Oblečení pro mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Díky za tip, sehnat hezký sametový věcičky pro miminka je teď v krámech skoro nemožný, asi už jsou zimní kolekce vyprodaný. I když je mi jasný, že na tomhle obchodě to brzo zmizí taky, mně naštěstí objednávku ještě potvrdili.
Petra
- Citovat
- Upravit
Já jsem si od nich nechala poslat tři sametové komplety, velikost 3-6, na oblečení je sice anglicky napsáno pro děti 6-9 měsíců, ale našemu tříměsíčnímu Tomáškovi je to akorát, takže český číslování tohohle eshopu je správné. To jen kdyby si některá z vás nebyla jistá velikostí, tak tady je to OK. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dík za rady! Doufám, že mi to mezitím ostatní mamči neykoupily, když to chválíte ![]()
- Citovat
- Upravit
hmm, tak vidim, ze ze jsem si mohla usetrit par set korun, kdybych pockala par dni na ten vyprodej. Ale kdo to ma vedet? No nic, jinak taky chvalim, tohle obleceni je kvalitni, havne to sametovy se ted v mrazech hodi vic nez jindy.
- Citovat
- Upravit
Holky, shanim mikinu na prcka. Velikost 80/86, nejakou moderni, slabsi, v letnich barvach, na rozepinani…
Nejak nemuzu nic objevit. Nemate nekdo nejaky tip??? Nevideli jste nekde neco, co vas zaujalo?
- Citovat
- Upravit
V CaA nebo hm mají nádherné věci, v redbushi je to i za normální ceny:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna Já nakupovala vždycky tady, ale potom jsem objevila jeden obchůdek u nás, kde paní prodává to samo, takže ušetřím za poštovný. Věci tam mají pěkný a za dobrý peníz. http://www.detsky-obleceni.cz/
Jinak v C&A jsme minule taky nakupovala a ještě hezký věci pro děti mají v Tako.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doboručuju tyto stránky, nikde jinde už nekupuji. www.halens.cz, www.marandy.cz, www.tbaby.cz, www.enlandia.cz, www.otto-shop.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicki.Minaj
No, nejsem ornella, tak se mi zda, že dat za dupacky, které jsou tuctove a na chvíli 600 kč je uhozené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
@Nicki.Minaj
No, nejsem ornella, tak se mi zda, že dat za dupacky, které jsou tuctove a na chvíli 600 kč je uhozené.
Nevím, jaké přesně myslíš, ale určitě není cenové rozpětí v těchto eshopech, tak vysoké. Každý si tam najde něco a v jaké cenové relaci chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, že se to oblečení takhle jmenuje, ale v puntanele v Brně jsem nedávno koupila pár oblečků, které nabízejí na tom podivej. Je to kvalitně ušitý, z jemnýho sametu, žádná „polská kvalita“, taky za ty peníze… Škoda, že ten výprodej nebyl před vánocema