Kde koupit malý nočník?

161
9.10.11 20:32

Kde koupit malý nočník?

Zdravím všechny a prosím o radu-dá se někde sehnat opravdu malý nočník? jakožto nezkušená matka jsem koupila jeden obyčejný v Tesku a malá (14měs.) je tak hubená, že se mi do něj propadá…neměl by někdo tip kde sehnat něco menšího? Díky moc a nočníkům zdar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
9.10.11 20:34

domácí potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.10.11 20:37

a kde konkrétně jsi jej viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
9.10.11 20:39

kupovala jsem jej unás v domácích potřebách ale bývá ve většině domácích ty uplně obyč levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.10.11 20:40

http://www.branakdetem.cz/nuk-nocnik.htm

Tenhle je super, malá mi taky do všech propadávala, dělali jsme si srandu, že bude chodit na půllitrový hrnek :mrgreen: .
Kupovali jsme ho myslím v Albertu nebo kde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.10.11 20:40
petra.lovosice píše:
kupovala jsem jej unás v domácích potřebách ale bývá ve většině domácích ty uplně obyč levné

Tan máme, propadla se… Jsou dost velké většinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.10.11 20:44
Pipet píše:
http://www.branakdetem.cz/nuk-nocnik.htmTenhle je super, malá mi taky do všech propadávala, dělali jsme si srandu, že bude chodit na půllitrový hrnek :mrgreen: .
Kupovali jsme ho myslím v Albertu nebo kde :think:

Díky moc za radu, vypadá dobře!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
9.10.11 20:44

Ahoj,akorát včera jsem nočník kupovala a to v hračkářství Bambule,mají tam i dětské potřeby a nočníků tam měli velký výběr. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.10.11 20:50
tinuviel píše:
Zdravím všechny a prosím o radu-dá se někde sehnat opravdu malý nočník? jakožto nezkušená matka jsem koupila jeden obyčejný v Tesku a malá (14měs.) je tak hubená, že se mi do něj propadá…neměl by někdo tip kde sehnat něco menšího? Díky moc a nočníkům zdar :palec:

Fakt? Kolik váží? Malej má taky 14 měsíců a máme teda velkej nočník a nepropadává. Lépe řečeno jak ho na něj posadím, tak to je takový řev a hrůza v očích, že to zatím vzdávám. Třeba se to časem zlepší.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
9.10.11 20:52

My ten Nuk máme také…Ze začátku malému trvalo než se naučil na něj čůrat tak, aby měl pindíka vevnitř. Od té doby naprostá spokojenost :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.10.11 21:11

kupovala jsem ergonomicke v babyexpertu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.10.11 21:53

v Rossmanovi za cca 79 kč,má vzadu opěrku a úzký otvor na výtvory,takže malá ti nepropadne ani náhodou a bude stabilně sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.10.11 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
10.10.11 12:46

Ikeácký jsou malinký, ale přijdou mi dost nepohodlný na sezení. Ale zase ta cena je super, že :mrgreen: . Ale u nás se osvědčil nočník Chicco, drahej jak prase - skoro 200, ale opravdu úzkej, pohodlný sezení, malá na něm začala ráda vysedávat ještě před rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.6.22 11:55

Obnovuju, doporučíte prosím někdo nočník pro drobné dítě, aby mi tam nepropadávalo? Máme nějaký no name a ten otvor je prostě moc široký :think: Zmiňují se tu ikea nočníky, ale zas jinde jsem četla, že jsou dost velké, tak asi od té doby změnili model?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze