Kdy botičky č. 19?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdy botičky č. 19?
Ahojte, mám takový stupidní dotaz. Sešly se mi doma troje botičky č. 19, pochybuju že je vynosíme, tak bych se chtěla zeptat v jakém věku mají děti přibližně takto velkou nohu a jestli v té době již chodívají…? Ať vím které boty darovat kamarádce - mám zímní, sandálky a papučky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
no myslím, že botičky se nemají kupovat na slepo, mělo by si je dítě zkusit. My jsme č. 19 kupovali jako první botičky, když syn začal chodit v 9 měsících.
Lasička a Matýsek 15 m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
no já nevím…náš Adík začal chodit od 11.měsíců, z toho po venku až teď ve 14m. a botičky měl a má vel.č.21.
Takže těžko říct, ale třeba holčičky mají většinou nožičky menší (někteří chlapečci samo taky
), takže třeba Vám opravdu budou jako „první botičky“…
Tak ať je unosíte! ![]()
Irena + kluci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky:O)
My jsme měli 19-tky taky jako první botičky, cca v osmi-devíti měsících, když dcera začala pochodovat kolem nábytku. Ale každé dítko má v tomto věku jinak velkou nožku a každé dítko se jindy postaví. Někdo kupuje už 18-tky, někdo třeba až č.20 nebo 21. Takže univerzální rada asi neexistuje, každopádně zimní potřebovat určitě nebudeš, tak schovej sandálky a bačkůrky ![]()
Papa, Jaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je strašně individuální - Jířa začal chodit na roce a měl už vel. 22… ale na druhou stranu, i některé tříleté holčičky mají třeba jenom 24. Vyčkala bych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že tohle je opravdu individuální.
Můj syn má v 6-ti letech velikost boty 27 (někdy 28)
, a to měla kamarádky holčička ve 3 letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monoliso… no to snad ne, Jířa teď nosí 30-31 a je mu 2roky 8 měsíců
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc! Já kupovala jen ty bačkůrky asi v 5 měsíci těhu - byly moooc krásné - ostatní jsem dostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VerouS syn zacala tapat sam v 9m a nosil 18-ky, ale za taky mesiac mal uz 19ku.
Teraz sme na 20-21.
On este patri medzi deti, co maju extra mini nohu (aspon, co viem z okolia) strcili ho do vrecka aj skoro vsetky holcicky, co pozname.
Bezne deti zacinali pri chodeni (vascina deti okolo roka) na 20-21 a to vratane dievcatiek.
Takze ak maly nezacne chodit veeelmi skoro, tak je skor pravdepodobnost, ze neunosite ani zimne, ani papucky.
Aj Leri mal tie 19 len od 9-10m. Takze ja na tvojom mieste ich predam a kupim potom poriadne na prve kroky napr. od dpk, mal by mat za nozickou miesto na tvoj prst (ked ju da uplne dopredu) a mali by mu odborne zmerat nozicku v obchode. Oni ti potom aj povedia, ake ma cislo.
Klasicke papucky (latkove) sa moc nedoporucuju, lepsie su tie dpk na prve kroky. Tenka kozicka, kotnikove a veelmi ohybna podrazka (taka pruzna).
Nam este aj urcovali, ci mame uzku, alebo siroku nozicku, vysoky, alebo nizky nart a doporucili mi presne na jeho nohu konkretny typ topanocky. Myslim si, ze vyber prvych topanociek skutocne patri do ruk odbornika. My sme mu kupili sice drahe a certifikovane ale zacal v nich strasne zle chodit, vtacal nozicku.
Potom sme kupili spominane dpk a problem sa uplne odstranil.
Zle vybrata obuv moze deformovat nozicku. Takze ja by som nechala len sandalky, tie moze nosit aj na doma, ked sa bude stavat, pripadne obchadzat kocik, tie asi vynosite.
Dnes uz kupujem topanky aj v deichmanne a neviem si ich vynachvalit, ale uz viem, aky typ topanky mu sedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Radimek by 19 vůbec nevyužil. Papučky i boty jsme pořídili až začal chodit - tj. 12 měsíců. Papučky byly 21 ( už je má malé) a zimní boty dokonce 23
.
Beruška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cauky,
tak u nas zas pro zmenu boty c.19 byly hooodne dlouho:),ale asi jen proto,ze se pridavame spise k prckum s malyma nohama(po rodicich to nema
),Ted je malemu 19.mesicu a ma zimni boty 21..
Je to fakt dite od ditete,botky dopredu bych nekupovala,nikdy nevis…
Ani cislo ani nart jaky tve dite bude mit..jak mu bude boticka sedet na jeho nozce..Nechala bych si sandalky,ktere muze doma nosit jako papucky(melo by to tak byt..)
Any
- načítám...
- Citovat
- Zmínit