Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koupili jste si někdo tento stírací los? Stojí 200 Kč. Vyhráli jste na něj něco? Docela mě láká
. Díky za příspěvky.
Dostala jsem dva k narozeninám a nevyhrála jsem nic. Ale u mě je to normální, i kdyby vyhrával každý, tak já chytnu nějaký vadný kus
![]()
Dostala jsem zpátky 200, jinak nic, ale aspoň jsem o ty prachy nepřišla. ![]()
@zulitvi To jsi mi připomněla manžela - koupí los za dvacku, vyhraje dvacku, vybere si ji a celý den je šťastný jak děcko, že vyhrál
![]()
@Dabera To já taky, ale já jsem blbá a za tu dvacku si koupím další los a tam nic.
![]()
@zulitvi píše:
@Dabera To já taky, ale já jsem blbá a za tu dvacku si koupím další los a tam nic.![]()
Tak to je taky časté. Já to teda nikdy neudělala. Spíš popadnu dvacku a raduju se z výhry.
Ale dost to lidi berou jako znamení, že na tom dalším bude víc. No, a ono většinou houby. Prostě hazard. ![]()
@rokris No ale jednou jsme dali s bráchama dohromady 10 Kč, když mi bylo 5 a oni mě posílali pro losy do papírnictví kousek od baráku, protože jsem byla nejmadší, tak jsem musela chodit já
. No a tak dlouho jsem je tam chodila měnit, protože vždy výhra 10 Kč, až jsme vyhráli 500.
To byla jediná moje větší výhra. ![]()
@zulitvi píše:
@rokris No ale jednou jsme dali s bráchama dohromady 10 Kč, když mi bylo 5 a oni mě posílali pro losy do papírnictví kousek od baráku, protože jsem byla nejmadší, tak jsem musela chodit já. No a tak dlouho jsem je tam chodila měnit, protože vždy výhra 10 Kč, až jsme vyhráli 500.
To byla jediná moje větší výhra.
To je hezký
Takže to může přece jen vyjít.
Poslední dobou si občas kupujeme los s názvem piškvorky (předposlední řada - ten bílej): http://www. loteriefortuna. cz/stiraci-losy/#
je tam celkem 8 šancí na výhru a jen za 10kč.
Největší výhra bylo teda jen 20Kč, ale často je tam 10Kč.
@zulitvi koukám, že stírací losy jsou jistější jak sportka ![]()
Ale aj na sportku jsem vyhrála. Šla jsem si po šichtě zkontrolovat tiket na benzínku a ženská mi říká: „Máte tam dvacet!!!“ Já si říkám, úplně nadšená, ty jo dvacet táců!!! No a ona tasila dvacku z pokladny, že mi to prý vyplatí hned…
![]()