Zdražení vajec a vepřového masa

705
12.3.12 19:45

zdrazeni

co rikate na zdrazeni vajec a veproveho masa?? :zed:
uz ted koukam po receptech bez vajec,
tak asi zachvily zalozim diskusi sojove maso a recepty bez masa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
12.3.12 19:47

Mně je to jedno :nevim: co nadělám, kupovat to stejně musím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.3.12 19:54

Já mám vajíčka domácí 2,5 kč za kus :mrgreen: takže o kupné se nezajímám :lol: Vzhledem k tomu,že veškeré nakupní střediska,supermarkety věčně praskají ve švech,tak myslím,že ještě pořád není tak zle :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 12.03.12 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.3.12 19:54

Tak my naštěstí máme všechno domácí jak maso tak vejce… ale když jsem viděla v krámě tu malou garáž na vejce s něvím kolika kusy počítám max 10ks :mrgreen: za 55kč 8o šly na mě mdloby co si jako ti nahoře myslí, a za co to ti lidi maj asi kupovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
12.3.12 19:58

veprove nejim, je to samy tuk a nechutna mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.3.12 20:02

Nechapu ..na zpravy moc nekoukam a nikdy je nekomentuju ale dnes sem nadavala jak spacek !!! Manzel kupoval vajicka jeste za 4kc kdyz uz vsude byly za 7kc…takze mame alespon malou zasobu ale setrim s nima jak muzu a koukam ze ted se vrhnem na naplneni mrazaku veprovym !!! Jako ja chapu ze chtej aby se zvirata meli lip atd. ale kvuli tomu maj lidi umrit hlady ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
12.3.12 20:02

No, když to vezmu podle sebe - kdyby bylo třeba, tak se ještě mám z čeho uskromnit. Kupuju takových ptákovin a jídla :think: A když vidím, co všechno házejí ostatní do košů, tak ať mi nikdo neříká nic o zdražování a krizi 8o A ta cena vajec je na prd, no ale myslím, že se zlepší na jaře, ne? Slepice líp ponesou :dance: a bez vepřového se dá celkem dobře přežít ;) nic extra zdravého to není a občasnou krkovičku nebo bůček :roll: si snad budeme moct dát i po zdražení, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
12.3.12 20:05

Když se u nás zdražuje tak jezdíme do Polska. Když někdo namítne že v Polsku jsou teď kauzy tak si řeknu a kde nejsou. A stejně mě nikdo nepřesvědčí že to není tah našeho „milého“ pana ministra Kalouska. Ten chce jen aby jsme platili vysoké daně a proto si jen vymýšlí kraviny aby jsme se báli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.3.12 20:08

Včera přítel kupoval vajíčka za 44,90 za 10ks, což ještě pořád není nejhorší když je skoro nepoužíváme

• Citovat
  • Upravit
384

tak vajíčka už levnější asi nebudou, ani na jaře ani v létě. Drůbežárny údajně musely zdražit kvůli nařízení z eu, že slepice musí mít větší klece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568

Jo tos mě dostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a taky Kalousek nakukal EU, aby dali zvětšit ty výběhy, ne? :roll: Jo, ale kdyby všem rozdával i z toho, co není/ na co nemáme, to by dostal pochvalu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.3.12 20:10
JVP píše:
No, když to vezmu podle sebe - kdyby bylo třeba, tak se ještě mám z čeho uskromnit. Kupuju takových ptákovin a jídla :think: A když vidím, co všechno házejí ostatní do košů, tak ať mi nikdo neříká nic o zdražování a krizi 8o A ta cena vajec je na prd, no ale myslím, že se zlepší na jaře, ne? Slepice líp ponesou :dance: a bez vepřového se dá celkem dobře přežít ;) nic extra zdravého to není a občasnou krkovičku nebo bůček :roll: si snad budeme moct dát i po zdražení, ne? :mrgreen:

Přesně tak! Taky si nemyslím, že by bylo tak zle, když vidím ty nákupy ostatních lidí nebo ty fronty při akcích 8) :roll: . :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
12.3.12 20:10

nevím no..zase tak moc to nesleduju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.3.12 20:20

já myslím, že to tak hrozné není a nebude. Jak často kupuješ vepřové? Já tak max. 2× do měsíce. A když vidím, jak lidé mají plné nákupní košíky, jak jsou u nákupních center zaplněná parkoviště, všude davy lidí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
12.3.12 20:50

Vejce máme domací, kupujeme je stále za 3kč :nevim: (A stejně je nejím a doma moc nedělám) :lol: Vepřové já nejím a ani ho doma moc nevařím :) Mě spíš než tyto položky, zvedá tlak ten benzín :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí