Kde máte doma notebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
9.10.13 16:00

Na gauči případně na jídelním stole a zaklapávám ho, když na něm nejsem (kvůli tomu, aby nerozbil monitor). Párkrát kluk něco poslal (ale on spíš šel po mobilu :)) A u mýho starýho noťasu chyběly 2 klávesy, tak když jsem ho jednou zapomněla zavřít, tak kluk vyndal i všechny zbývající klávesy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.10.13 16:00

Ja jsem vadna, nemam notas :) Mela jsem chvili netbook, ale je mi to k nicemu, na rychle hledani mam smart phone a na praci nebo koukani na filmy stolni PC s opravdu velkym monitorem.

• Citovat
  • Upravit
13141
9.10.13 16:06

V tomhle období jsem ho přesunula na bar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.10.13 16:07

@Zanucka v posteli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13674
9.10.13 16:09

V obejváku na sedacím vaku, kluci mi tam nelezou, nezajímá je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.10.13 16:10

Máme spojený obývák s kuchyní, mám ho na lince - celkem blízko plotny a taky podle toho vypadá :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
9.10.13 16:11
@Lenka512 píše:
Máme spojený obývák s kuchyní, mám ho na lince - celkem blízko plotny a taky podle toho vypadá :oops: :)

jakože je špinavý nebo roztavený? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
9.10.13 16:19

Na jídelním stole. Máme jídelní stůl pro šest, většinou u něj sedíme dva, maximálně tři, takže nám tam nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
9.10.13 16:21

Já s ním sedím na gauči a mám ho na klíně, když ho nechám na chvíli ležet tak se k němu malá přihrne a mlátí do něho jako divá :cert: takže ho sklapnu a dám někam kam nedošáhne..dříve když jsem řekla ne, tak toho nechala..teď řeknu ne, ona se rozčílí a začne do něho schálně tlouct ještě víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 16:27

To jsou otázky :mrgreen:, já ho mám pořád už x let v kuchyni na stole, ale malá si k němu stejně vyleze po gauči :roll:, sem tam si ho vezmu do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
9.10.13 16:42

Když ho zrovna nepoužívám, tak leží odložený na vypnutém studeném sporáku, nebo na toasteru…no, kuchyň je skoro spojená s obývákem a moc místa tam není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.10.13 16:58

Na gauči pořád otevřený. Malá ví, že nesmí. Když se chce dívat na Mickeyho tak si přijde a řekne si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
9.10.13 17:11

Mám v obýváku psací stůl a notebook má místo na něm… Dřív se válel v kuchyni na stole, nebo i na lince. Byl tak nějak všude možně, jak se to tu přestavovalo. Kluci mi ho občas poštelují ještě i teď, takže se odhlašuju a zamykám klávesnici, když u toho nesedím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.10.13 17:23

U počítačového stolu, a dítě učit, že noťas nenene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.10.13 17:54

Vsude mozne :mrgreen:
Mala dvakrat dostala pres prsty a ani ji moc nezajima… :nevim: ted uz bude mit tri. Za to ovladace a mobily - to bylo sado! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová