Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, plánuji novou kuchyn a nevím si rady. Potřebuji více úložných prostorů než doted a ráda bych měla troubu ve výšce kvůli dětem.pracovní plocha je minimální. Místnost je ale celkem malá. Přikládám jednoduchý náčrtek. Ted máme na levé straně lednici, šuplíky, myčku, skřínku na dřez a pak už je hned roh a vedle je sporák- pro představu velikosti prostoru. Nemám velkou představivost, ale vím, že bych chtěla určitě protáhnout linku do L nebo i klidně do U. Předem děkuji všem za tipy.
Jen jsem chtěla doplnit, že místnost je velmi tmavá a ráda bych i nějaké sezení. Jídelní stůl přesunu do obýváku.
Miso, kdyz mi posles rozmery, tak ti zkusim neco nactrnout (ale az vecer).
michalka76 píše:
Díky moc, posílám rozměry, je to plus mínus 1cm.
Moc tem tvym rozmerum nerozumim. Odkud kam jsou ty hodnoty? Potrebuju hlavne delku a sirku mistnosti.
Jsou to rozměry místnosti od zárubní dveří ke zdi co je to samostatné okno, a té zdi s oknem je to šířka zdi po okno (je totiž ve výklenku)…to je jediné místo, kde linka může být. ale můžu změřit celkovou délku i s dveřma a oknem…tzn.455×288
michalka76 píše:
Jsou to rozměry místnosti od zárubní dveří ke zdi co je to samostatné okno, a té zdi s oknem je to šířka zdi po okno (je totiž ve výklenku)…to je jediné místo, kde linka může být. ale můžu změřit celkovou délku i s dveřma a oknem…tzn.455×288
jeste jeden dotaz: ten vyklenek vystupuje do mistnosti, nebo jde z mistnosti ven? jde mi o to, jestli ta linka nejde vest pres ten vyklenek?
tak pokud je to opravdu jen vyklenek a navic ven z mistnosti, tak by nemel byt problem pred nej dat linku (aby za ni nebyla dira, tak by tam byla hlubsi pracovni deska. prikladam nacrtky, jak by to treba slo.
Moc děkuji, vypadá to zajímavě. Jen to sezení je nereálné, protože by nešlo procházet
v jakém programu je to dělané?