Vánoční šílenství začalo

132
7.10.13 18:37

Vánoční šílenství začalo

No mě klepne, v Kauflandu jsou mikuláši a v Albertu taky, v Hornbachu baňky…To je šílená, vždyť je ŘÍJEN. Ještě nebyly ani dušičky, před chvíli skončilo léto a TOHLE.Nebo jsem jediná, která nenakupuje vánoční dárky v říjnu a hlavně nepeču cukroví a neblázním z toho, že to do prosince nestihnu. Nechci nikoho urazit Vánoce mám ráda, ale to co z toho marketing udělal je mi blujno a někdy mám pocit, že bych Vánoce někdy zrušila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
7.10.13 18:40

Jo, je to všude :lol: a proč jsi anonymní? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.10.13 18:42
@Anael píše:
Jo, je to všude :lol: a proč jsi anonymní? :lol:

aby na to nepřišel Ježíšek a něco jí nadělil :mrgreen:
jinak taky malej se pořád ptá to už přijde Mikuláš a Ježíšek, a já ještě né je brzo, a zase a proč, a proč když už v krámu jsou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
7.10.13 18:42

Ale ty uz jsou u nás v krámě asi týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.13 18:43

@Anael
Ani nevim :D:D :D

• Citovat
  • Upravit
7797
7.10.13 18:44

Tak na anonymitu máš pravidla, když si je přečteš, tak se taky zasměješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 18:46

Taky se mi zdá, že rok od roku jsou v obchodech vanoční věci dřív, ale nevadí mi to :lol: Stejne to budu kupovat až před vanoci.
Se tady dneska s temi vanocnimi tematy roztrhl pytek :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.10.13 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
7.10.13 18:47
@renda81 píše:
aby na to nepřišel Ježíšek a něco jí nadělil :mrgreen:
jinak taky malej se pořád ptá to už přijde Mikuláš a Ježíšek, a já ještě né je brzo, a zase a proč, a proč když už v krámu jsou :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
7.10.13 18:47

Jak si to uděláme, tak to máme, tak nikam nelezte a nenechte se vtáhnout do shonu.

• Citovat
  • Upravit
n. evill
7.10.13 18:48
@Anonymní píše:
No mě klepne, v Kauflandu jsou mikuláši a v Albertu taky, v Hornbachu baňky…To je šílená, vždyť je ŘÍJEN. Ještě nebyly ani dušičky, před chvíli skončilo léto a TOHLE.Nebo jsem jediná, která nenakupuje vánoční dárky v říjnu a hlavně nepeču cukroví a neblázním z toho, že to do prosince nestihnu. Nechci nikoho urazit Vánoce mám ráda, ale to co z toho marketing udělal je mi blujno a někdy mám pocit, že bych Vánoce někdy zrušila

A u nás v tesku prodávaj nafukovací kruhy 8o. Léto až za rok a oni klidně prodávají nafukovačky… Ještě nebyly ani Vánoce, nechci nikoho urazit ale někdy mám pocit, že bych léto zrušila :mrgreen:

Upřímně je mi šumák co kdo v obchodě prodává. Nakupuji co chci/potřebuji a ne to co nakupují ostatní. Možná když přestaneš koukat ostatním do košíků, přejde Tě i ten stres ;).

• Citovat
  • Upravit
50138
7.10.13 18:48

Taky nechápu, že vánoční šílenství začíná už v říjnu :roll: :zed: No jo, musejí na něčem vydělávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
7.10.13 18:49

Nakupuju dárky v říjnu, protože je odmítám nakupovat v jeden měsíc z jedný výplaty. Co je na tom jako divnýho? Cukroví nepeču, nemám místo v mrazáku, jinak bych ho klidně pekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.10.13 18:50

Jojo já si zanadávala v Kauflandu. Vánoční dárky sice nakupuju už ted, ale jen aby toho nebylo najednou moc na výmyšlení, finančně a časově. :nevim: ale v říjnu tohle v nákupácích? Td už jen výzdobu :zed:

• Citovat
  • Upravit
2289
7.10.13 18:50

@Anael No to by mně vážněn nenapadlo, že na to můžou být pravidla, teď jsem na to koukala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.10.13 18:53
@M876116 píše:
@Anael No to by mně vážněn nenapadlo, že na to můžou být pravidla, teď jsem na to koukala :lol:

a kde jsi to našla taky bych si chtěla počíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová