Sváteční prostírání

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
13.10.11 13:11

sváteční prostírání

ahoj, blíží se vánoce a já by jsem letos chtěla pěkně prostřít stůl, nikdy jsem nic takovýho nedělala, dokonce nemáme ani ubrus, ale letos to chci mít hezký
jak prostíráte na štědrý den vy, nebo na narozeniny, velikonoce,.....prostě ve sváteční dny? já zatím nijak a chci to změnit
jenže ani nevím kde se kupuje nějaká souprava na prostírání-kde by byl ubrus, látkové ubrousky,..... no a nevím co vše na takový stůl patří
hrozně se mě líbí jak někteří prostírají v Prostřenu na Primě, ale kde se to dá koupit? tuším že Ikea??? ta je pro mě nedostupná-mám to do ní hrozně daleko
poraďte, hoďte inspirační foto, nemám vkus, tak potřebuji aby mě někdo řekl co a jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
13.10.11 14:02

v obchodech s dekoracema, ubrusy v textilu, pak se nám líbí i dekorace z kika(obchod s nábytkem) spoustu věcí seženeš na internetu a květiny na stůl ti udělají v květinářství…ale hlavně internet stačí zadat „dekorace“ a máš co dělat na týden :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.10.11 14:04

Tak já vánoční kupuji i v Globuse, nebo velikonoční jde taky a Asko,či jinej nábytkovej obchod a Ikea určitě.A nekupuji látkové,ale ty papírové,je to takovej tuhej papír a mají ho i na roly,takže si z jedné role vyzdobím celý byt,a můžu to i střídat,když to malá polije, utrhnu nový kus a je to.Já se moc rozšoupnout nemůžu, máme malej stůl,ale svíčky a ubrousky dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.10.11 14:09

nekupuj soupravy…
kup si třeba jen pruhy látky a různě kombinuj…

nevím, jak máš velký stůl, ale většinou se prodává šířka 140cm, tak si koupim půl metru (nebo metr a udělám z toho 2 pruhy látky)…a pak je můžeš různě kombinovat …dávat podél na stole nebo dát dva na šířku…a přes ně jeden dlouhý…vymyslíš hodně kombinací a barevných variací…a když pod to dáš bílý nebo jinak barevný ubeus, zase máš jiný stl. :wink:

nejsem žádný designer a jsem na to dost levá, ale tady na foto vidíš, co jsem dokázala vymyslet :-P
(ještě jsme neměli koupené židle :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.10.11 14:12

koukala jsem na netu že jysk něco má,tak tam mrknu, snad to bude ladit, já to prostě nevidím-jsem na to kopyto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.10.11 14:16

Já si nevím rady s naším kulatým stolem :oops: Uprostřed máme kulatou podložku z Ikea a na ní většinou vázu s kytkou, nic víc nejsem schopná vymyslet :roll: Ubrusy nemáme. Poradíte i jak prostřít kulatý stůl? :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7569
13.10.11 14:17
ww píše:
Já si nevím rady s naším kulatým stolem :oops: Uprostřed máme kulatou podložku z Ikea a na ní většinou vázu s kytkou, nic víc nejsem schopná vymyslet :roll: Ubrusy nemáme. Poradíte i jak prostřít kulatý stůl? :oops: :kytka:

kolik vás tam sedí většinou …4.. ?
to by se dalo něco vymyslet s těma pruhama (jak už jsem psala výš) - udělat jako kříž …co myslíš ?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.10.11 14:17
ww píše:
Já si nevím rady s naším kulatým stolem :oops: Uprostřed máme kulatou podložku z Ikea a na ní většinou vázu s kytkou, nic víc nejsem schopná vymyslet :roll: Ubrusy nemáme. Poradíte i jak prostřít kulatý stůl? :oops: :kytka:

kolik vás tam sedí většinou …4.. ?
to by se dalo něco vymyslet s těma pruhama (jak už jsem psala výš) - udělat jako kříž …co myslíš ?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.10.11 14:21

To je náš stůl v rozloženém stavu, většinou sedíme 4 a máme ho složený. Zkusím se tady kouknout po těch pruzích a snad něco vymyslím. Moc se mi nelíbí takový holý, ale aby byl přikrytý celý ubrusem taky nechci, přeci jen je to dřevo krásné. Ty pruhy jsou skvělý kompromis :wink:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
13.10.11 14:23

Ach jo, ten obrázek nejde vidět :think: Je to ta dolní fotka :lol: https://www.emimino.cz/…oslava-7244/ Poradíte i s barvou pruhů? :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26653
13.10.11 14:24

loni jsem to měla takto do fialova,mame kuchyn laděnou do fialkova a letos to udělam asi podobně.moc se mi to libilo.třeba pro inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.10.11 14:27

ww ty pruhy si můžeš udělat různé šířky, aby to páslo…

mucinka2 máš to moc hezký…je vidět, že na to máš buňky..tohle můžu jen tiše závidět :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.10.11 14:28
ww píše:
Ach jo, ten obrázek nejde vidět :think: Je to ta dolní fotka :lol: https://www.emimino.cz/…oslava-7244/ Poradíte i s barvou pruhů? :oops: :kytka:

..a co bílé + barva toho závěsu ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.10.11 14:32
Lenka512 píše:
ww píše:
Ach jo, ten obrázek nejde vidět :think: Je to ta dolní fotka :lol: https://www.emimino.cz/…oslava-7244/ Poradíte i s barvou pruhů? :oops: :kytka:
..a co bílé + barva toho závěsu ??

a máš to celkem všechno ve světlém tónu, takže bych senebála nějaké kontastní byrvy (která se ti líbí)…bordó, tmavě modrá, tmavě zelená…i tmavě fialová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.10.11 14:33

Já se právě tmavých barev bojím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat