Výprodej v Německu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
16.1.12 19:33

ja tam nakupuju teda všechno,oblečeni,obuv,drogerii,potraviny a td.něco je dražší aněco levnějši ,ale hlavně kvalita je uplně o něčem jinym.oblečeni,ale i tak vyjde o něco levněji než u nas ve stejnym obchodě.zatim,dokud je euro pod 30 kč.myslim,že maji jednotně kurz 30 a to se nam zatim pořád vyplati.pak tam je samo plno jinych obchodu,třeba pro děti jedině topolino :palec:

s těma klukama tě zklamu,mam taky 9m a to je strašny něco sehnat.ale podařilo se.zrovna v tom topolinu maji hezké věcičky.ale bohužel nad holky neni.to se zase vyřadim u moji 4lety :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.1.12 22:56

jednotne kurz 30? Dyt je normalne petadvacet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.1.12 12:21
careynka píše:
jednotne kurz 30? Dyt je normalne petadvacet 8o
jj ted je asi 26,ale když jsi v českym obchodě ,ten stejyn je i v německu.tak u nas když to přepočteš tak učtuji 30 kč.

ale hlavně tam je plno jinych obchodu,o ktery tady ani nezavadíš :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.12 14:20

No to je husty a ted mi rekni, jak se tam plati. Kdyz platis v eurech, tak ti je nejakej kurz ukradenej, ne? A berou i karty? Tam uz to asi uctujou takhle draze, vid… myslim ze je na case to prepocitat, Euro jde dolu a dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.1.12 16:37
careynka píše:
No to je husty a ted mi rekni, jak se tam plati. Kdyz platis v eurech, tak ti je nejakej kurz ukradenej, ne? A berou i karty? Tam uz to asi uctujou takhle draze, vid… myslim ze je na case to prepocitat, Euro jde dolu a dolu

tam ti učtuji většinou aktualni kurz,u nas v obchodech za stejne zboži učtuji kurz 30 kč.proto se to vyplati v německu.ja si vždy seženu eura a nebo platim kartou.což maš taky dle aktualniho kurzu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.12 17:34
mucinka2 píše:
careynka píše:
No to je husty a ted mi rekni, jak se tam plati. Kdyz platis v eurech, tak ti je nejakej kurz ukradenej, ne? A berou i karty? Tam uz to asi uctujou takhle draze, vid… myslim ze je na case to prepocitat, Euro jde dolu a dolu
tam ti učtuji většinou aktualni kurz,u nas v obchodech za stejne zboži učtuji kurz 30 kč.proto se to vyplati v německu.ja si vždy seženu eura a nebo platim kartou.což maš taky dle aktualniho kurzu :pankac:

a v pohode vsude berou karty? Nekde jsem cetla, ze s tim v nekterych obchodech maji problem, chlap ma Visu a ja maestro, s tou asi nepochodim :-D ale eura budeme mit taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.1.12 18:35

my jsme se třeba setkali v kauflandu tam neberou visa,ale maestro.vemte sebou oboje ;) jinak ja mam taky maestro,platim občas a bez problému.jenom se mě někdy ptali,jestli to neni kreditka.s tim asi maji špatny zkušenosti,ale jinak v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.12 18:48
mucinka2 píše:
my jsme se třeba setkali v kauflandu tam neberou visa,ale maestro.vemte sebou oboje ;) jinak ja mam taky maestro,platim občas a bez problému.jenom se mě někdy ptali,jestli to neni kreditka.s tim asi maji špatny zkušenosti,ale jinak v poho

no jasne, protoze kreditka jde na dluh, na kredit, a pak to asi tezko vymahaji, kdyby neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.1.12 14:24

prosim te a nemas adresu do navigace nebo je to nejak dobre znaceny?jedeme zitra,tak doufam ze to bude sjizdny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.1.12 15:09

tak to bohužel nemam,taky zaleži od kud jedete,ale většinou jsou centra značeny.zkus založit diskuzi.ja jsem v tomhle antitalent :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.1.12 21:59

tak jsme tam dnes byli a plno veci privezli, ale Topolino jsme bohuzel nenasli :-D byli jsme v Elbeparku nebo jak a na Pragerstrasse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.1.12 11:54
careynka píše:
tak jsme tam dnes byli a plno veci privezli, ale Topolino jsme bohuzel nenasli :-D byli jsme v Elbeparku nebo jak a na Pragerstrasse
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.1.12 15:33
mucinka2 píše:
careynka píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super

kde jste byli vy, ze tam bylo Topolino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.1.12 17:05

v draždanech taky nevim,když chci do topolina tak jezdim do bautzenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.1.12 18:07
mucinka2 píše:
v draždanech taky nevim,když chci do topolina tak jezdim do bautzenu

jo taaaak, tak ja myslela, ze to bylo v drazdanech :-D tak jsme tam litali v desti a hledali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat