Praní oblečků pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
25.11.05 17:49

Praní oblečků pro mimi

Ahoj holky,¨
chci se Vás zeptat, v kolikátém týdnu jste začaly prát oblečky pro mimi a jestli jste je všechny žehlili. Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2221
25.11.05 18:02

Ahoj

Já se prala postupně, jak se něco nahromadilo a taky, když už mi bylo trošku lépe, takže v tom 30tt. A žehlila jsem a žehlím pro mimi úplně všechno a důkladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
25.11.05 18:34

Ja jsem taky prala a zehlila kolem 30tt. Potom uz je to takove neohrabane… Zehleni s velkym brichem je nicmoc. Kdyz to udelas driv, nic se nestane a hlavne budes mit klid…
Ja zehlila asi vsechno. Zezacatku se ma z nejakeho duvodu (ktery jsem zapomnela) zehlit. U vetsich mimi to obcas neni potreba.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.11.05 19:07

Ahoj, ja sem s pranim zacla ke konci tehu, nezehlila sem. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
25.11.05 19:57

Před prvním dítětem jsem prala a poctivě žehlila z obou stran tak měsíc před porodem, aby to bylo čerstvě čisté. Teď jsem prala hned, jak jsem měla skříň na oblečky v pokoji, což bylo někdy v září, nežehlila jsem a žehlit nebudu je to akorát zbytečná ztráta času a energie.
Bludička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
25.11.05 20:12

Taky jsem začala s praním až ke konci těhu. Žehlila jsem všechno, ale ne z obou stran. Jinak poctivě žehlím všechno i teď.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.11.05 20:14

Aj ja som si poprala a pozehlila ku koncu tehotenstva, strasne ma to tesilo, no, prve dietatko :D Po porode som zehlila asi tak prvy mesiac, potom uz nie. Ver mi, ze je to zbytocne.

• Citovat
  • Upravit
1468
25.11.05 20:14

Ahoj.

O vyprání a vyžehlení oblečků se mi postarala maminka (zlatá to duše), nejmenší věcičky jsme měli poděděné a u maminky uskladněné. Domů jsme je dovezli ve 34. týdnu ( co kdyby náhodou). Bylo to tak akorát (od 25. týdne mi vyhrožovali předčasným porodem, když nebudu ležet), protože za týden (ve 35.) jsem porodila.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.11.05 20:34

To žehlení je něco jako dezinfekce! Tím teplem se zničí bakterie, i když některé věcičky na malé miminko se perou na vyvářku,tak by bylo dobrý to dělat. Možná je to zvyk z dřívější doby, ale já to budu dělat taky! Mně to baví je to takový relax!
Myslím, že ta doba 30tt je ideální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.11.05 20:41

Prepacte, ten anonym som bola ja. Neviem preco sa mi nedari sa prihlasit :twisted:
 Kiwwi

• Citovat
  • Upravit
kdoviktera
25.11.05 20:46
Danny píše:
To žehlení je něco jako dezinfekce! Tím teplem se zničí bakterie, i když některé věcičky na malé miminko se perou na vyvářku,tak by bylo dobrý to dělat. Možná je to zvyk z dřívější doby, ale já to budu dělat taky! Mně to baví je to takový relax!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Super nápad, dezinfekce 3 měsíce před porodem :lol: . Věř mi, že „dezinfikované“ je to jen chvilku.

Jinak praní pidioblečků po třicátým týdnu je rozumný. Není ani nutný vyvářet, stačí vyprat na 40stupňů. Před porodem jsem si věcičky vyžehlila, v šestinedělí občas a teď když je to potřeba (např. když prádlo sbírá tatínek :wink: ).

Katka

• Citovat
  • Upravit
596
25.11.05 20:48

Ahojky Kocco, pamatuji si tě z dřívější diskuze o změně gynekologa v Kroměříži. Jen se chci zeptat, zda chodíš k tomu Slovákovi? A jestli ano, jsi spokojená? Pa Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.11.05 22:05

Ahoj Kocco,
já jsem také začala prát kolem 30tt a oblečky jsem žehlila všechny.

Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.11.05 22:12

:D Ahojky i ja zacala prat kolem 30tydne…vse jsem pak dukladne a peclive vyzehlila a zehlim to tak do dnes..je to lepsi…Janina24 :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.11.05 22:50
KatkaN píše:
Danny píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Super nápad, dezinfekce 3 měsíce před porodem :lol: . Věř mi, že „dezinfikované“ je to jen chvilku.

Jinak praní pidioblečků po třicátým týdnu je rozumný. Není ani nutný vyvářet, stačí vyprat na 40stupňů. Před porodem jsem si věcičky vyžehlila, v šestinedělí občas a teď když je to potřeba (např. když prádlo sbírá tatínek :wink: ).

Katka

Já myslela to žehlení během toho když je už mimčo na světě!
Nevím proč tě to tak pohoršilo. Je to moje první mimčo a dělat to budu i v tom 30tt. Mám dvě ségry, každá má dvě děti a dělaly to taky!
A i kdyby to byla podle tebe blbost, tak učený z nebe nespad, myslím, že výsměch není na místě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat