prodáváte oblečení po dětech?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
15.1.06 19:46

prodáváte oblečení po dětech?

Ahoj, máme dvojčátka a od včera přemýšlím, jestli mám oblečení po nich prodávat. Mám toho spousty, zatím to mám uložené na půdě. Další miminko bysme ještě chtěli, ale až tak za 2 roky. Co s tím děláte vy? Mám i spoustu věcí kolem - deky, zavinovačky atd. Díky za vaše názory. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
15.1.06 19:53

Ahoj, já to schovávám, taky chceme ještě jednoho prcka, tak doufám nebudu muset nic kupovat. Jenom kousky, které se mi neosvědčily nebo jsme je neunosili různé porozdávám.

maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.1.06 20:12

Ahoj,já mám taky dvojčátka a skoro 7.letou holčičku.Věci po té starší dceři schovávám ty se nám ještě hodí a věci po dvojčátkách prodávám protože už další miminko neplánujeme :-)).

• Citovat
  • Upravit
140
15.1.06 20:13

Omlouvám se,to jsem psala já.Sharon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
15.1.06 20:38

Ahoj.

Věcičky po Radimkovi schovávám. Určitě chceme další mimi. Navíc sestra také a v příbuzenstvu se určitě za několik let najdou další miminka. Však vím, jak se mi teď hodí takové přísuny. Často přes příbuzenstvo přes několik kolen. Mj. nejmenší věcičky měl Radimek po mně ( přes několik dalších dětí).

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
15.1.06 20:45

Ahojky,

určitě věci neprodám - i kdybychom nechtěli další dítě, jsou tu příbuzní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
15.1.06 21:32

Pokud planujete dalsi mimi, tak bych si je urcite nechala.
Ja si vecicky necham i po druhe holcicce, protoze mame v planu deti tri, pokud to pujde. Potom je prodam, protoze v rodine se urodilo prilis deti v jednom pulroce, takze vsichni maji stejnou velikost a ostatni si je schovavaji…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
16.1.06 10:23

Ahoj,
taky jeste planujeme sourozence a proto vybavicku neprodavame. Sestra ma stejne stare miminko, takze mame obe svou vybavu. Ja jsem ted na cas nektere veci,z kterych jsme vyrostli, presunula ke svagrove, protoze bude mit miminko v unoru. Pak mi je zase posle zpatky.
Myslim,ze prodat je nema jeste cenu. Jednak bych je musela prodat levneji a pak znovu shanet novou vybavicku mnohem draz pro dalsi mimi…to by bylo preci zbytecne :wink:
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
16.1.06 10:43

Ahojky,

tak já teda některé věci prodávám, některé si nechávám pro další mimčo.

Nechávám si věci, které se nám hodně líbí a ostatní v klidu prodávám a za utržené penízky zase kupuji další oblečení :wink:

Vzhledem k tomu, že trpím nakupovací mánií pidi oblečků, vím, že bych si to u dalšího mimča stejně neodpustila :lol:

A vzhledem k tomu, že my jsme od příbuzenstva nedostali oblečení ani kousek, tak vůbec netrpím představou, že nic nepředáme dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 10:59

Ja jsem od sestrenic dostala asi deset krabic staromodnich veci, ktere jsem bud vyhodila (umele svetriky, oprane veci ze sedmdesatych let), a zbyle minimum dala k mame na pudu, protoze to nechtela vyhodit, extrakusy ruzove z dovozu jsem rozdala. Byly to veci spis historicke nez uzitne hodnoty, a radeji jsem si poridila pro kluky svoje nove. Jelikoz se mi menil vkus a potreby, tak jsem na kazde decko porizovala vlastne vsechno nove a to stare zalozila nebo rozdala. Pak jsem to vse po klukach dala sestre a cast do azylaku, ze jako uz mimi neplanujeme, hi hi, ale pak jsem miminko zase chtela a vybavu kupovala potreti, navic zase uplne jinou. Tu uz jsem si ale schovala i pro ctvrty. Byla to vybava hodne skromna a porad jsem jen prala, takze budu muset urcite jeste neco dokupovat. Pak si to schovam, kdyby jeste prislo paty , nebo pro vnoucata na pudu. Taky jsem vzdy rada, kdyz maji babicky nejake sve obleceni, kdyz u nich dojde treba k politi tricka apod. Petra

• Citovat
  • Upravit
225
16.1.06 11:36

Ja som oblecenie po dcerke predavala.Uz sme druhe mimco nechceli a tak som si povedala,ze nebudem zapratavat nas maly byt.No a jedneho pekneho dna som zistila,ze budeme zas nakupovat detske veci.Aj ked teraz mame druhe mimco som rada,ze som veci po malej predavala lebo by som ich aj tak nevyuzila lebo mame chlapca :lol: Ja mam uchilku na nakupovanie detskych blbosticiek.Cize som si pekne kupila aj novy kocik a vsetko to co som si pri starsej dcerke nemohla dovolit teraz vynahradzujem Tobiasovi.Jedine co som si nechala a zislo sa bola detska stolicka,ohrievacka a par hraciek.Mozno si neskor naplanujeme aj tretie ale tiez nebudem odkladat ani teraz po malom veci.Myslim,ze casom sa aj tak zacnu cloveku pacit celkom ine veci a tie co mate vas omrzia alebo proste nebudu moderne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.1.06 12:59

Díky za vaše názory. Já se asi taky přikloním k možnosti něco prodat a to, co se mi moc líbí, si nechám. Mám taky nakupovací manii na oblečení pro děti, takže by mi potom bylo určitě líto, že nic nekuuji. A většinu oblečení, co teď máme, je vyloženě pro holky a co kdyby se narodil kluk? A nevíte o nějakých bazarech na internetu, kde bych to mohla nabídnout? Díky. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
16.1.06 13:55

Ahojky,

já nakupuji i prodávám přes www.mimibazar.cz .

Buď můžeš inzerovat úplně zdarma, ale pohodlnější obsluha je s nejlevnějším členstvím (50,– Kč á měsíc).

Pak ještě využívám inzerce na www.sbazar.cz, tam je to zdarma úplně.

Myslím, že po pěkných obleččcích pro dvojčátka je tam i docela sháňka. :wink:

(kdyby jsi potřebovala poradit s vkládáním inzerátů apod., klidně mi napiš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.1.06 14:07

ahoj „rozprodavat kousky ktere se mi neosvedcily“ to je snad for, chudak maminka, ktera si je koupi… zrovna v Betynce bylo, ze nejaka pani si objednala za 1400 korun obleceni na mimi a prisly ji roztrhany hadry.
Ja mam taky zkusenost ze jsem koupila bodycka, ktera jsem nemohla pouzit, ponevadz byla u krku tak vytahana, ze mi z toho mala lezla… koupila jsem na mimibazaru.

Jen bych radila, ze to, co se mi nelibi a nejsem s tim spokojena, at neprodavam ostatnim, ale DARUJI, kdyz uz.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
16.1.06 15:47

TO : RADULKA

Ale ona maya psala ** porozdávám ** ne rozprodávám:roll: :?:

Já prodávám věci, které jsou jako nové, anebo na donošení za symbolickou cenu, popř. ZDARMA k objedávce …
Jestli jsi měla na mimibazaru špatnou zkušenost, je mi to líto, ale i to se někdy stane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat