou že ten nas aini vlastne už neni že byl nepojizdny a ani nevi kde je tak nam dali podvozek 2010 jeste že jsem jim nedala i korbičku no a nejsem jedina co ma ze sam baby tyto skušenosti :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.6.10 18:33
k.a.c.k.a.1 píše:
Nemolko a proč si nekoupíš na internetu? určitě to bude levnější? JInak v Ostravě teď skoro nic není. Ještě je v bývalé delvitě , kousek od stadionu.Já tedy raději nakupuji přes net. :-)

net je ok ale autosedačku musime vyskoušet abychom vedeli že vleze do auta a taky ditku bude pohodlna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.6.10 18:34

podle toho jakou…
kvalitní sedačky mají v prodejnách JUSTGO v Marináských Horách a v Porubě. Mají tam i sedadlo z auta na vyzkoušení a třeba by tě nechali i vyzkoušet do tvého auta, dá se parkovat před obchodech. Kromě toho jsou hodně ochotní. Sedačky mají Maxi Cosi, Storchenmuhle a Jané.
Romera mají v obchodě Mimistyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.6.10 20:44

Ahoj, my jsme sedačku kupovali v mimistylu v zábřehu a spokojenost :palec: :palec:

http://www.mimistyl.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
25.6.10 10:44
zuzanasinova píše:
podle toho jakou…
kvalitní sedačky mají v prodejnách JUSTGO v Marináských Horách a v Porubě. Mají tam i sedadlo z auta na vyzkoušení a třeba by tě nechali i vyzkoušet do tvého auta, dá se parkovat před obchodech. Kromě toho jsou hodně ochotní. Sedačky mají Maxi Cosi, Storchenmuhle a Jané.
Romera mají v obchodě Mimistyl.

tyhle prodejny vubec neznam dekuji sice zme ož obednali z netu ale kolikrat zhanim i j ine veci pro deti a fakt nevim kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kampa
26.6.10 14:10

Sice nejsem z OV, ale viděla jsem fotky z
Baby expert - Chicco - OC Futurum a byl tam velký výběr sedaček. Tak zkus juknout tam

• Citovat
  • Upravit
3950
26.6.10 20:18
kampa píše:
Sice nejsem z OV, ale viděla jsem fotky z
Baby expert - Chicco - OC Futurum a byl tam velký výběr sedaček. Tak zkus juknout tam

to je davno zrušena prodejna cca rok a v shoping parku ji zrusili ted :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kampa
26.6.10 20:42

Aha, ta prodejna Baby Expert byla moc krásná. Myslím že se otvírala tak před dvěma lety. Tak jsem si myslela, že stále funguje. :-? Zrovna koukám na Chicco stránky a tam je mají stále psané. :-(

• Citovat
  • Upravit
72725
29.5.14 08:23

Holky,
kde se teď v Ově aktuálně nachází nějaká prodejna, kde mají autosedačky, kočárky? něco velkého, kde můžu všechno očíhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
29.5.14 08:34

Sambaby, funbaby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie