Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nevim kde koupit autosedačku jelikož chicco v carefuru i v shoping parku byli zrušenya do sam baby ja nakupovat nechci poradite ![]()
Ahojky,sice nejsem z Ostravy,ale kupovali jsme autosedačku ke kočárku v Hrabůvce ve Špalíčku,jestli víš kde to je.Za 1000kč ke kočárku a kolem 1200kč samostatně,tak zkus zajet mrknout ![]()
tam sem taky uvažovala ale ja nepotřebuju vajičko maji velky vyber i pro starši deti
Nemolko a proč si nekoupíš na internetu? určitě to bude levnější? JInak v Ostravě teď skoro nic není. Ještě je v bývalé delvitě , kousek od stadionu.Já tedy raději nakupuji přes net. ![]()
AngelinaBalerina píše:
pročpak ne Sambaby, špatná zkušenost?
sam baby mame špatnou skušenost když chcete zboži reklamovat drželi nam kočar 3 měsice stale volali že se omlouvaji a kdesi cosi a nakonec nam dali kočar ktery nebyl nas a tvrdily pokud si ho nevezmem že ho prodaji a mi že jsme o sve zboži neprojevily zajem tak že je to nas problem až sme přišli z fotkama puvodniho kočaru a řekli že v tom to připade přijdeme bohužel z čoi tak zmenili a okamžitě vydali kočar novy z omluvou že ten nas aini vlastne už neni že byl nepojizdny a ani nevi kde je tak nam dali podvozek 2010 jeste že jsem jim nedala i korbičku no a nejsem jedina co ma ze sam baby tyto skušenosti
![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
Nemolko a proč si nekoupíš na internetu? určitě to bude levnější? JInak v Ostravě teď skoro nic není. Ještě je v bývalé delvitě , kousek od stadionu.Já tedy raději nakupuji přes net.
net je ok ale autosedačku musime vyskoušet abychom vedeli že vleze do auta a taky ditku bude pohodlna
podle toho jakou…
kvalitní sedačky mají v prodejnách JUSTGO v Marináských Horách a v Porubě. Mají tam i sedadlo z auta na vyzkoušení a třeba by tě nechali i vyzkoušet do tvého auta, dá se parkovat před obchodech. Kromě toho jsou hodně ochotní. Sedačky mají Maxi Cosi, Storchenmuhle a Jané.
Romera mají v obchodě Mimistyl.
Ahoj, my jsme sedačku kupovali v mimistylu v zábřehu a spokojenost
![]()
zuzanasinova píše:
podle toho jakou…
kvalitní sedačky mají v prodejnách JUSTGO v Marináských Horách a v Porubě. Mají tam i sedadlo z auta na vyzkoušení a třeba by tě nechali i vyzkoušet do tvého auta, dá se parkovat před obchodech. Kromě toho jsou hodně ochotní. Sedačky mají Maxi Cosi, Storchenmuhle a Jané.
Romera mají v obchodě Mimistyl.
tyhle prodejny vubec neznam dekuji sice zme ož obednali z netu ale kolikrat zhanim i j ine veci pro deti a fakt nevim kde
Sice nejsem z OV, ale viděla jsem fotky z
Baby expert - Chicco - OC Futurum a byl tam velký výběr sedaček. Tak zkus juknout tam
kampa píše:
Sice nejsem z OV, ale viděla jsem fotky z
Baby expert - Chicco - OC Futurum a byl tam velký výběr sedaček. Tak zkus juknout tam
to je davno zrušena prodejna cca rok a v shoping parku ji zrusili ted ![]()
Aha, ta prodejna Baby Expert byla moc krásná. Myslím že se otvírala tak před dvěma lety. Tak jsem si myslela, že stále funguje.
Zrovna koukám na Chicco stránky a tam je mají stále psané. ![]()
Holky,
kde se teď v Ově aktuálně nachází nějaká prodejna, kde mají autosedačky, kočárky? něco velkého, kde můžu všechno očíhnout?