Praní oblečků pro mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
8.3.06 20:07

Zděděné oblečky

Ahoj, my jsem taky pár oblečků „podědili“, vypadaly pěkně - jen občas se na nich vyskytla nějaká skvrnka (třeba zahnědlé skvrny od jablek). Zkoušla jsem to odstraňovat různě, ale jak je to už jednou vyprané, tak to asi nepustí ničím. Tak jsem to všechno hodila do pračky a v Lovele vyprala na 60st. ( bílé věci na 90 st.), vyžehlila a a s výsledkem jsem byla spokojená, stejně na tom brzy přibudou nové skvrny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.5.06 19:42

Spousta skvrn zmizí sama od sebe, když se prádlo vystaví sluníčku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.6.12 16:49

Ahoj chtěla jsem se zeptat žehlíte všichni než se mimčo narodí? Nevím jestli se do toho pouštět, je toho strašně moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
6.6.12 17:00
@Hanele píše:
zajímavá diskuze… taky plánuju praní a tak až po 30. tt, do té doby se ještě dost dokupuje a tak to asi raději operu vše najednou…
Prát plánuju ve výše zmíněném eko slizu z mýdla a škrobu z www.latkovepleny.cz a asi i tam jsem četla, že je lepší na plínky nepoužívat aviváž, že pak lépe sají lepší je prý ocet… ale samozřejmě to nemám ještě ozkošené.....

A ten ocet se tam dava jak? Jeste jsem nekde slysela, ze pro vuni se muze pridat par kapek levanduloveho oleje. Ale nejak nevim jak. Mam to vsechno i octem hodit do prasku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
6.6.12 17:02
@Bramborek píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat žehlíte všichni než se mimčo narodí? Nevím jestli se do toho pouštět, je toho strašně moc :-D

Ja mela v planu nezehlit, ale jak jsem si to tady procetla, tak aspon pred porodem celou vybavicku prezehlim. Aspon se pokocham :) Jestli budu zehlit i pak uvidim az pak jak to budu vsechno zvladat a jestli to bude potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.6.12 17:10

@Manifee mno taky mě to napadlo, že to vyžehlím jen já osel si koupila žehličku a na prkno jsem jaksi zapoměla :-D myslíš že to můžu žejlit na zemi když si tam hodím deku? na plovoučkách??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
6.6.12 17:15
@Bramborek píše:
@Manifee mno taky mě to napadlo, že to vyžehlím jen já osel si koupila žehličku a na prkno jsem jaksi zapoměla :-D myslíš že to můžu žejlit na zemi když si tam hodím deku? na plovoučkách??

na dece jo, nebo ja zehlim treba na posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.12 17:17

ok tak dík za rady.:) právě mi vysí první várka oblečku tak bych to měla asik vyžehlit…tak se do toho samozdřejmě s velkým nadšením pouštím..:-D snad to nedopadne tragicky :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat