Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mizeli mi příspěvky které jsem neviděla…
dozvěděla jsem že mi někdo od UPC leze opakovaně na můj fb a to mám víc jak 20ti místné heslo a přihlašuji se pouze z domova.! Našla jsem to tam že jsem klikla na FB na ikonu jak je kolečko v pravo v rohu -nastavení soukromí-v levo zabezpečení-a uplně dole když to rozkliknete tak vidíte kdy jste se přihlašovala na FB a za jaký IP a když jsem IP zadala do vyhledavače vyjelo mi UPC! pokaždé z jiné IP, nestačím se divit, pořád si měním heslo a pořád mi tam někdo leze! Prosím zkontrolujte si Váš FB zda vám tam také nikdo neleze a já jdu psát stížnost na UPC a udělám tam takový bordel že to svět nevidět, protože takhle mě nikdo ještě nenasral lézt někomu do soukromí!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To se mi nezdá. Proč by to někdo dělal, jedině že by tě znal osobně. Ale jinak to nechápu.
@dani24687 ano mám, přihlašuji se pouze z jednoho pc, a ty ip jsou pokaždé uplně jiné než ta moje
A nevyjelo Ti, že IP adresa patří UPC proto, že ten, kdo jí má, má poskytovatele připojení UPC? Čili že to není nikdo od nich ale jen někdo využívající jejich služeb?
![]()
To mi přijde, že chce někdo pošpinit upc. Prostě toto je hovadina, nevím proč by to někdo dělal z upc. Hlava mi to nebere.
@Moni25 píše:
A nevyjelo Ti, že IP adresa patří UPC proto, že ten, kdo jí má, má poskytovatele připojení UPC? Čili že to není nikdo od nich ale jen někdo využívající jejich služeb?![]()
to jsem myslela… ![]()
Ja si nemyslim, ze ti tam nekdo leze. Ja tam mam taky prihlaseni uplne z jineho mesta, nez jsem
A kdyz se chlap prihlasoval na mobilu u doktora, tak byl prihlasenej uplne z jineho mista nez byl. Maji to nepresne.
@blorchi tak u mě je to nepřesný o asi 260km
ale neřeším, určitě se mi tam nikdo nečučí
Já se přihlašuju z Vlašimi a nikdy jsem tam nebyla ![]()
A jinak si tam můžeš nastavit, že ti přijde e-mail, když se někdo přihlásí z počítače, který jsi nikdy nepoužila.
Ani o to místo mi tolik nejde, ale o to že mi tam fakt leze někdo pokadaždý z uplně jiný IP ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat