Kde koupit gumáky - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde koupit gumáky - Brno
Tak jsem nesehnala
(
a nechala jsem se inspirovat diskusí - kam pro gumáky v Praze..
Poradíte kde se dají sehnat v Brně??? potřebujeme malou velikost - 22-23 všude na mě zatím koukali jak na blázna…
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, svagrova nakonec koupila u vietnamcu, taky shanela- malymu na tabor.
D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mako, zdravím
,
zkoušela jsi na Kolišti tu zdr. obuv vedle lékárny ?
anebo MMB
![]()
Irias
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
viděla jsem prťavý gumáčky v obi, zkus se zeptat v karsu (obuv pro děti české výroby) je to z druhé strany koliště té zdravotní obuvy- odbočka k úrazovce, určitě se dá sehnat i když menší čísla obtížněji hypersuperobchoďáky, já loni kupovala v carrefouru, a pak secondhandy pro děti, to bych řekla, že je jistota
hodně štěstí
Zdenik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak mé tipy jsou : deichman-NC krpole,H&M česká,obyčejné malé obchůdky s obuví-dnes jsem přímo v jednom takovém gumáčky č. 23 koupila.Je to na minské ulici vedle videobosse.Další obchod je na merhautove dětská obuv essi.Sice jsou pro nešeho kluka červené,
ale nám to nevadí.Tak přeji dobrý kup.Ještě dodám,že na mně nikdo jako na blázna nekoukal-gumáčky se vyrábí od velikosti č.20 a to akorát prťata zhruba začínají chodit a dupat do kaluží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky všem - zkusím se kouknout - Irias - já to potřebuju Michalovi zkusit… takže MMB jsem zavrhla… má vysokej nárt a do spousty botů se ani nedostane…:o)
dík dík všem:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit