Sváteční prostírání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
13.10.11 14:37
ww píše:
Já se právě tmavých barev bojím :mrgreen:

neboj, oni ti nic neudělaj :mrgreen: :mrgreen:
nemáš nějakou kamarádku,co by ti půjčila nějaký tmavší ubris, aby sis to vyzkoušela ???
nebo si kup barevné tmavé papírové ubrousky a zkus je tam naaranžovat, abys viděla ten rozdíl…

a pokud ne, zachovala bych styl - jak už jsem psala - bílá+barva závěsu (bude ti to ladit) nebo mě napadla světle zelená s bílou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.10.11 14:49

ww tmavých barev se neboj :wink: Mám úplně stejnou barvu na stěně v kuchyni jako ty a taky kulatý stůl :palec: Podlahu a závěsy mám ale jiné - do béžova i linku mám světlé dřevo. Ubrusy mám právě pruhy a to béžové a černé - černou nikde jinde v kuchyni nemáme a vypadá to fakt super. Bohužel nemám žádnou fotku nemám ale pruhy mám z ikea - černý dlouhý, béžový dlouhý a potom z toho samého materiálu i jen takové kratší jakoby pod talíř - též v černé a béžové, vypadá to skvěle ! Nemám doma foťák, zapomněli jsme ho na chalupě, takže jestli si vzpomenu, tak hodím fotku až budem mít :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.10.11 15:01

Ahoj holky,s dovolením se přidávám k tématu. Zrovna taky řeším prostírání - dotedka jsem mela klasicky „omyvatelny“ ubrus. Ale ted mam novou kuchyn a chci to mit taky krasne…
Chci se zeptat, mate na těch latkovych ubrusech i takovy ten pruhledny „plastovy“? kvuli zaspineni? Ja si totiz nedovedu predstavit, ze dam latkovy ubrus a vydrzi mi cisty. …

diky a hodně uspechu pri aranzovani - taky me to ceka, tak jsem zvedava na vysledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
13.10.11 15:23
ww píše:
Já se právě tmavých barev bojím :mrgreen:

jak píše lenka ja bych se taky tmave barvy nebala,mate tam hodně světla,

dala bych kremovy podklad a pak tmavě zelenou.na vanoce kombinace se zlatou.takovy ten šifon,dlouhy a zkroutila bych ho.dala bych ho jednou stranou,aby vyšel ,kde nesedite. k tomu zlate zvonečky,třeba hvězdičky takovy jakoby ty slaměny,ale zlaty.a nějaky jednoduchy svicen,barvy jako dekorace a ubrus.

jinač samo,že barvu mužeš zvolit jaka se ti libi nejvic. :mrgreen: třeba i čokoladově hněda s krémovou.

mě se moc libi ta tm.zelena,ale ta by nam doma neprošla,manžel ji nesnaši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
13.10.11 15:25
Alena S. píše:
Ahoj holky,s dovolením se přidávám k tématu. Zrovna taky řeším prostírání - dotedka jsem mela klasicky „omyvatelny“ ubrus. Ale ted mam novou kuchyn a chci to mit taky krasne…
Chci se zeptat, mate na těch latkovych ubrusech i takovy ten pruhledny „plastovy“? kvuli zaspineni? Ja si totiz nedovedu predstavit, ze dam latkovy ubrus a vydrzi mi cisty. …diky a hodně uspechu pri aranzovani - taky me to ceka, tak jsem zvedava na vysledek.
ahoj ja ty omyvatelny ubrusy nemam rada,nikdy jsme je ani doma neměli.tchyně je ma a ja mam osypky.promin. :mrgreen: je to každyho věc.ale do novy kuchyně neeeee.třeba jen ubrus-pruh nemusi byt přez cely stul,co ty na to :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.10.11 15:30

a jako barvu ubrusu zvolit, když máme byt zeleno oranžový a vánoční stromek vínový? aby jsme nebyli jak v cirkuse :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
13.10.11 17:18
goldenka píše:
a jako barvu ubrusu zvolit, když máme byt zeleno oranžový a vánoční stromek vínový? aby jsme nebyli jak v cirkuse :oops:

já bych asi volila vínové dekorace, když je vínový stromek :-) ať to ladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.10.11 17:35

Alena S. - já ty igelitový ubrusy taky nenávidím, takže máme klasický látkový - bavlněný.
Malá mi je ještě nezakydá - teprve začínáme s příkrmy - zato u manžela si můžu být jistá, že mi čistý ubrus zkydá při první příležitosti…takže mám zásobu a vyměňuju a peru a peru…
Jinak se taky prodávají ty teflonové ubrusy - když se něco vylije nebo ukápne, tak to do sebe nenasáknou a můžeš to normálně setřít hadříkem - což bych viděla jako kompromis…
K tomu vánočnímu prostírání - u nás se tradičně ladí stůl s vánočním stromečkem a obojí už nekolik let máme červené a je to moc pěkné (stromek klasický se slámou, perníčky a oříšky a červenými mašličkami)
Měli jsme několik let i vše do modra a taky to bylo pěkné :palec:
bokužel fotky nemám - tak až jedině letos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
13.10.11 21:52

Já mám ubrusy moc ráda, bohužel je teď kvůli dětem používám jen na příležitosti (narozeniny, Vánoce, oslavy), ale každý rok na Vánoce si kupuju nový :oops: Abych mohla zase ladit do nových barev. Plastový nedávám. Látkový se mi moc líbí, když se zašpiní, vyměním.
Goldenko, kupovala jsem i set ubrus s látkovými ubrousky v Jysku (takový jednobarevný, nevím název) a vypadá to moc pěkně, akorát je to teda klouzavý materiál.
A nevíte jaká je letošní barva na Vánoce? Letos potřebuju nějak nakopnout. Nemám žádný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.10.11 13:29
goldenka píše:
a jako barvu ubrusu zvolit, když máme byt zeleno oranžový a vánoční stromek vínový? aby jsme nebyli jak v cirkuse :oops:

jednoznačně vinový :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.10.11 17:52

no, mně se taky nechce do toho plastového průhledného - ale mít látkovy jen tak - to bych musela měnit pořád…!!! KDyz bastime prikrmy tak někdy bývá mrkvicka vsude a manzeltaky umí „nadrobit“… no a měnit ubrus 2× týdne se mi moc nechce…
Ty teflonové ubrusy nezmám - dneska jsem byla v Möbelixu - a nic moc tam neměli. Ale koupila jsem si tam ten „pruh“ tak uz se tesim, az dokoupim zbytek a krasne to naaranzuju :-) nemáte typ kde je treba nekde na netu vyber hezkych lat. ubrusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.10.11 17:55

monous - a ty teflonové ubrusy - nevypadají jako ty „plastové“? myslím jako na první pohled - vypadají jako látkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.10.11 19:55

No vypadají jako látkové, akorát jsou jakoby lesklejší nebo jak to říct. Já je teda doma nemám - bavlna je bavlna :palec:
Ale mají je normálně v bytovém textilu, tak doporučuju okouknout „naživo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
14.10.11 20:29

My máme hezký stůl, takže bez ubrusu vypadá taky pěkně, proto ho kvůli dětem teď taky dočasně nemám, ale ty teflonové by ti to mohly vyřešit. Mám jeden doma a je dobrý. Náhodně jsem zadala do vyhledače, a třeba tady vidíš, jak vypadají http://www.ak-bydleni.cz/…-ubrus-c-103 a naživo vypadají stejně, naomak jako textil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.10.11 20:56

nebo jestli někde máte vietnamce, co prodávají záclony, látky a tak, tam je taky mívají…a je to stejné zboží, jako jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný