Výprodej v Německu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výprodej v Německu
Ahoj,
chystáme se v lednu na hory a tak jsem si říkala, že když už budeme u hranic, mohli bychom vyrazit do Německa na nějaké sezónní výprodeje, nejen dětské, ale i dospělácké. Nejblíže je Zittau nebo Görlitz, ale podle mapy jsou to menší městečka, tak nevím, zda tam něco pořídíme
, nebo zda je lepší to protáhnout třeba až do Drážďan. Máte někdo zkušenost nebo tip kam nejlépe zajet?
Díky Silvie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V těch malých městech nic moc, jeďte až do Drážďan, tam je spousta obchodů, jestli chceš napiš mi na mail: trispol@quick.cz a já ti popíšu kde co je nebo v okolí. Taky se chystám do Drážďan.
Markéta + Terezka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
nevíte někdo,kde se dají dobře nakoupit věci na mimi v Německu? Bydlíme kousek od Železné Rudy.Díky za tipy.
Saxanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já žiju u Německa, ale zrovna včera jsem se ptala manžela, jestli neví, kdy začínají výprodeje. Jinak - pro tu, co je z té Železné Rudy, promiň, zapomněla jsem se podívat na jméno - napíšu ti adresy a zkus si tam vyhledat, jestli se nějaké město nachází ve tvé blízkosti. Já nakupuji u www.nkd.de a www.kik-textilien.com. Pak je dobré prohlížet i nabídku supermarketů, např. www.lidl.de, www.aldi-sued.de, www.norma-discount.de, dělají tam v pondělí a ve čtvrtek nabídky a ta je vždy tématicky zaměřená tzn. třeba oblečení pro děti a boty na zimu, atd. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla ybch obnovit tuhle diskuzi. Rok uplynul a možná má některá z Vás tip, kde a kdy jsou v Německu výprodeje. Díky moc za tipy
Gabka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení z německa
Nové věci koupíš všude a slevy už dnes nejsou takové. Je třeba ještě započítat náklady na benzin. Použité věci koupíš v německu třeba v městečku creussen, leží u města bayreuth a nebo koupíš i u nás na netu třeba na babyaukce.cz. Sára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výprodeje v Německu
Ahoj všem, mám dotaz kdy začínají výprodeje v Německu? Od známých jsem se dozvěděla, že poslední pondělí v lednu, ale je to opravdu tak ??? ![]()
Díky všem za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Melo by to tak byt, ale ted tam budou povanocni a i tak si myslim, ze tam sezenes hezci zbozi a levnejsi i bez akce nez u nas, taky se tam v patek chystame
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyprodeje jedou uz tak od zacatku minuleho tydne. Vetsinou maji vsude uz final sale jakoze konecny vyprodej, ze uz se nebude vic slevnovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kytka007 píše:
Vyprodeje jedou uz tak od zacatku minuleho tydne. Vetsinou maji vsude uz final sale jakoze konecny vyprodej, ze uz se nebude vic slevnovat.
hmmmmmmmmmmm taky se v sobotuu chystam tak koukam,že mam nejvyšši čas,aby tam na mě ještě něco zbylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:careynko,
Melo by to tak byt, ale ted tam budou povanocni a i tak si myslim, ze tam sezenes hezci zbozi a levnejsi i bez akce nez u nas, taky se tam v patek chystame
tak jak to vypada v Drazdanech, zbylo na nas jeste neco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kacise píše:careynka píše:careynko,
tak jak to vypada v Drazdanech, zbylo na nas jeste neco?
tak my nakonec nejeli kvuli pocasi
tak snad po nedeli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jedu v ponděli,děti mi omarodily tak jsem nemohla.v ponděli mam hlidani tak padim.už se mooooc těšim.dam vědět
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak vyprodej mam za sebou.začal ofiko dnešnim dnem,ale nic moc.utratila jsem pouhych 100 eur a pomalu za nic.opravdu mě hodně zklamali
těšila jsem se na dětsky oblečeni,ale to bylo ve slevě minimalně.tak jen par hadřiku a jela jsem zpět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt? A normalni ceny se pohybujou jak oproti cecham? A maji tam neco i na kluky? U nas tezko shanim, vsude regaly s ruzovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit