Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, i já mám dvojčata a kočár byl i náš velký problém. Nikde není žádná prodejna přímo na dvojčatové kočárky. Já jsem hledala na netu různé typy a ten, který se mi zdál nejlepší, tak jsem ho objednala z prodejny kočárků a zrovna vyzkoušela. Paní byla ochotná v tom, když se mi nezdál na řízení správný, tak ho poslala zpět. První kočár jsem měla Mikado Duo a ted mám BabyWelt Oregon Tandem. Je docela hloupé, že nejsou dvojčatové kočárky běžně v obchodech. Rodí se víc a víc dvojčat a myslím si, že je hodně důležité vyzkoušet si řízení a charakteristiku kočárku. Vždyt až děti naberou nejaké ty kila víc, tak to nebude žádná sranda vytlačit je do kopce. Moc jsem ti asi neporadila, ale takhle jsem to udělala já a zatím jsem byla spokojená.
My jsme koupili kočárek Hartan Zwilling ZXII barva 510 v Kolíně u paní Daniela Caltový.
www.kocarky.cz/…-kocarky.php
Jsou tam ochotní a mají skladem vždy minimálně 15 kusů dvojčatových kočárků. My jsme si ho objednali asi 5 měsíců dobředu a mohli jsme si ho tam uschovat až do porodu i s ostatními věcmi pro naše 2 raubíře. já jsem spokojená. Taky jsem hledala obchod, kde koupit z reálu a né z katalogu
Ahoj,nevím odkud jsi ale veliký výběr dvojčatových kočárů mají v Praze 5 na Lochkově.Zde jsou jejich stránky www.depemo.cz .Tak at dobře pořídíš!!!!
Ahoj, nevíte kde se dají koupit dvojčatové kočárky? Né je jenom vidět v katalogu, ale vidět je v reálu. Všude měla maximálně 1 - 2 ks.
Dík za rady