Kde koupit satek VATANAY?

5636
4.8.05 11:41

Kde koupit satek VATANAY?

Ahojky holky,

poradite, kde se da koupit satek VATANAY … potrebuji pro kamaradku s malym mimi a nevim kam se vrtnout.

Diky predem

Sulanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.8.05 11:51

Ahoj Sulanku,

můžeš si ho zkusit objednat na internetové adrese www.detskydum.cz. Objednávala jsem tam dost věcí a mám s nimi dobré zkušenosti ohledně rychlosti dodání, vždycky mi zásilka přišla do dvou dnů od objednávky. Šátek mám taky odtud a jsem s ním spokojená, k šátku posílají i návody s fotografiemi a dokonce nabízeli, že přijedou předvést úvazy, ale to jsem nakonec nevyužila. Akorát ceny jsou tam klasické, takže kdybys sháněla něco levnějšího, tak nevím.

Renata

• Citovat
  • Upravit
534
4.8.05 12:14

sulanku. ja sem ho objenavala přes internet na www.vatanai.cz
je tam mapa republiky a když si klikneš na oblast odkud jsi ty tak se ti zobrazí kontakty na prodejce v tém okruhu.a nebo objednat rovnou od výrobce.je tam formulář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.8.05 12:20

V Dětském domě (www.detskydum.cz) jsem měla možnost šátek vrátit. Na malé mimi mi nevyhovoval, tak jsem ho vrátila a koupila vak. Když mimi odrostlo (4 měsíce), tak jsem opět naklusala zpátky a tentokrát šátek koupila.
Myslím, že je to pro maminky velká výhoda,aby si to zkusily a pokud jim něco nesedí, tak vrátily. V obchodě není dostatek času ani místa na zkoušení.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
4.8.05 12:38

Holky,

jste zlate, dekuji moc, uz jsem info predala kamaradce dal a ted uz je to na ni!

Sulanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.8.05 17:35

Ahojky, já ho koupila přes internet na www.vatanai.cz. Je moc super 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí