Praní oblečků pro mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Praní oblečků pro mimi
Ahoj holky,¨
chci se Vás zeptat, v kolikátém týdnu jste začaly prát oblečky pro mimi a jestli jste je všechny žehlili. Předem díky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
Já se prala postupně, jak se něco nahromadilo a taky, když už mi bylo trošku lépe, takže v tom 30tt. A žehlila jsem a žehlím pro mimi úplně všechno a důkladně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem taky prala a zehlila kolem 30tt. Potom uz je to takove neohrabane… Zehleni s velkym brichem je nicmoc. Kdyz to udelas driv, nic se nestane a hlavne budes mit klid…
Ja zehlila asi vsechno. Zezacatku se ma z nejakeho duvodu (ktery jsem zapomnela) zehlit. U vetsich mimi to obcas neni potreba.
Terik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja sem s pranim zacla ke konci tehu, nezehlila sem. Sany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před prvním dítětem jsem prala a poctivě žehlila z obou stran tak měsíc před porodem, aby to bylo čerstvě čisté. Teď jsem prala hned, jak jsem měla skříň na oblečky v pokoji, což bylo někdy v září, nežehlila jsem a žehlit nebudu je to akorát zbytečná ztráta času a energie.
Bludička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem začala s praním až ke konci těhu. Žehlila jsem všechno, ale ne z obou stran. Jinak poctivě žehlím všechno i teď.
Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aj ja som si poprala a pozehlila ku koncu tehotenstva, strasne ma to tesilo, no, prve dietatko
Po porode som zehlila asi tak prvy mesiac, potom uz nie. Ver mi, ze je to zbytocne.
- Citovat
- Upravit
Ahoj.
O vyprání a vyžehlení oblečků se mi postarala maminka (zlatá to duše), nejmenší věcičky jsme měli poděděné a u maminky uskladněné. Domů jsme je dovezli ve 34. týdnu ( co kdyby náhodou). Bylo to tak akorát (od 25. týdne mi vyhrožovali předčasným porodem, když nebudu ležet), protože za týden (ve 35.) jsem porodila.
Beruška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To žehlení je něco jako dezinfekce! Tím teplem se zničí bakterie, i když některé věcičky na malé miminko se perou na vyvářku,tak by bylo dobrý to dělat. Možná je to zvyk z dřívější doby, ale já to budu dělat taky! Mně to baví je to takový relax!
Myslím, že ta doba 30tt je ideální!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prepacte, ten anonym som bola ja. Neviem preco sa mi nedari sa prihlasit ![]()
Kiwwi
- Citovat
- Upravit
Danny píše:
To žehlení je něco jako dezinfekce! Tím teplem se zničí bakterie, i když některé věcičky na malé miminko se perou na vyvářku,tak by bylo dobrý to dělat. Možná je to zvyk z dřívější doby, ale já to budu dělat taky! Mně to baví je to takový relax!
Myslím, že ta doba 30tt je ideální!
Super nápad, dezinfekce 3 měsíce před porodem
. Věř mi, že „dezinfikované“ je to jen chvilku.
Jinak praní pidioblečků po třicátým týdnu je rozumný. Není ani nutný vyvářet, stačí vyprat na 40stupňů. Před porodem jsem si věcičky vyžehlila, v šestinedělí občas a teď když je to potřeba (např. když prádlo sbírá tatínek
).
Katka
- Citovat
- Upravit
Ahojky Kocco, pamatuji si tě z dřívější diskuze o změně gynekologa v Kroměříži. Jen se chci zeptat, zda chodíš k tomu Slovákovi? A jestli ano, jsi spokojená? Pa Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kocco,
já jsem také začala prát kolem 30tt a oblečky jsem žehlila všechny.
Zůza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky i ja zacala prat kolem 30tydne…vse jsem pak dukladne a peclive vyzehlila a zehlim to tak do dnes..je to lepsi…Janina24
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KatkaN píše:Danny píše:
Myslím, že ta doba 30tt je ideální!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super nápad, dezinfekce 3 měsíce před porodem
. Věř mi, že „dezinfikované“ je to jen chvilku.
Jinak praní pidioblečků po třicátým týdnu je rozumný. Není ani nutný vyvářet, stačí vyprat na 40stupňů. Před porodem jsem si věcičky vyžehlila, v šestinedělí občas a teď když je to potřeba (např. když prádlo sbírá tatínek
Katka).
Já myslela to žehlení během toho když je už mimčo na světě!
Nevím proč tě to tak pohoršilo. Je to moje první mimčo a dělat to budu i v tom 30tt. Mám dvě ségry, každá má dvě děti a dělaly to taky!
A i kdyby to byla podle tebe blbost, tak učený z nebe nespad, myslím, že výsměch není na místě!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit