Závadná obuv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak k tomu nelze nic dodat
snad jen… proč neuvádějí, kde tuto obuv mají, případně aspoň výrobce ?????
To mi ta zpráva ČOI nic nedá, jen to že tu je plno šmejdských bot pro naše děti a že když jdu koupit botičky, tak stejně narazím? Nekupuji boty na tržnicích, ale ani v autorizovaných obchodech si teda nemůžu být jistá!?!?!?!?
Tohle je fakt k vzteku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
tak tyhle boty v bleděmodré barvě má moje 8-letá dcera, koupené jsou u asijs.„obchodníka“, ale možná jsou k dostání i v „normální“ obuvi…
- Citovat
- Upravit
Ještě já,
zá:,–(y zdravého obouvání jsou docela pěkně a názorně popsány zde
http://www.fare.cz/cz/index.php?… ** **
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilo, prosím tě, koukala jsem na ty stránky, botky se mi libí, ale nenašla jsem ceník. Poradíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilo, prosím tě, koukala jsem na ty stránky, botky se mi libí, ale nenašla jsem ceník. Poradíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dík, to je běžná cena:-) Já jen že to mám k nejbližšímu prodejci 100km, takže jedině při nějaké cestě, tak jsem chtěla vědět ceny. Původně jsem myslela že by se daly objednat, ale pak pochopila že ne. Našla jsem další obchod s botičkama se žirafkou, ceny běžný a můžeš i poslat zpět kdyby neseděly. Jinak díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilo, těď jsem se všimla ze tvýmu malýmu je 21 měsíců a má asi botičky 22. Já mám holčičku 15m a 22 jí za chvíli nebudou, snad každý měsíc měníme boty, to jsem zvědavá na kterém čísle se zasekne. Opravdu každé dítko jiné. Tak hlavně ať jsou prckové zdraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilo, já to brala že má asi sandálky na léto a překvapila mi ta velikost. My se budem loučit s tou 22. Máme taky sandály, kotníčkový plný a žirafkový hodně otevřený bačkůrky. Už se těším na obnovování všech třech, doufala jsem že alespoň sandálky budou stačit na léto jedny a ono ne:-). Díky za rady a tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, ty sandálky máme č.21 a teď koupené na léto, v kombinaci béžovomodrá a jsou perfektní!!!! Stály sice 545,– ale stojí to za to!!!! Akorát nechápu, že botičky pro nejmenší, malá spotřeba materiálu a stojí to tolik peněz!!! U starší dcery jsme kupovali ověřené botky do 3 let a pak bohužel už na tržnicích a hypermarketech, neboť jsou drahé a rychle jí roste noha… Mějte se hezky ahojky I.
- Citovat
- Upravit