Výprodej v Německu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ja tam nakupuju teda všechno,oblečeni,obuv,drogerii,potraviny a td.něco je dražší aněco levnějši ,ale hlavně kvalita je uplně o něčem jinym.oblečeni,ale i tak vyjde o něco levněji než u nas ve stejnym obchodě.zatim,dokud je euro pod 30 kč.myslim,že maji jednotně kurz 30 a to se nam zatim pořád vyplati.pak tam je samo plno jinych obchodu,třeba pro děti jedině topolino ![]()
s těma klukama tě zklamu,mam taky 9m a to je strašny něco sehnat.ale podařilo se.zrovna v tom topolinu maji hezké věcičky.ale bohužel nad holky neni.to se zase vyřadim u moji 4lety
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:jj ted je asi 26,ale když jsi v českym obchodě ,ten stejyn je i v německu.tak u nas když to přepočteš tak učtuji 30 kč.
jednotne kurz 30? Dyt je normalne petadvacet
ale hlavně tam je plno jinych obchodu,o ktery tady ani nezavadíš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je husty a ted mi rekni, jak se tam plati. Kdyz platis v eurech, tak ti je nejakej kurz ukradenej, ne? A berou i karty? Tam uz to asi uctujou takhle draze, vid… myslim ze je na case to prepocitat, Euro jde dolu a dolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:
No to je husty a ted mi rekni, jak se tam plati. Kdyz platis v eurech, tak ti je nejakej kurz ukradenej, ne? A berou i karty? Tam uz to asi uctujou takhle draze, vid… myslim ze je na case to prepocitat, Euro jde dolu a dolu
tam ti učtuji většinou aktualni kurz,u nas v obchodech za stejne zboži učtuji kurz 30 kč.proto se to vyplati v německu.ja si vždy seženu eura a nebo platim kartou.což maš taky dle aktualniho kurzu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mucinka2 píše:careynka píše:tam ti učtuji většinou aktualni kurz,u nas v obchodech za stejne zboži učtuji kurz 30 kč.proto se to vyplati v německu.ja si vždy seženu eura a nebo platim kartou.což maš taky dle aktualniho kurzu
a v pohode vsude berou karty? Nekde jsem cetla, ze s tim v nekterych obchodech maji problem, chlap ma Visu a ja maestro, s tou asi nepochodim
ale eura budeme mit taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme se třeba setkali v kauflandu tam neberou visa,ale maestro.vemte sebou oboje
jinak ja mam taky maestro,platim občas a bez problému.jenom se mě někdy ptali,jestli to neni kreditka.s tim asi maji špatny zkušenosti,ale jinak v poho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mucinka2 píše:
my jsme se třeba setkali v kauflandu tam neberou visa,ale maestro.vemte sebou obojejinak ja mam taky maestro,platim občas a bez problému.jenom se mě někdy ptali,jestli to neni kreditka.s tim asi maji špatny zkušenosti,ale jinak v poho
no jasne, protoze kreditka jde na dluh, na kredit, a pak to asi tezko vymahaji, kdyby neco
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosim te a nemas adresu do navigace nebo je to nejak dobre znaceny?jedeme zitra,tak doufam ze to bude sjizdny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to bohužel nemam,taky zaleži od kud jedete,ale většinou jsou centra značeny.zkus založit diskuzi.ja jsem v tomhle antitalent ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsme tam dnes byli a plno veci privezli, ale Topolino jsme bohuzel nenasli
byli jsme v Elbeparku nebo jak a na Pragerstrasse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:
tak jsme tam dnes byli a plno veci privezli, ale Topolino jsme bohuzel nenaslibyli jsme v Elbeparku nebo jak a na Pragerstrasse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mucinka2 píše:careynka píše:
tak jsme tam dnes byli a plno veci privezli, ale Topolino jsme bohuzel nenaslibyli jsme v Elbeparku nebo jak a na Pragerstrasse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super
kde jste byli vy, ze tam bylo Topolino?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v draždanech taky nevim,když chci do topolina tak jezdim do bautzenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mucinka2 píše:
v draždanech taky nevim,když chci do topolina tak jezdim do bautzenu
jo taaaak, tak ja myslela, ze to bylo v drazdanech
tak jsme tam litali v desti a hledali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit