Kde koupit kvalitní sedačku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6414
7.3.10 15:59

Kde koupit kvalitní sedačku?

Prosím o radu, kde v Praze a okolí koupit kvalitní sedačku. Buď koženou nebo s textilním potahem impregnovaným proti nečistotám. Cena tak do 40000, max 50000. V prodejnách typu Kika, Ikea, Sconto… nic zajímavého nemají. Potřebujeme rohovou, menších rozměrů, klidně samotný rozkládací sedačku bez křesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1470
8.4.10 12:54

Mám tu leták firmy PF nabytek (www.pfnabytek.cz). nemám s nimi vlastní zkušenost, ale líbyl se mi a kvalita se mi zdála taky dobrá.
Budu ráda, když dáš vědět kde jste vyrali. budeme kupvat sedačku někdy v druhé polovině roku.
Díky Keit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.4.10 23:59

My máme výbornou zkušenost se slovenskýma sedačkama značky Domark a nebojte, je to luxusní záležitost! Doporučuji si vybrat potah a typ v obchodě DOMARK SHOWROOM PRAHA, Plzeňská 3217/16, Smíchov Gate, Praha 5 - Smíchov a pak normálně sprostě :-)si to objednat přímo od výrobce. Co se nás týče, tak i s dovozem přímo ze Žiliny jsme ušetřili 20 000 Kč, tak obrovské marže jsou v ČR!!!www.domark.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.10 12:52

rohožky

ahoj taky bych potřeboval poradit kde koupit hezké rohožky, našel jsem jen tyhle rohožky , máte s touto firmou někdo zkušenosti? zdají se mi, že je to velká firma, tak by to mohli mít kvalitní ne? Protože poslední rohožka mi vydržela tak max 4 měsíce, teď už se an ni nedá dívat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenka33
29.8.12 17:45

My si právě teď pořídili uplně boží ( ;) ) koženou sedačku - přesně takovou sem vždycky chtěla, tak sem prostě musela. Jo, abych nezapomněla, takhle vypadá http://www.jamall.cz/…anda-rohova/

• Citovat
  • Upravit
NV
21
9.1.13 18:36

Se sedackou z Ikea nemam moc dobrou zkusenost. Potahy se rychle osoupou, po roce jsme museli kupovat nove :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve 85
24.1.13 11:03

Ahoj prosím o radu..nemáte někdo sedačku z ikei TIDAFORS? jste s ní spokojeni? ráda bych si ji pořídila..moc děkuji! :)

• Citovat
  • Upravit
2811
24.1.13 13:15

My mame fajn z XXX Lutz, denni provoz s malymi dvojcaty zatim pul roku vydrzela a vypada dobre, mensi rohova, rozkladaci na pohodlne dvojluzko.. snad vydrzi jeste nejaky rok a pak poridime nejakou drazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.1.13 13:37

Tak my máme objednanou sedačku z Aska, a počítáme s ní tak na 10let. Je to velké účko. Už se nemůžu dočkat. 8) Je pravda, že naším požadavkům odpovídala zrovna jen tahle jediná. A co jsme byli v Jena nábytek, děs a hrůza, přitom na netu toho mají spoustu.

Ještě jsem dostala tento odkaz, ale tam jsme nic nevybrali:

http://www.sedackyphase.cz/ (Je to ten týpek z „Jak se staví sen“.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný