Kde koupit síť na palandu?

JaSe
30.8.09 16:17

Kde koupit síť na palandu?

Ahoj,
mám dvojčata 4 roky, spí pořád se mnou v posteli. Koupila jsem jim teď nové kvalitní matrace na palandu, tak bych chtěla, aby si děti začaly zvykat ve své posteli. Obě lůžka, horní i dolní mají zábradlíčka, která se dají sundat, horní je dokonce o něco vyšší, ale stejně bych pro lepší pocit svůj i dítěte spícího nahoře chtěla přidělat ke stropu síť, aby ten spící nahoře nespadl.
Jenomže nevím, kde se taková síť kupuje. Jestli v prodejně s nábytkem pro děti, nebo v prodejně s věcmi pro děti..... nebo kde jinde?
Zkoušela jsem zatím jednou dát děti spát nahoru, po obědě, bylo pro ně hrozně dobrodružné být nahoře, ale kluk tam vůbec neusnul, tak jsem ho musela sundat na dolní postel a holka sice usnula, ale za chvíli se vzbudila a putovala na dolní postel také. Je to už skoro rok, co jsem to zkusila, děti byly menší, tak se obě v pohodě na jednu postel vešly (90cm x 200cm).
Tak mě napadlo, že když jim tam dám síť, tak se nebudou bát a budou chtít spát i nahoře. Jinak z postele spadnou jen opravdu výjimečně, ale výška horní postele je víc jak 1,5 m, tak mám strach, aby se dětem něco nestalo.
Děkuju za rady.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
30.8.09 17:00

Ahojky. Taky jsem se raději jistila ještě sítí. Našla jsem si firmu na netu, zavolala, nebyl problém, výkres poslala mejlem, za 2 týdny přijela s ppl hotová síť. A cenově to bylo fakt dost levný a ve firmě hodně ochotní a poradili co a jak - třeba jak velký oka, jak upevnit, atd.

www.kvrezac.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
30.8.09 17:07

JaSe, v Praze na Florenci je obchod pro kutily - provaznictví. Tady je odkaz přímo na sítě http://kutil-florenc.cz/group/site

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
30.8.09 17:23

Díky, holky.
Florenc nemám úplně z ruky, tak se tam podívám, i na ten druhý odkaz.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
14046
26.6.13 12:44

Oživuji, potřebuji LEVNOU síť, 1000kč prostě dát nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
26.6.13 13:21

Holky a mohla byste tu některá vložit fotku? nějak si to neumím představit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
26.6.13 15:14

@jizvíková zkus levné sitě řezač. ted ho nemužu najit. zrovna minuly tyden nám přišla sít kolem bazenu.80cm/30m za 1500.tak na postel by ti těch 1000 mohlo stačit. když ho najdu dam odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
26.6.13 15:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.6.13 16:18

Diky moc

• načítám...