Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem vadna, nemam notas
Mela jsem chvili netbook, ale je mi to k nicemu, na rychle hledani mam smart phone a na praci nebo koukani na filmy stolni PC s opravdu velkym monitorem.
V obejváku na sedacím vaku, kluci mi tam nelezou, nezajímá je to
Máme spojený obývák s kuchyní, mám ho na lince - celkem blízko plotny a taky podle toho vypadá
![]()
@Lenka512 píše:
Máme spojený obývák s kuchyní, mám ho na lince - celkem blízko plotny a taky podle toho vypadá![]()
jakože je špinavý nebo roztavený? ![]()
Na jídelním stole. Máme jídelní stůl pro šest, většinou u něj sedíme dva, maximálně tři, takže nám tam nepřekáží.
Já s ním sedím na gauči a mám ho na klíně, když ho nechám na chvíli ležet tak se k němu malá přihrne a mlátí do něho jako divá
takže ho sklapnu a dám někam kam nedošáhne..dříve když jsem řekla ne, tak toho nechala..teď řeknu ne, ona se rozčílí a začne do něho schálně tlouct ještě víc ![]()
To jsou otázky
, já ho mám pořád už x let v kuchyni na stole, ale malá si k němu stejně vyleze po gauči
, sem tam si ho vezmu do postele.
Když ho zrovna nepoužívám, tak leží odložený na vypnutém studeném sporáku, nebo na toasteru…no, kuchyň je skoro spojená s obývákem a moc místa tam není ![]()
Na gauči pořád otevřený. Malá ví, že nesmí. Když se chce dívat na Mickeyho tak si přijde a řekne si.
Mám v obýváku psací stůl a notebook má místo na něm… Dřív se válel v kuchyni na stole, nebo i na lince. Byl tak nějak všude možně, jak se to tu přestavovalo. Kluci mi ho občas poštelují ještě i teď, takže se odhlašuju a zamykám klávesnici, když u toho nesedím ![]()
Vsude mozne ![]()
Mala dvakrat dostala pres prsty a ani ji moc nezajima…
ted uz bude mit tri. Za to ovladace a mobily - to bylo sado! ![]()
Na gauči případně na jídelním stole a zaklapávám ho, když na něm nejsem (kvůli tomu, aby nerozbil monitor). Párkrát kluk něco poslal (ale on spíš šel po mobilu
A u mýho starýho noťasu chyběly 2 klávesy, tak když jsem ho jednou zapomněla zavřít, tak kluk vyndal i všechny zbývající klávesy