Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky,
poradite, kde se da koupit satek VATANAY … potrebuji pro kamaradku s malym mimi a nevim kam se vrtnout.
Diky predem
Sulanek
Ahoj Sulanku,
můžeš si ho zkusit objednat na internetové adrese www.detskydum.cz. Objednávala jsem tam dost věcí a mám s nimi dobré zkušenosti ohledně rychlosti dodání, vždycky mi zásilka přišla do dvou dnů od objednávky. Šátek mám taky odtud a jsem s ním spokojená, k šátku posílají i návody s fotografiemi a dokonce nabízeli, že přijedou předvést úvazy, ale to jsem nakonec nevyužila. Akorát ceny jsou tam klasické, takže kdybys sháněla něco levnějšího, tak nevím.
Renata
sulanku. ja sem ho objenavala přes internet na www.vatanai.cz
je tam mapa republiky a když si klikneš na oblast odkud jsi ty tak se ti zobrazí kontakty na prodejce v tém okruhu.a nebo objednat rovnou od výrobce.je tam formulář
V Dětském domě (www.detskydum.cz) jsem měla možnost šátek vrátit. Na malé mimi mi nevyhovoval, tak jsem ho vrátila a koupila vak. Když mimi odrostlo (4 měsíce), tak jsem opět naklusala zpátky a tentokrát šátek koupila.
Myslím, že je to pro maminky velká výhoda,aby si to zkusily a pokud jim něco nesedí, tak vrátily. V obchodě není dostatek času ani místa na zkoušení.
Andrea
Holky,
jste zlate, dekuji moc, uz jsem info predala kamaradce dal a ted uz je to na ni!
Sulanek
Ahojky, já ho koupila přes internet na www.vatanai.cz. Je moc super ![]()