Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
netušíte někdo, kde by se Praze daly sehnat králičí filety? Dřív je mívali v Albertu, ale už sem je tam dlouho neviděla:( Nebo alespoň kde mají porcovaného králíka - českého, o čínského fakt nestojím
Díky!
Filety jsem vždy viděla v Šestce v Albertu. Je to Hypermarket, tak snad budou mít. My máme vždy domácího. U nás ve městě jsou Maso-Uzeniny Novák a ti také mají králíka, určitě by ti ho i naporcovali a v Praze určitě prodejnu také budou mít.
do globusu se moc nedostanu, ale asi zorganizuju vylet… diky za tipy a kdyby vas jeste neco napadlo, hodte to sem, prosim!:)
Ahoj ráda bych se optala neprodáváte někdo domácího králíka? Okres Příbram nebo Praha?
Já je kupuju v hypernove, ale Mladá Boleslav, ale hypky jsou všude stejné. Byla jsem spokojená. nebo spíše jsem. ![]()
Zkuste bazoš já tam kupuju na chov ale dají se sehnat od chovatelů i na maso.
Ahoj holky, po delší době jsem se sem dostala, pokud jste někdo z Prahy, a okolí tak z jara budu mít v nabídce domácí kvalitní králíky. cena 150kč/kg kdyžtak pokud by někdo chtěl tak napište spíš na email sem skoro už nechodím veronika. lecka@gmail.com