Dětský secondhand Praha 5, 6
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DESKY SECOND HAND, Praha 5,6
Ahojte,
mate niekto tip na dobry detsky second hand v Prahe? Staci pre deticky do 2, 3 rokov. Kedze sme sa len nedavno prestahovali na Prahu 6 a ziadny tu nepoznam.
Vopred Vam dakujem za Vase prispevky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám oblíbený sekáč kousek od tramvajové zastávky Hlušičkova (tram 9, 10), je vidět z tramvaje. Mají otevřeno po-pá 10-17 hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
můj oblíbený je v ulici Nikoly Tesly (odbočuje se do ní z ul. Jug. partyzánů směrem ke kulaťáku) - spoustu dětských oblečků + bazar různých dětských potřeb, docela levno, dětské oddělení je taky přímo v sekáči na Jug. partyzánů kousek nad Kooperativou (jmenuje se to tuším West feshion), a potom je několik dětských sekáčů na Bělohorské.
Těším se na další tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, v Řepích jsou ještě 3 dětské sekáčky na Blatinách - jeden vedle masny v Průhonu, další vedle cukrárny a třetí na konci toho dlouhého bloku domů na Makovského (mezi Blatinama a Slánskou).
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A niekde v okoli Hvezdy (prip. Petriny, Veleslavin, Brevnov) nieco nepoznate? Byvame totiz hned pri nej
Urcite omrknem danetipy od Vas, no mam to dost daleko. No nevadi
Moc dik za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ayrin , ještě jsem Ti chtěla napsat, že v Řepích je ještě Lidovka. Tam se dají sehnat taky docela pěkný a levný věci. Zrovna dneska jsem tam Jendovi koupila soupravu tričko+kraťasy za 69 Kč. Je to na stanici Slánská v OD Ovus, dole (je tam DM, zverimex, Lidovka, pak myslím banka a pošta). A do Řep se dostaneš z Vypichu (to je kousek od Hvězdy) autobusem č. 180. Ale pozor nejezdí o víkendu.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji dotaz, diskuze je z 2006, dneska už je třeba vše jinak. prosím o aktuální info-řepy a okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U ovusu jsou dva ale spíš hrabarny a pak na blatinach v tom oranžovém podchodu beruška, ta je super. Pak je velkosklad britex ale to je až za hornbachem a tam to jede ve velkém, mají i web, tak mrkni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
U ovusu jsou dva ale spíš hrabarny a pak na blatinach v tom oranžovém podchodu beruška, ta je super. Pak je velkosklad britex ale to je až za hornbachem a tam to jede ve velkém, mají i web, tak mrkni.
jeje, dík, a ulice by nebyla? já přímo v řepích nebydlím a tak to tam ani neznám, ale mám to tam docel blízko tramvají, tak proto se ptám. Netuším, kde je oranžový podchod, netuším, co je ovus. Hornbach vím. Taky vím, kde je Řepík. A vím, kde je takový jakoby moderní podloubí hned proti tramvaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa tak to podloubí myslím
je to na blatinach, jedno žlutý, druhý oranzovy. Ovus je ten jakoby obchoďák na slánský. Teď je na tom napis shopping point řepy. Je tam i kavárna baby café a hned vedle je jeden a druhý o kousek dál, vedle restaurace jerry. Ale tyhle oba jsou takový upatlany, ale za 29 korun za kus, v akcich za deset je to dobrý. V ty berusky to má vonavy a srovnany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takze v podloubí je Beruška, vonavy a srovnany.
V Shopping point, ktererýmu se říká i Ovus, jsou dva a jsou levny, ale hrabarny.
Chapu dobře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit