Závadná obuv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1718
8.7.06 13:02

Závadná obuv

Asmazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
278
8.7.06 14:17

Tak k tomu nelze nic dodat :( snad jen… proč neuvádějí, kde tuto obuv mají, případně aspoň výrobce ?????
To mi ta zpráva ČOI nic nedá, jen to že tu je plno šmejdských bot pro naše děti a že když jdu koupit botičky, tak stejně narazím? Nekupuji boty na tržnicích, ale ani v autorizovaných obchodech si teda nemůžu být jistá!?!?!?!?

Tohle je fakt k vzteku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.7.06 15:40

ahojky :roll: :roll: tak tyhle boty v bleděmodré barvě má moje 8-letá dcera, koupené jsou u asijs.„obchodníka“, ale možná jsou k dostání i v „normální“ obuvi…

• Citovat
  • Upravit
1718
8.7.06 19:52

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
8.7.06 20:45

Ještě já,

zá:,–(y zdravého obouvání jsou docela pěkně a názorně popsány zde
http://www.fare.cz/cz/index.php?… ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.7.06 13:08

Lilo, prosím tě, koukala jsem na ty stránky, botky se mi libí, ale nenašla jsem ceník. Poradíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.7.06 13:11

Lilo, prosím tě, koukala jsem na ty stránky, botky se mi libí, ale nenašla jsem ceník. Poradíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
9.7.06 14:08

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.7.06 14:18

Dík, to je běžná cena:-) Já jen že to mám k nejbližšímu prodejci 100km, takže jedině při nějaké cestě, tak jsem chtěla vědět ceny. Původně jsem myslela že by se daly objednat, ale pak pochopila že ne. Našla jsem další obchod s botičkama se žirafkou, ceny běžný a můžeš i poslat zpět kdyby neseděly. Jinak díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.7.06 14:23

Lilo, těď jsem se všimla ze tvýmu malýmu je 21 měsíců a má asi botičky 22. Já mám holčičku 15m a 22 jí za chvíli nebudou, snad každý měsíc měníme boty, to jsem zvědavá na kterém čísle se zasekne. Opravdu každé dítko jiné. Tak hlavně ať jsou prckové zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
9.7.06 14:38

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.7.06 22:50

Lilo, já to brala že má asi sandálky na léto a překvapila mi ta velikost. My se budem loučit s tou 22. Máme taky sandály, kotníčkový plný a žirafkový hodně otevřený bačkůrky. Už se těším na obnovování všech třech, doufala jsem že alespoň sandálky budou stačit na léto jedny a ono ne:-). Díky za rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.7.06 08:26

:D :D ahojky, ty sandálky máme č.21 a teď koupené na léto, v kombinaci béžovomodrá a jsou perfektní!!!! Stály sice 545,– ale stojí to za to!!!! Akorát nechápu, že botičky pro nejmenší, malá spotřeba materiálu a stojí to tolik peněz!!! U starší dcery jsme kupovali ověřené botky do 3 let a pak bohužel už na tržnicích a hypermarketech, neboť jsou drahé a rychle jí roste noha… Mějte se hezky ahojky I.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat