SPACE BAG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5618
2.1.06 16:35

SPACE BAG

Ahojky,

jako asi skoro každý bydlící v malém panelákovém bytě řeším problém s místem. Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou zakoupit v teleshoppingu inzerovaný SPACE BAG. Jaké s nimi máte zkušenosti?!? A jak jsou ve skutečnosti velké? Mluví o 3 velikostech, vejde se mi do něj i polštář 70×90?

Předem děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
2.1.06 16:57

Koupila jsem je a jsem s nima zatím spokejná,a jsou opravdu docela prostorné.
Binky+Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 17:19

Ahoj,
já je mám už 1/2 roku a jsem spokojená.Do toho největšího se mi vejdou i ty polštáře.Další vaky jsem dokoupila v Kauflendu,mají sice jiný způsob zadělání,ale také jsou super.Stály podle velikosti od 79-99,–Kč.
Vaky mají i v Makru,ale ty jsem ještě netestovala. :)

• Citovat
  • Upravit
5618
2.1.06 17:57

Novoborko,

a kolik polštářů? 1 do 1 vaku? V Kauflandu jsi je kupovala někdy teď nebo už dýl? Byla to nějaká akce nebo to patří ke stálému sortimentu? Já je tam nikdy neviděla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
7.2.06 20:11

Zajímá mně, zda po vyjmutí z těch vaků není vlákno na oblečcích nějak trvale narušeno či se minimálně špatně následně vyrovnává pod žehličkou … Vím že v telce říkaj, že to tuším není ani zmačkané, ale tomu moc nevěřím, když je textilie po tak dlouhou dobu přimáčknutá …Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.06 20:32

Holky sorry,já nějak zaspala dobu.
Do toho velkýho vaku dostanu deku a polštář-je pravda,že to chce cvik.
V tom Kaufáči jsem je kupovala před vánoci,teď jsem po nich nekoukala.
Jinak,samozřejmě,že některé věci jsou z vaků zežvejknuté,některé ne.Já v nich měla např.zimní svetry a ty jsem vytáhla jak ze skříně,teď v nich mám připravené a vyprané věci na mimi-ty větší velikosti a něco budu muset přežehlit.Zase,záleží na šikovnosti,jak se podaří ty věci do vaků srovnat.

Jinak koukněte do TV magazínu,inzerují je tam taky,vyjdou na dobrou cenu.Ségra je koupila v jejich kamenném obchodě a je spokojená.

• Citovat
  • Upravit
16.4.10 15:39

Hledám pytle, ale v tomto roce :) Nechci zakládat zbytečně novou debatu. Je tu někdo kdo má zkušenost?? Kde jste koupily Space Bag??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 15:45

Koupila jsem totiž ty z TOPSHOPU a vyfoukly se po pár dnech. Existují vůbec fungující ještě dnes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.6.10 19:06

Ahoj, já jsem kupovala vaky v takovém tom obchodě Vše za 39,–. Stál buď těch 39,– nebo 59,– už nevím. Není to teda extra kvalita, ale mám je už asi 5 roků a dobrý. Některý se mi taky vyfoukly, některý drží krásně. Ale za ty prachy mi to tak nevadí :-) Jinak jsem je viděla i u vietnamců, to bude asi kvalita na stejné úrovni a za stejný peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat