Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
co rikate na zdrazeni vajec a veproveho masa?? ![]()
uz ted koukam po receptech bez vajec,
tak asi zachvily zalozim diskusi sojove maso a recepty bez masa… ![]()
Já mám vajíčka domácí 2,5 kč za kus
takže o kupné se nezajímám
Vzhledem k tomu,že veškeré nakupní střediska,supermarkety věčně praskají ve švech,tak myslím,že ještě pořád není tak zle
![]()
Příspěvek upraven 12.03.12 v 20:14
Tak my naštěstí máme všechno domácí jak maso tak vejce… ale když jsem viděla v krámě tu malou garáž na vejce s něvím kolika kusy počítám max 10ks
za 55kč
šly na mě mdloby co si jako ti nahoře myslí, a za co to ti lidi maj asi kupovat ![]()
Nechapu ..na zpravy moc nekoukam a nikdy je nekomentuju ale dnes sem nadavala jak spacek !!! Manzel kupoval vajicka jeste za 4kc kdyz uz vsude byly za 7kc…takze mame alespon malou zasobu ale setrim s nima jak muzu a koukam ze ted se vrhnem na naplneni mrazaku veprovym !!! Jako ja chapu ze chtej aby se zvirata meli lip atd. ale kvuli tomu maj lidi umrit hlady ????
No, když to vezmu podle sebe - kdyby bylo třeba, tak se ještě mám z čeho uskromnit. Kupuju takových ptákovin a jídla
A když vidím, co všechno házejí ostatní do košů, tak ať mi nikdo neříká nic o zdražování a krizi
A ta cena vajec je na prd, no ale myslím, že se zlepší na jaře, ne? Slepice líp ponesou
a bez vepřového se dá celkem dobře přežít
nic extra zdravého to není a občasnou krkovičku nebo bůček
si snad budeme moct dát i po zdražení, ne? ![]()
Když se u nás zdražuje tak jezdíme do Polska. Když někdo namítne že v Polsku jsou teď kauzy tak si řeknu a kde nejsou. A stejně mě nikdo nepřesvědčí že to není tah našeho „milého“ pana ministra Kalouska. Ten chce jen aby jsme platili vysoké daně a proto si jen vymýšlí kraviny aby jsme se báli.
Včera přítel kupoval vajíčka za 44,90 za 10ks, což ještě pořád není nejhorší když je skoro nepoužíváme
tak vajíčka už levnější asi nebudou, ani na jaře ani v létě. Drůbežárny údajně musely zdražit kvůli nařízení z eu, že slepice musí mít větší klece..
Jo tos mě dostala
a taky Kalousek nakukal EU, aby dali zvětšit ty výběhy, ne?
Jo, ale kdyby všem rozdával i z toho, co není/ na co nemáme, to by dostal pochvalu ![]()
JVP píše:
No, když to vezmu podle sebe - kdyby bylo třeba, tak se ještě mám z čeho uskromnit. Kupuju takových ptákovin a jídlaA když vidím, co všechno házejí ostatní do košů, tak ať mi nikdo neříká nic o zdražování a krizi
A ta cena vajec je na prd, no ale myslím, že se zlepší na jaře, ne? Slepice líp ponesou
a bez vepřového se dá celkem dobře přežít
nic extra zdravého to není a občasnou krkovičku nebo bůček
si snad budeme moct dát i po zdražení, ne?
Přesně tak! Taky si nemyslím, že by bylo tak zle, když vidím ty nákupy ostatních lidí nebo ty fronty při akcích
. ![]()
já myslím, že to tak hrozné není a nebude. Jak často kupuješ vepřové? Já tak max. 2× do měsíce. A když vidím, jak lidé mají plné nákupní košíky, jak jsou u nákupních center zaplněná parkoviště, všude davy lidí.....
Vejce máme domací, kupujeme je stále za 3kč
(A stejně je nejím a doma moc nedělám)
Vepřové já nejím a ani ho doma moc nevařím
Mě spíš než tyto položky, zvedá tlak ten benzín ![]()