Space Bag

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
22.3.06 10:22

Space Bag

Předem se moc omlouvám, že to téma dávám znova, i když tady už párkrát bylo, ale nějak jsem nenašla odpovědi na to, co by zajímalo mne :oops: Objednala jsem si :,-(u Space Bag - už pár týdnů čekám, že přijdou a ono pořád nic, ale to sem nepatří. Plánuji, že do pytlů dám miminkovské oblečení, kterého mám spousty, a nevím kde ho skladovat. Ale zajímalo by mě, jestli má smysl, všechny věcičky vyprat a vyžehlit, tak abych je třeba za rok a půl vytáhla v dobrém stavu. Nebo je zbytečné se s tím teďka dělat, protože časem to budu muset celé absolvovat znova? V návodu je napsáno, že každých 6 měsíců se vaky musí vyprázdnit a pak zase znova naplnit a vyfouknout - nevíte proč? Nestačilo by vak jen otevřít - nafouknout, nechat chvíli otevřený a po pár hodinách zase vyfouknout? :?
Děkuji za rady!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
22.3.06 10:30

Terko,

taky sme si se svagrovou objednali vaky a cekali na ne 2 mesice, hruza, pak nam poslali misto 2 :,-( jen jednu a k tomu hrnce, takze sme to reklamovali… no docela neprijemne vystupovani nam predvedli.....

taky jeden vak se na svaru roztrhnul… :!

Jinak jsem do toho nacpala miminkovske vyprane vecicky a dala do skrine, vic to neresim, az to bude opet aktualni, tak je vytahnu a urcite je preperu

O tom, ze se to ma po pul roce vyndat, nic nevim

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat