Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
taky používám většinou jen dva ![]()
ale třeba vlna a peří atd jen občas…a hodí se každopádně!
nicméně upřímně - do malého bytu bych ji nedávala, my máme dost velký dům, ale když suším a mám zavřené dvoje dveře, stejně to trochu slyším…kór když tam buší nějaký cvoček u riflí třeba a suší to i dvě hod
No tai my dáme do bytu jen kombinaci 2v1
Tak nevím, zda to má vůbec cenu. Když je teplo, sušit bych nepotřebovala, suším na balkoně.
Ahoj,
Ja som pred mesiacom hladala uzku susicku z ineho dovodu, ale nasla som len nejaku na 3kg pradla a to sa mi vzhladom na 7 kg pracku nepozdavalo.
Susicka je super vec, pradlo zrazene nemam. Ak pocitas s tym, ze casom sa mozno prestahujetedo vacsieho bytu, tak by som skusila docasne susicku umiestnit aj v niektorej z izieb. Susit by si musela samozrejme vtedy, ked nikto nespi ale zase to izbu pekne vyhreje.
Zuzana
Este ma napadlo - ta trojkilova susicka bola na zavesenie na stenu. Mozno to by bolo pre teba riesenie.
Zuzana
My mame susicku v komore. Je tam pak sice teplo a vlhko, ale to se vyvetra - nechavame tam potom otevrene dvere.
A ted jste me zarazily s perovymi vecmi.. Netusila jsem, ze se to tam da dat.. Takze normalne vyperete treba perovou bundu a pak do susicky jo? To musim jit nastudovat navod tedy…
![]()
Holky, komoru nemáme a zavěsit také není kam, leda tak v obýváku, stěhovat do většího se nechystáme.
Holky, já mám sušičku v jídelně…
Momentálně je na ní přebalovák. Do budoucna bych to chtěla nějak vyřešit,ale tím, že pračka je pod kuch. linkou, tak je to pro mě víc než pohodlné.Značka ideál by bylo postavit je na sebe…ale kam pak s tím gigantem? ![]()
jizvíková píše:
v koupelne, mam pracku se susickou
Ahoj, máš na mysli 2v1? A jak jsi s ní spokojená? Děkuju
Mám pračku zabudovanou v lince, a do koupelny se nevejde nic, taky o ní dost přemýšlím. Zatím třeba do dětského pokoje, dokud není potřeba, a do budoucna bych ráda novou kuchyň tak taky zabudovat. Může být vestavěná v lince?
Sušku v lince jsem ještě neviděla,ale určo by to šlo. Je to na úkor skříněk,ale podle pohodlné, vím,kdy pračka dopere a suška dosuší. Nezapomenu.
Možná tím někomu pomůžu - klasické odvlhčovače nefungují. My si koupili 2ks, každy za 1.000kč zhruba a vysledek nulovy. Odvlhčovače jely klidně i 10h a vysledek - v misečce cca 4×4cm byla výška vody asi 1cm, kterou odvlhčovače pohltily
takže nic - okna orosené stále stejně, žádný rozdíl… to byste si museli pujčit odvlhčovač od profíků, který se používá na vysušení vlhkých staveb a je to tedy pekně velká kráva
a v byte by jiste překážela víc než sušička a taky asi dost „žere“… A co se týče sušičky - už bez ní nedokážu fungovat
mame ji na bytě 1+1 v kuchyni (radši slevím ze svých nároků na vzhled bytu, než ze svého volného času, tzn. nežehlím)
Oživuji! Holky, kam jinam než do koupelny dát sušičku? Potřebuje jen zásuvku? Nebo i nějaký prostor kolem sebe?