Kde v Praze koupit dětské oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde v Praze koupit dětské oblečení??? SPĚCHÁ
Ahoj,
poradíte kde v Praze jde někde ve větším nák. centru koupit dětské oblečení a botičky? Oblečení ve velikosti 92!!! Tady v Plzni jsme mimo, vůbec nikde nemůžeme sehnat nic , jen od vel.98, jedná se mi o kombiézu (nepromokavou) nebo bundu s kalhotama (teplé, jako na lyže
).
Moooc díky
Sendy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
co třeba Tesco? Výhoda je, že do 30-ti dnů můžeš oblečení vrátit, pokud nevyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Sendy, pekne vecicky sa daju zohnat trebarz v H&M.Maju velky vyber,prijatelne ceny.Tento obchod sa nachadza v nakupnom centre Novy Smichov,Na Cernom Moste alebo teraz novo otvorene obch.centrum Chodov..Inak oblecenie mozes vratit ak nesedi aj v H&M len musis dat pozor a neodcvaknut vysacku s cenou.V oboch centrach je aj obchod C&A tiez maju detske veci ale mne sa moc nepozdava pri niecom kvalita.Topanocky nakupujeme v Humaniku.Maju velky vyber aj kvalita sa nam zatial pozdava.Zelam prijemne nakupovanie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
náš malej má zrovna tu samou velikost a nakupujeme na Černém mostě v CA nebo v HM, boty téměř výhradně v Humanicu, což je přes silnici. Jinak na Zličíně mají také HM a co známá říkala-na Chodově v novém obch. centru mají sanad největší výběr oblečení z HM, Jinak samozřejmě,pokud chcete něco dražšího a luxusnějšího tak v centru Phy je deětský Benetton a mám dojem že v Letňanech v Tescu je Next ale za to neručím.Jinak dětské oblečky mají v Hostivaři v intersparu-tam nakupujeme body zn.Prince Oliver-je to tam maličké,ale mají tam toho hodně. V průhonicích v Hypernově mají také takový malý obchůdek s dětskými věcmi. Na Smíchově mají nějakou francouzskou značku,ale to je dost drahé.Je toho hodně CA je i na Václavském náměstí. Jen pokud můžu radit, je ted nejlepší nakoupit ve všední den dopoledne-ale tak od út do čt,protože je všechno narvané-lidi šílí před vánoci
Lisa
- Citovat
- Upravit
Čau,
koupila jsem malému ve Sportissimu v Carefouru v Plzni super kombinézu Rucanor zlevněnou z 900 na 500, máme vel. 86., lepené švy, nepromokavá… ve vel 92 měli takovou spoustu technických bund a kalhot do sněhu okolo 500 Kč všech barev z loňské zimy, že jsem tak nadávala, že není Jeníček větší. Na Slovanské tř. v Plzni jsou dobré sekáče, kde se dají sehnat krásné téměř nové věci za pár kaček. V Praze je nejlepší HaM Na Příkopech, pasáž Myslbek, je to nejlépe zásobené HaM - v tom plzeňském v Olympii nemají nic. V Praze kupuji věci téměř výhradně tam. Tak dobře pořiď,
musím říct, že jsem plzeňák žijící v Praze a věci nakupuji skoro vždy v Plzni
právě na Slovanské v tom malém sekáčku.
Pihule + Honzík 11m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
moc díky za tipy, určitě něco objedeme, snad budeme mít štěstí. Jo a v Plzni to jsou taky dobrý tipy, vůbec jsem nevěděla, že ve Sportissimu mají tak malé velikosti.
Ještě jednou díky,
Sendy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ja jsem koupila super nepromokavou kombinezu za 260 Kc, vel. 86 na Lochotine v sekaci STOP. Vypada jako kdyz ji nikdo nenosil. Chce to ale kousek stesti. Stejny je v Plzenecke ulici. Na Sladkovskeho jsou taky dva pekne sekace, s levnymi vecmi z Anglie, sehnala jsem tam taky spoustu peknych znackovych veci. Meli tam myslim i nove nepromokave kombinezy ale od velikosti 92, my mame tak max. tu 86. Jinak kousek od STOPu na Kosutce je detsky butik, tam meli nepromokave kombinezy ve vsech velikostech.
Jezdim taky celkem casto do Prahy, tak doporucuju H&M v Metropoli na Zlicine, je tam i Next a jeste nejaka vetsi prodejna s detskym zbozim. Jinak je H&M jeste stopro na Chodove, stejne tak Next. Trochu mensi vyber maji v H&M na Andelu, s tim v Plzni se to ale skutecne neda srovnat, tady proste nemaji skoro nic.
Mroe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dobrou zkušenost s oblečením pro miminka v TESCu - i když je pravda, že tam nakupuju většinou jen když mají slevy, jinak mi to přijde docela drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nej botky maji v Geoxu, ve Slovanskem dome nebo na Smichove a v Jeans Shopu v prizemi v Palladiu…jinak oblecky jsou nej v Zare(ta je vsude) a v H&M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit