Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No mě klepne, v Kauflandu jsou mikuláši a v Albertu taky, v Hornbachu baňky…To je šílená, vždyť je ŘÍJEN. Ještě nebyly ani dušičky, před chvíli skončilo léto a TOHLE.Nebo jsem jediná, která nenakupuje vánoční dárky v říjnu a hlavně nepeču cukroví a neblázním z toho, že to do prosince nestihnu. Nechci nikoho urazit Vánoce mám ráda, ale to co z toho marketing udělal je mi blujno a někdy mám pocit, že bych Vánoce někdy zrušila
@Anael píše:
Jo, je to všudea proč jsi anonymní?
aby na to nepřišel Ježíšek a něco jí nadělil ![]()
jinak taky malej se pořád ptá to už přijde Mikuláš a Ježíšek, a já ještě né je brzo, a zase a proč, a proč když už v krámu jsou
![]()
Tak na anonymitu máš pravidla, když si je přečteš, tak se taky zasměješ ![]()
Taky se mi zdá, že rok od roku jsou v obchodech vanoční věci dřív, ale nevadí mi to
Stejne to budu kupovat až před vanoci.
Se tady dneska s temi vanocnimi tematy roztrhl pytek ![]()
Příspěvek upraven 07.10.13 v 18:47
@renda81 píše:
aby na to nepřišel Ježíšek a něco jí nadělil
jinak taky malej se pořád ptá to už přijde Mikuláš a Ježíšek, a já ještě né je brzo, a zase a proč, a proč když už v krámu jsou![]()
Jak si to uděláme, tak to máme, tak nikam nelezte a nenechte se vtáhnout do shonu.
@Anonymní píše:
No mě klepne, v Kauflandu jsou mikuláši a v Albertu taky, v Hornbachu baňky…To je šílená, vždyť je ŘÍJEN. Ještě nebyly ani dušičky, před chvíli skončilo léto a TOHLE.Nebo jsem jediná, která nenakupuje vánoční dárky v říjnu a hlavně nepeču cukroví a neblázním z toho, že to do prosince nestihnu. Nechci nikoho urazit Vánoce mám ráda, ale to co z toho marketing udělal je mi blujno a někdy mám pocit, že bych Vánoce někdy zrušila
A u nás v tesku prodávaj nafukovací kruhy
. Léto až za rok a oni klidně prodávají nafukovačky… Ještě nebyly ani Vánoce, nechci nikoho urazit ale někdy mám pocit, že bych léto zrušila ![]()
Upřímně je mi šumák co kdo v obchodě prodává. Nakupuji co chci/potřebuji a ne to co nakupují ostatní. Možná když přestaneš koukat ostatním do košíků, přejde Tě i ten stres
.
Taky nechápu, že vánoční šílenství začíná už v říjnu
No jo, musejí na něčem vydělávat ![]()
Nakupuju dárky v říjnu, protože je odmítám nakupovat v jeden měsíc z jedný výplaty. Co je na tom jako divnýho? Cukroví nepeču, nemám místo v mrazáku, jinak bych ho klidně pekla.
Jojo já si zanadávala v Kauflandu. Vánoční dárky sice nakupuju už ted, ale jen aby toho nebylo najednou moc na výmyšlení, finančně a časově.
ale v říjnu tohle v nákupácích? Td už jen výzdobu ![]()
@Anael No to by mně vážněn nenapadlo, že na to můžou být pravidla, teď jsem na to koukala ![]()
@M876116 píše:
@Anael No to by mně vážněn nenapadlo, že na to můžou být pravidla, teď jsem na to koukala
a kde jsi to našla taky bych si chtěla počíst