kde koupit dřevěné peletky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
14.9.09 21:57

kde koupit dřevěné peletky

hoj vsem
shanime takove ty male drevene peletky, jsou tak 2 az 3cm male valecky slisovane piliny… nevite kde se to da koupit? cca 50kg.. diky
nikde to nemuzeme sehnat i kdyz to normalne vyrabeji pily apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
14.9.09 22:02

stelivo

Nevím, na co je potřebujete, ale napadlo mě, že podobné dřevěné peletky se používají jako stelivo po kočky, hlodavce atd. Jsou to válečky asi 0,5cm tlusté, délka různá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.9.09 22:04

to je prave onno, jenze jsou pekelne drahe, normalne na zatopeni stoji 10× mene, jenze kde to sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.9.09 22:43

Tak co já vím, na topení se to prodává po tunách, prej dojede jakási cisterna a peletky nafouká odběrateli rovnou do zásobníku nebo do sklepa. To by spíš chtělo se domluvit s někým, kdo tím topí, aby vám za nějaký bakšiš pytel peletek přenechal, tihle velkododavatelé se ti na pár kilo vyprdnou a malododavatelé to zas mají drahé :?
Jo, přítel mi teď radí, že tady to prý prodávají i po 15kg pytlích, tak zkus, jestli by ti jich poslali jen pár, doufám, že je to to co myslíš :wink:
 http://www.solitera-pelety.cz/drevene-pelety/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.9.09 23:20

maji je spec. na topeni v Hornbachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.9.09 08:10

Máme kotel na pelety, kupujeme v 15-20kg balení na pile nebo u jednoho živnostníka co má lis na piliny (jsme z F-M). V tomto balení je prodává i Baumax, Bauhaus a jistě i ostatní hoby shopy. Větší balení (big bagy nebo „na volno“) jsou k mán u výrobců, u nás pila v Paskově. Je začátek sezóny, za chvíli budou k mání všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.9.09 12:42

My máme také kotel na peletky a manžel je koupil přímo u nás, v Odrách. Baro - my teprve letos budeme topit poprvé. Doteď jsme topili elektrikou. Máte srovnání ? Jaká je úspora ? Resp. kolik vydáte na peletky za roční topení ? Vím, že závisí na velikosti domu. My vytápíme klasický RD, dvě patra. Barák máme zateplený, nové okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.9.09 13:58

Jdem do druhé sezóny, loni se topilo od prosince do května, ale zato furt i když jsme ještě nebydleli aby to schlo po rekonstrukci, takže taky čekáme první regulérní sezónu. Máme nová dřevěná okna, izolace, teplé podlahy, zateplení nám energetik nedoporučil (60-100 cm zdi), tak uvidíme. Co vím tak v 15kg balení byla cena podobná v marketech a u výrobců. Hlavně nenechat pelety zvlhnout! Jak se to začne drolit tak to nebere správně podavač a nehoří to, to a malá okna ve sklepě je důvod, proč nekupujem levnější big bagy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.09 11:41

Dřevěné peletky vyrábíme, pokud máte zájem stačí kontaktovat na katerinaxdvorakova@centrum.cz.

• Citovat
  • Upravit
Sambaja
9.2.10 15:50

Peletky v malém balení?

Dobrý den,používám peletky pro králíky jako podestýlku.Bylo by možné peletky poslat třeba po 15 kg kurýrem?S pozdravem S.

• Citovat
  • Upravit
8523
9.2.10 16:05

Já jsem kupovala 15kilový pytle v OBI asi za 85 Kč. Taky jsem to zkoušela jako podestýlku pod králíka, ale hned druhej den byl králík dost cítit. Takže jsem se vrátila k drahým peletám určeným jako podestýlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavelpabocka
25.7.10 19:39

Dobry den podle toho odkud jste ale najdete si www peletovani briketovani a tam najdete vyrobce Vam nejblizsi. Jinak pokud jste s boleslavska napiste dovezem.

• Citovat
  • Upravit
drevenepeletky
30.8.10 12:59

Dřevěné peletky

Dobrý den můžu Vám nabídnou bílé certifikované peletky včetně dopravy za myslím nejlepší ceny. kontaktujte mne na mail drevene.peletky@seznam.cz - východní čechy

• Citovat
  • Upravit
marie chladna
30.9.10 13:26

Dřevěné peletky

Prosím Vás,nevíte o někom kdo vyrábí peletky v okolí Valašského Meziříčí nebo Vsetína,Nového Jičína,Frýdku - Místku.Chci to pod králičky,piliny se neosvědčily.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
marie chladna
30.9.10 14:22

PELETKY

Tak jsem trochu zapatrála na internetu a našla jsem si to tam.Tady je odkaz,kde si může každý podle svého místa bydliště najít výrobce peletek a zjistit i cenu.

http://www.peletovani.cz/seznam3.php?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný