Doma bez plen a jak venku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doma bez plen a jak venku?
Ahoj maminky, naší Terezce je 13 měsíců a je doma téměř 2 měsíce bez plen. Už si dokonce sama sedá na nočník, vyčůrá se, zatleská si a jde pro mě, aby mi ukázala, jaké vykonala dílo
. Jen nevím, jak venku. Když jí nedám plínku, řekne mi, že chce AA, dám ji na travičku, vyčůrat se nechce a jen jí nandám kalhoty, už to pustí
. Myslím, že se nechce vyčůrat jinde, než do nočníku. Máte nějakou radu, jak na to ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nosit nočník s sebou - nebo prostě počkat, až bude starší a zatím dávat na ven plenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě to zajímalo,my jsme doma taky bez plen,sám si sedne,vyčůrá se,zatleská si,i mi to ukáže.
Mě zas přijde,že když má venku plenu,tak to,že čůrá si ani neuvědomí.
Už se i párktrát stalo,že jsme přišli domů se suchou plenou.
Napadly mě ty stahovací-učící pleny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej jí čas je ještě malinká
Moje dcera zvládla odbourat totálně pleny až v 2,5r a to jsem se snažila moc a prostě to nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stahovací pleny jsem mněla a pomohlo to tak 50%. Nejlepší bylo velký batoh do něj 10× tepláky,10× spoďáry + ponožky,náhradní boty a šlo se ven bez plínky do týdne bylo po plínlách. Jenže teď je už zima já jsem to řešila v květnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Taky by mě to zajímalo,my jsme doma taky bez plen,sám si sedne,vyčůrá se,zatleská si,i mi to ukáže.
Napadly mě ty stahovací-učící pleny.
Omlouvám se za OT, ale nedávno jsem četla diskuze jak si byla nešťastná, že tvůj Bobo pořád nechce pochopit nočník a už jste doma bez plen, tak to je supr, gratuluji
To je dobrá vzpruha pro nás ostatní matky zatím nenočníkujících dětí ![]()
Příspěvek upraven 07.10.11 v 22:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nočník s sebou. praktikovala jsem to tak u první dcery, v batohu jsem pro ni nesla nočník, zatímco novorozenec čůral na trávu. taky existuje cestovní nočník, vlastně nočník bez dna, čůrá rovnou na trávu, ten by mi tenkrát pomohl.
Pleny mám látkové, vybírám střih, který se dobře stáhne a zase natáhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
columbia píše:momi33 píše:
Napadly mě ty stahovací-učící pleny.Omlouvám se za OT, ale nedávno jsem četla diskuze jak si byla nešťastná, že tvůj Bobo pořád nechce pochopit nočník a už jste doma bez plen, tak to je supr, gratuluji
Příspěvek upraven 07.10.11 v 22:01To je dobrá vzpruha pro nás ostatní matky zatím nenočníkujících dětí
děkuji,byla jsem z toho nešťastná ![]()
Pak se to nějak zlomilo,a teď,i když ho nehlídáme,tak si dojde.
Nedávno hlídal můj táta,a ten nočník neřeší,malej běhá doma s holou prdkou jen s návlekama,a on si opradu SÁM
sedl a vyčůral se.
Já ve své skepsi tomu pořád nevěřím.
Ale je fakt,na požádání se vyčůrá,není to vysedávání na nočníku.A někdy,i když tam opravdu nic nemá,tak se snaží ![]()
Jen to ještě zvládnout venku…
Taky se omlouvám za OT…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Momi, taky gratuluju - už jsme se tu nějakou dobu nepotkaly a mezitím takový úspěch
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:
Momi, taky gratuluju - už jsme se tu nějakou dobu nepotkaly a mezitím takový úspěch![]()
Děkuji
![]()
Mám radost z každého vyčůrání,a že mu to docvaklo.
Jen mě mrzí ty pleny na ven ![]()
A ráda bych dál,ale nevím jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na ten cestovní nočník jsem koukala:
http://www.nextik.cz/…cestovn.html
je to dost drahý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blanka S píše:
Stahovací pleny jsem mněla a pomohlo to tak 50%. Nejlepší bylo velký batoh do něj 10× tepláky,10× spoďáry + ponožky,náhradní boty a šlo se ven bez plínky do týdne bylo po plínlách. Jenže teď je už zima já jsem to řešila v květnu.
Myslíš, že když se venku párkrát počůrá, když jí řeknu FUJ FUJ, že mi takhle začne čůrat na travičku? Protože ona podle mě ví, že se to nemá, vydrží i hodinu a půl, jednou dokonce 3 hodiny, ale na travičku se prostě nevyčůrá
. Tak mám strach, aby takhle nečůrala do kočárku pravidelně a vzala si z toho prd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
je to dost drahý
mě to taky přijde právě celkem drahé a snad i zbytečnost. Vždyť to musí jít i jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U cestovního nočníku záleží, jak moc ho využiješ. Pokud jezdíš s kočárem, tak se v pohodě normální nočník vejde, jen je vopruz ho vymývat, nosila jsem s sebou ještě flašku s vodou. Cestovní nočník nejvíc využívám jako redukci na cestách, skvělý je třeba do vlaku (pokud ovšem jezdíš vlakem
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katulka.k píše:momi33 píše:mě to taky přijde právě celkem drahé a snad i zbytečnost. Vždyť to musí jít i jinak
je to dost drahý
jako já bych to zkusila,ale chlap by remcákoval ![]()
kupovali jsme malýmu druhej nočník-od chicca,jen za 180,je od 18m,vyhrál v Dtestu,a stál jen 180,a stejně remcal.
Přesvědčilo ho jen to,že je stabilnější než ten první.
Asi zkusím ty učící pleny:
http://www.mall.cz/…e-boys-14-ks?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit