Kde koupit šaty na ples pro baculku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.11.18 10:07

Kde koupit šaty na ples pro baculku

Holky poradte..potrebuju radu kde koupit saty vetsich velikosti..pro baculku na maturitni ples? Online shop prosim :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
22.11.18 10:10

Online si nic nekupuj, bez do půjčovny šatů a zkus si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
22.11.18 10:13

Taky bych koupila radši osobně, ono na fotce ty šaty vypadají většinou krásně ale pak nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 10:14

Daji se nechat usit na miru..pujcoven mam za sebou X bud maly nebo hnusný :roll:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
22.11.18 10:15

https://www.chichiclothing.com/

rozměry sedí, materály jsou velmi slušné, vracení spolehlivé.

Obzvláště úzkostní jedinici si koupí šaty o velikost větší a pak si to u švadleny nechají přizplsobit tak, aby jim to skutečně padlo.

České půjčovny mají obecně velmi mizernou kvalitu za nehorázné prachy a bez velké šíře rozměrů - tedy pokud člověk nechce umělohmoutnou šlehačku a nebo ohavný hábit jak z kostymérny špatné pohádky v české televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.11.18 10:16
@Anonymní píše:
Holky poradte..potrebuju radu kde koupit saty vetsich velikosti..pro baculku na maturitni ples? Online shop prosim :roll:

Nechala bych si je ušít na míru, šikovná švadlena si s tím poradí líp. Já mám hodně velká prsa a boky a k tomu jsem (před porodem) mívala hodně úzký pas. Žádná konfekce mi neseděla, vždycky někde bylo moc těsné a nebo naopak odstávalo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
22.11.18 10:22
@Anonymní píše:
Daji se nechat usit na miru..pujcoven mam za sebou X bud maly nebo hnusný :roll:

Tak co by jsi chtěla online? Jakou máš velikost? Pokud ti nesedí ani nic v obchodě, bude na dlouhé lokte kupovat něco na slepo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.18 10:31

Nechávala jsem si nedavno šít šaty ze saténu, jednoduché, stály 2 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 10:38

Proc ty vzdycky odpovidas tak arogantne? :zed: moje spoluzacka si je nechala udelat na moru pres net a jsou krasny a drzi ji. Tak proto pres net!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
37125
22.11.18 10:40
@Anonymní píše:
Proc ty vzdycky odpovidas tak arogantne? :zed: moje spoluzacka si je nechala udelat na moru pres net a jsou krasny a drzi ji. Tak proto pres net!!! :pocitac:

Tak proč se nezeptas spolužačky kde si je nechala delat, když je tak spokojená? Pokud máš nějakou atipickou postavu tak si nedovedu představit jak se mají přes net šít šaty na míru :nevim: dyt tě ta švadlena musí změřit, musíš to zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
22.11.18 10:43
@Anonymní píše:
Proc ty vzdycky odpovidas tak arogantne? :zed: moje spoluzacka si je nechala udelat na moru pres net a jsou krasny a drzi ji. Tak proto pres net!!! :pocitac:

Tak jestli si chceš nechat síť šaty v Číně, tak se zeptej ji. Ale pokud ona je hubená nudle bez křivek, tak to prostě sedí jinak :nevim: tady ti radí starší ženské, že na takovou událost je lepší si šaty zkusit tím spíš pokud nemáš konfekční postavu typu ramínko na šaty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.18 10:46
@Anonymní píše:

Nevidím žádný arogantní příspěvek, všichni se ti snaží dobře poradit. Já jsem štíhlý sportovec a stejně jsem musela na 3 zkoušky, než byly šaty dokonalé. To není jako nechat si ušít triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 10:49

@Kriss Tina zadavaji se svoje miry, presne podle zmereni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31277
22.11.18 11:07

@Ou souhlas s nákupem o číslo větším a pak to srovnat na míru švadlenou :think:
Jen bacha na korzety, s těma může bejt problém při přešívání.

Jinak u nás v Plzni máme jeden vietnamskej krám, kde se specializujou na společenský oblečení (tahají to myslím z Polska), tam se oblíkne skoro každá a každej, a za inteligentní peníze. Taky sem „oversize“ a když potřebuju, jdu tam. Nebo ještě koukám na www.vinted.cz, tam z druhý ruky seženeš pěkný společenský věci (oblečený dvakrát právě jen na příležitost, takže lepší jak z půjčovny) a i „na hrochy“ :mrgreen:
Záleží teda, po jaký kvalitě jdeš, ale jestli šaty užiješ dvakrát do roka někomu na maturák nebo svatbu, tak bych si nějakou drahotu nepořizovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
22.11.18 11:31
@Anonymní píše:
@Kriss Tina zadavaji se svoje miry, presne podle zmereni :nevim:

Tak do toho bych nešla. Kdysi jsem se s podobnou nabídkou setkala, tenkrát se to týkalo svatebních šatů. Člověk se změřil, vyplnil na internetu míry do tabulky a za měsíc mu měly přijít ušité šaty na míru. Ale pokud Ti z nějakého důvodu nesedly, mělas smolíka. Jednalo se totiž o zboží šité na zakázku a tím pádem nebylo možné je vrátit, ani nechat u dotyčné paní upravit. Když si vezmeš, že každá švadlena chce před předáním alespoň jednu zkoušku, aby viděla, jak šaty sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková