Kde koupit takové dupačky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já miminko ještě nemám ale co je nepraktické na body s krátkým rukávem do dupaček bez rukávů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kristyn.g Dvoji zapinani pri nocnim prebalovani = riziko probuzeni ditete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Body s krátkým a tenký spací pytlík?
Nebo na obyč overalu ustřihnout rukávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč zakasávat tričko? já dávala normálně bodýno a polodupky, to mi vyhovovalo nejvíc, na dupačkách mě naopak štvalo milion patentek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzouš píše:
A co kr. bodýčko a spací pytel bez rukávů?
když ji dávám do pytle, tak se budí
asi s ním neumím moc zacházet. navíc tam mám asi nějaký blbý zip.
- Citovat
- Upravit
@polkina píše:
Něco podobného jsem viděla v Teský. Cca měsíc zpátky…
Tesco? fíha, dnes jsem tam byla a asi bych si všimla..já jsem to nikde ani na netu nenašla
- Citovat
- Upravit
@Pipet píše:
Body s krátkým a tenký spací pytlík?
Nebo na obyč overalu ustřihnout rukávy
ustříhnout mě taky napadlo
![]()
- Citovat
- Upravit
A co overal s krátkým rukávem? Já měla pro syna několik takových. Nebo klasicke pyzamko s krátkým rukávem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nad tím uvažovala, že přesně něco takovýho by se hodilo, malej nesnese být přikrytej a na dlouhej rukáv je teplo
tak když teď večer nemáš co dělat, začni šít a můžeš to prodávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Dnes jsem se zrovna zamýšela nad tím, co malé obléct na spaní…jsme v bytě, venku už se ochladilo..není zvyklá se přikrývat. Nakonec jsem zkonstatovala, že to co by mi vyhovovalo nejvíc neexistuje
dupačky s krátkým rukávem. Nebo víte, kde by se daly sehnat?
mám buď s dlouhým nebo úplně bez. Dávat pod „bezkové“ tričko s krátkým je nepraktické a na dlouhý se mi zdá být horko. Zároveň jsou fajn ty dupačky. Jasně. Mám polodupačky + tričko, ale to zas člověk musí zakasávat v noci při přebalování…jasně je to pitomost, nemám teď večer co na práci. Ale našla jsem toto http://www.pongo.cz/…acky-4-druhy - jenže je to pro panenky. Skrz miminka jsem asi přišla na jistou „díru na trhu“